TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

İsengard ile Rohan'ı Yenmek..

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth -> Oyun Stratejileri
Yazar Mesaj
daimuryan
Soldier
Soldier

MesajTarih: Çar Tem 14, 2010 1:40 pm    Mesaj konusu: İsengard ile Rohan'ı Yenmek.. Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar, işi bilenler için hayli saçma bi başlık olabilir ya da gereksiz.. Ben İsengard ırkını çok seviyorum (Uruk Hai, Warg, Lurtz vs.. ) Ve karşımdaki Rohan'ı alıp ilerleyen dakikalarda Legolas ,Aragorn, Gimli üçlüsünü basınca çaresiz kalıyorum. Lurtz'un hero dondurma (cripple shot sanırım) özelliği de işime yarıyo ama sonunda kaybediyorum.. Rakip o üçlüyü çıkarmadan mı bi şeyler yapabilmeliyim ? bilmiyorum.. İzlemem gereken yol nedir oyun boyunca ? Şimdiden teşekkürler.
Arrow oyun 1X ve 1000 parayla oynanıyor. versiyon 1.00
Başa dön
Barez
Knight
Knight

MesajTarih: Çar Tem 14, 2010 1:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Öncelikle bir ısengard seveni olarak size şunu bildirmek isterim.Legolasa karşı kurt binicileri çok iyidir.Aragornu ise bir kaç grub uruk hai ve arkalarında ise ateşli ok upgradesi yapılımş crosbowman saldırtın.Gimliyi ise saruman veya Lurtz ile öldürebilirsiniz.Ama sarumanı tavsiye derim.Smile İzlemeniz gereken yol sarumanı ve kurt binicilerine önem verirseniz daha dayanaklı ve saldırgan bir ırk olursunuz.Smile

Lord Of The Rings : BFME War of the King Mod Web Sitesi
Başa dön
GandalfTheBlack
Soldier
Soldier

MesajTarih: Çar Tem 14, 2010 2:14 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gimli+Aragorn+Legolas=9 000
Bu 9 000 ni kazanırken rakibin haritadaki farmları boşlıcaktır,
Haritadaki bütün farmları kurtları ve trolleri topla,
Önerim lurtz ile topla,
Ama acele etmek için diğer üniteler ilede topla,
Power menüsünden War Chant Ardından industry aç.
Eğer rakibim ordu getiriyorsa Heroların yanına yağmur aç.
Eğer Heroların Yanına Hero getirmiyorsa Diğer 6 Powerlık Skili aç(adını hatırlayamıyorum şu anda).
Bir crossmen ile bir swordmen'i birleştirip combo yap.
Bunlardan 4-5 tane yap,
Direk Aragornu kitle, Aragorn Blade master basıcaktır Bu arada hemen Legolası indir,Ardından Aragornu ve gimliyi,
Sonrasında ise hemen mancınık vs... bas surları yık gir ve yoket,
Kurt basmana gerek yokbu ana kadar Ancak surları yıkmaya yakın çok iyi paran olcaktır Saruman Kurt ne varsa getir,
Rakip Aragornuna Anduril almazsa büyük ihtimal kazanırsın bu taktikle,

Bina Yapımlarına gelelim
Rakip başta çok fazla köylü basıp yolluyorsa ruk pit ile başlıyoruz,
Etraftaki mill'leri toplıyıp Rakibin köylülerini öldürüyoruz,
2 Köylü Bir uruk hai birliğini alabilir ama War chant verirsen uruklarına alamazlar,
Pit Boş durmasın sürekli üretim yap.

Eğer rakip Saldırıya gelmiyorsa sen ona ordunu yolla Kale kapısı açıksa Direk gir.
Sonra askerlerine War Chant basıp Bütün farmlarını yık,
Ekonomisi büyük zarar görcektir,
Rakip saldırıya gelmediğin için kalemize 4 Furnace bastık,
Urukları getirirken yoldaki Mill'leride topladık,
4 Furnaceden sonra Lurtz basıyoruz Ardından bir yer hariç her yere Furnace basıyoruz,
Boş yereUpgrade Binası basıyoruz,
Bütün upgradeleri alp o binayı yıkıyoruz,
Sonra oraya Uruk pit basıp ordumuzu kuruyoruz Eğer rakip atlı da basıyorsa Mızraklılar ile okçuları birleştirebilirsin,

Hangi mapde Oynadığınızı Rakibin neler yaptığı söylersen daha fazla
Yardım edebiliriz.

İmla Hatalarım olduysa Düzeltmeye çalışıyorum Anlayışınız için teşekkürler.
Orta Dünya savaşı başlamak üzere
Bütün ümidimiz iki minik hobitte,
Yaban ellerde gezen minik hobitlerde,

En son GandalfTheBlack tarafından Çar Tem 14, 2010 2:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 defa değiştirildi.
Başa dön
JunioR
Ash nazg durbatulûk
Ash nazg durbatulûk

MesajTarih: Çar Tem 14, 2010 2:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Uruk-hailerin arkasına ateşli okcular koyarak üçlünün hepsini alabilirsiniz bence. Ateşli okçuları bir heroya saldırtın. Bu hero bence Aragorn olmalı ki Legolas da olabilir. Canı azalınca büyük ihtimalle kaçmaya başlayacaktır. Eğer kaçmazsa okcularla alın. Daha sonra diğer heroya dalın. (Legolas) Kaçmaya başlayacaktır büyük ihtimalle. Lurtz'un kilitleme oku canı az olanı (Legolası) kilitleyin derim. Aragorn bitince Lurtz'u Legolas'a Okcu birliklerini Gimli'ye saldırtın. Tabi Saruman'ın ateş topunu unutmayın. Onu Legolas'a atın. Aragorn ölünce karşınızdaki Gimli ve Legolas'ı zaten orada tutmaz gibime geliyor ama tabi onun oynayışına göre de adımlarınızı atarsınız Wink

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."
Başa dön
mmncs
Soldier
Soldier

MesajTarih: Çar Tem 14, 2010 9:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aragorna hiç bulaşma 2 saat vursan bile yatmaz.Aslında oyunu oraya getirmemen lazım.Oyunun başında milleri topladıktan sonra upgrade + Lurtz + Saruman + 2 combo + birkaç ballista ile yıkman lazım.Ben en iyi Isengard oyuncularından hep bunu gördüm.Aragorn çıkana kadar zaten senin ekonomin uçmuş olur,çünkü millerine saldıracak ünitesi olmaz.
Başa dön
McLeGo
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 15, 2010 12:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aslında tabi ki başta oyunun kontrolünü ele geçirip sürekli rush yapman gerek. ancak aragorn çıktıysa lurt ile dondurup yanında bomba patlatabilirsin - biraz zor olabilir ama işe yarar - ya da mancınıklarla saldırabilirsin aragorn u öldürmek için.

Lord Of The Rings : BFME War of the King Mod Web Sitesi
Başa dön
cihan
Soldier
Soldier

MesajTarih: Pzr Tem 25, 2010 1:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

uruk pitten bir grup uruk hai çıkart.sonra onu bir yere al.bir kaç grup daha çıkar.sonra o ayırdığın grupla kendi adamlarını öldür.adamlar rütbe 10 olna kadar bu işlemi yap.zaten bu rütbe on olunca aragorna yeter bir kaçtane daha yaparsan yeter
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pzr Tem 25, 2010 6:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

cihan demiş ki:
uruk pitten bir grup uruk hai çıkart.sonra onu bir yere al.bir kaç grup daha çıkar.sonra o ayırdığın grupla kendi adamlarını öldür.adamlar rütbe 10 olna kadar bu işlemi yap.zaten bu rütbe on olunca aragorna yeter bir kaçtane daha yaparsan yeter

Hiç bir işe yaramaz.Para + zaman kaybıdır.Hem bu sadece yapay zekada geçerli bir strateji siz bir grupu 5 yapamadan o çoktan rush ile sizi yerle bir edecektir.

Uploaded with ImageShack.us
Başa dön
Hunter
Royal Guard
Royal Guard

MesajTarih: Pzr Tem 25, 2010 7:06 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İlk Legolas'ı çıkaracaktır.O gelene kadar lairlerde Lurtz'u 3 level yapıp,Legolas'ı kesebilirsen Rohan büyük bir boşlukta bulur kendini.Zaman kaybetmeden Ram ile kalesine girip,sadece 2 grup upgradeli uruk ile yıkabilirsin.

Başa dön
Thranduill
Knight
Knight

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 3:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hunter demiş ki:
İlk Legolas'ı çıkaracaktır.O gelene kadar lairlerde Lurtz'u 3 level yapıp,Legolas'ı kesebilirsen Rohan büyük bir boşlukta bulur kendini.Zaman kaybetmeden Ram ile kalesine girip,sadece 2 grup upgradeli uruk ile yıkabilirsin.

+++++ Ayrıca Urukhailere leadership verip daldırtırsan Legolas güzel bir facia daha olur

Türkler öldürülür, lakin mağlup edilemezler...

Napoléon Bonaparte

Orta Dünya ile ilgili Yazılarım
Başa dön
ronartir
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 3:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Thranduill demiş ki:
+++++ Ayrıca Urukhailere leadership verip daldırtırsan Legolas güzel bir facia daha olur

"daldırtmak" gibi bir kelime yerine saldırtmak, yönlendirmek gibi kelimeler kullanırsak sanıyorum ki hem Türkçe'yi daha iyi kullanacağız hem de argodan daha uzak ve yalın bir anlatıma sahip olacağız.

Başa dön
Thranduill
Knight
Knight

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 5:01 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ronartir demiş ki:
Thranduill demiş ki:

"daldırtmak" gibi bir kelime yerine saldırtmak, yönlendirmek gibi kelimeler kullanırsak sanıyorum ki hem Türkçe'yi daha iyi kullanacağız hem de argodan daha uzak ve yalın bir anlatıma sahip olacağız.

Oyunun verdiği hırs Very Happy Kusura bakmayın tekrarlanmaz

Napoléon Bonaparte

Başa dön
cihan
Soldier
Soldier

MesajTarih: Sal Tem 27, 2010 9:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bak o bina kurma yerleri varya oralrın hepsine para kazandıran yerler kur biri hariç oraya asker binasıı kur.böylece daha çabuk para toparlarsı.zaten saruman 4000-5000 civarı bu şekilde çabuk biriktirirsin parayı.sarumanı aldıktan sonra bir grup uruk vi birazda okçuyla halledebilirsin sarumana ilk önce level atlatman gerek.
Knight
Knight

MesajTarih: Sal Tem 27, 2010 3:21 pm    Mesaj konusu: Re: İsengard ile Rohan'ı Yenmek.. Alıntıyla Cevap Gönder

daimuryan demiş ki:
Merhaba arkadaşlar, işi bilenler için hayli saçma bi başlık olabilir ya da gereksiz.. Ben İsengard ırkını çok seviyorum (Uruk Hai, Warg, Lurtz vs.. ) Ve karşımdaki Rohan'ı alıp ilerleyen dakikalarda Legolas ,Aragorn, Gimli üçlüsünü basınca çaresiz kalıyorum. Lurtz'un hero dondurma (cripple shot sanırım) özelliği de işime yarıyo ama sonunda kaybediyorum.. Rakip o üçlüyü çıkarmadan mı bi şeyler yapabilmeliyim ? bilmiyorum.. İzlemem gereken yol nedir oyun boyunca ? Şimdiden teşekkürler.

Rakibi o kadar bekletmeden saldır. Smile

Napoléon Bonaparte

Başa dön
M@chine_King
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 9:11 am    Mesaj konusu: Re: İsengard ile Rohan'ı Yenmek.. Alıntıyla Cevap Gönder

daimuryan demiş ki:

arkadaşım senle oyanayan kimse çok cin miş 1.00 versionda roahan ve gondaroda para hilesi var seni uyandırmamak içinde biraz beklemiş Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth -> Oyun Stratejileri Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: