İspanyol oyuncu Guti Beşiktaşlı oluyor
Siyah-Beyazlı yönetim, ünlü yıldızla her konuda anlaşmaya vardı. Yıldırım Demirören Guti'yi getirmek için İspanya'ya gidiyor.
Teknik Direktör Schuster’in takımın başına gelmesiyle birlikte başlayan yıldız oyuncuların transfer operasyonu Quaresma ile başlamıştı.
BAŞKAN GUTİ'Yİ ALMAYA GİTTİ
Ligtv’nin haberine göre siyah - beyazlı yönetim Quaresma’dan sonra 2. büyük bombayı da Guti’yi alarak patlatıyor.Alınan bilgiye göre İspanyol yıldız ile kesin anlaşma sağlandığı ve transferin imzaya kaldığı öğrenildi. Başkan Yıldırım Demirören’in İspanya’ya giderek Guti’yi İstanbul’a getireceği öğrenildi.
Guti,Quaresma'dan çok daha üst düzey bir oyuncu.Ortasahanın beyni.Eğer Beşiktaş bu oyuncuyu alırsa gerçekten bu sene Beşiktaş adına çok keyifli maçlar izleyeceğiz. _________________ When the lights goes off,
I will be there with my shiny scythe.
Böyle yıldız oyuncular hep 30'u aştıktan onra gelirler.Nedeni İngiltere,İspanya gibi ülkelerin yılda oynadıkları maç sayılarının daha fazla olmasıdır.Futbol için yaşlı olan futbolcular da genelde Süper Lig gibi liglere gider.
Bence Beşiktaş güçlü bir kadro kurmak istiyorsa genç oyuncular alsın.Barcelona örneğin;Takım bütün dünyadaki yetenekli çocukları topluyor.Onları eğitiyor yardımda bulunuyor onları yetiştiriyor.Messi,İniseta,Puyol gibi yetenekler böyle çıkıyor.Bence 33 yaşındaki 35 yaşındaki futbolculara böyle paralar vererek Türkiye hiç gelişemez.Çünkü altyapıya önem vermiyoruz..
Şahsen ben Beşiktaş'ın yaptığını doğru bulmuyorum Türk futbolu için.. _________________ Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf
Böyle yıldız oyuncular hep 30'u aştıktan onra gelirler.Nedeni İngiltere,İspanya gibi ülkelerin yılda oynadıkları maç sayılarının daha fazla olmasıdır.Futbol için yaşlı olan futbolcular da genelde Süper Lig gibi liglere gider.
Bence Beşiktaş güçlü bir kadro kurmak istiyorsa genç oyuncular alsın.Barcelona örneğin;Takım bütün dünyadaki yetenekli çocukları topluyor.Onları eğitiyor yardımda bulunuyor onları yetiştiriyor.Messi,İniseta,Puyol gibi yetenekler böyle çıkıyor.Bence 33 yaşındaki 35 yaşındaki futbolculara böyle paralar vererek Türkiye hiç gelişemez.Çünkü altyapıya önem vermiyoruz..
Şahsen ben Beşiktaş'ın yaptığını doğru bulmuyorum Türk futbolu için..
Futbol tecrübe oyunudur.Her yetenekli oyuncu büyük işler yapacak diye bir kaide yok ki dünya üzerinde milyonlarca yetenekli genç var.Yaşlılık konusuna gelince futbol oynama isteği olan her insan gençtir dinamiktir ha arada kondisyon farkı vardır o ayrı ama tecrübe her zaman yeteneğin önündedir.Guti bir dünya devidir Beşiktaş takımına getireceği güç bi yana sosyal imaj daha fazla göze batıyor.Asıl futbol zaten 25-26 yaşından sonra başlar çünkü futbolcu o yaştan sonra olgunlaşmaya başlar takım olgusunu kavrar ve bireyselliği bi kenara bırakır.Alt yapıya önem konusuna gelince ligin başlamasına bu kadar az bi süre varken bir genç oyuncuyu geliştirmek imkansız gibi bir şeydir.3 büyük takım zaten gerekli alt yapıyı sağlama konusunda emin adımlar atmaktadırlar.Fakat şampiyonluk gibi bir hedef ile yola çıkılmışsa ben yetenekli gençlerden çok tecrübeli kurtları tercih ederim. _________________
Futbol tecrübe oyunudur.Her yetenekli oyuncu büyük işler yapacak diye bir kaide yok ki dünya üzerinde milyonlarca yetenekli genç var.Yaşlılık konusuna gelince futbol oynama isteği olan her insan gençtir dinamiktir ha arada kondisyon farkı vardır o ayrı ama tecrübe her zaman yeteneğin önündedir.Guti bir dünya devidir Beşiktaş takımına getireceği güç bi yana sosyal imaj daha fazla göze batıyor.Asıl futbol zaten 25-26 yaşından sonra başlar çünkü futbolcu o yaştan sonra olgunlaşmaya başlar takım olgusunu kavrar ve bireyselliği bi kenara bırakır.Alt yapıya önem konusuna gelince ligin başlamasına bu kadar az bi süre varken bir genç oyuncuyu geliştirmek imkansız gibi bir şeydir.3 büyük takım zaten gerekli alt yapıyı sağlama konusunda emin adımlar atmaktadırlar.Fakat şampiyonluk gibi bir hedef ile yola çıkılmışsa ben yetenekli gençlerden çok tecrübeli kurtları tercih ederim.
Benim Guti'ye lafım yok.Zaten kötü bir futbolcu olsa Real Madrid'de o kadar yıl oynamazdı .Ancak ben Türk takımlarına kızıyorum.Gelecek için hiç bir plan yapmadan futbolcu alım satımı yapıyorlar.1 yıl da şampiyon olma.Genç yetenekler çıkar.Almanya'da neredeyse bütün Türk futbolularımız şu an büyük kulüplerde(Hamit,Yıldıray,Mesut, vb.).Neden?Çünkü iyi eğitim görüyorlar.İyi yetiştiriliyorlar.Türkiye'de böyle bir durum yok.Kim bilir kaç tane Arda Turan'lar kaçırdık.. _________________ Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf
Futbol tecrübe oyunudur.Her yetenekli oyuncu büyük işler yapacak diye bir kaide yok ki dünya üzerinde milyonlarca yetenekli genç var.Yaşlılık konusuna gelince futbol oynama isteği olan her insan gençtir dinamiktir ha arada kondisyon farkı vardır o ayrı ama tecrübe her zaman yeteneğin önündedir.Guti bir dünya devidir Beşiktaş takımına getireceği güç bi yana sosyal imaj daha fazla göze batıyor.Asıl futbol zaten 25-26 yaşından sonra başlar çünkü futbolcu o yaştan sonra olgunlaşmaya başlar takım olgusunu kavrar ve bireyselliği bi kenara bırakır.Alt yapıya önem konusuna gelince ligin başlamasına bu kadar az bi süre varken bir genç oyuncuyu geliştirmek imkansız gibi bir şeydir.3 büyük takım zaten gerekli alt yapıyı sağlama konusunda emin adımlar atmaktadırlar.Fakat şampiyonluk gibi bir hedef ile yola çıkılmışsa ben yetenekli gençlerden çok tecrübeli kurtları tercih ederim.
Benim Guti'ye lafım yok.Zaten kötü bir futbolcu olsa Real Madrid'de o kadar yıl oynamazdı .Ancak ben Türk takımlarına kızıyorum.Gelecek için hiç bir plan yapmadan futbolcu alım satımı yapıyorlar.1 yıl da şampiyon olma.Genç yetenekler çıkar.Almanya'da neredeyse bütün Türk futbolularımız şu an büyük kulüplerde(Hamit,Yıldıray,Mesut, vb.).Neden?Çünkü iyi eğitim görüyorlar.İyi yetiştiriliyorlar.Türkiye'de böyle bir durum yok.Kim bilir kaç tane Arda Turan'lar kaçırdık..
Çünkü Türk kulüplerinin hepsi doğal olarak ticari kar amaçlarlar.Kısa vadede büyük paralar isterler.Avrupalı böyle değil onun paraya ihtiyacı yoktur.Nitekim dediğiniz gibi Hamit gibi Mesut gibi oyuncularımız Avrupa'da top koşturuyorlar bunun nedeni sabırlı ve özverili olmalarıdır.Bide şöyle bir nokta var şöhreti bulan gençlerde hemen bi Avrupa merakı uyanıyor.Arda Turanlar haklı olarak Avrupa'ya gitmek istiyor ama kulüpler kaz misali iyice yolup öyle yollamak istiyorlar bu ticari bir adımdır.Kulüp başkanları ne zaman işi ticarete değilde futbola yoğurursa işte o zaman gençler fitillenmiş bomba gibi ortaya atılırlar _________________
Tarih: Sal Tem 13, 2010 12:53 pm Mesaj konusu:
Her ne kadar iyi transferler yapsa da Türkiye'de hangi futbol takımı iflas eder deseniz, direk Beşiktaş derim.Çünkü futbolcularına olan 1 yıllık ödemelerini ödeyecek para kaynağını aramaya çalışırken bir yandan da daha paralarını ödeyemediği futbolcularının aldığı ücretin 2-3 mislisi olan yine muhtemelen bonservisinde de normalden 2 mislisini vererek getirdiği Quaresma var.Bunun üstüne de Guti geldi geliyor.Hayırlısı diyelim, her şeyden önce kaliteli bir lig bekliyorum bu sene. _________________ You're coming to an end . . .
Beşiktaş'a Messi bile gelse hiçbir şey yapamaz ama Iniesta ve Xavi'nin olmayacağından değil, takım Beşiktaş olduğundan, daha doğrusu lig Türkiye Ligi olduğundan. Quaresma da Guti de (gelirse) %90 hiçbir varlık gösteremeyecek, geldiklerine pişman olacaklar. Sadece Beşiktaş için değil, Galatasaray veya Fenerbahçe de bu futbolcular gibi futbolcular alsa hiçbir şey olmazdı derdim çünkü Türkiye Ligi kaliteli bir lig değil, bu futbolcuların oynadığı futbol Türkiye Ligi'nin kalitesinden çok daha iyi, ayak uydurabileceklerini sanmyorum. _________________
Bir Beşiktaşlı olarak olaya tarafsız bakıyorum ve bence en büyük etken " İnanmak ". Örneğin ; Bursaspor,ne Quaresma vardı ne Guti ne Alex ne de Arda.Bursasporlu futbolcular son haftada Fenerbahçe'nin 1 puan önde olup şampiyonluğa sadece 1 adım kalması ile de hala inançlarını kaybetmediklerini söylüyorlardı. Öyle bi disiplin,öyle bi inanç ile şampiyonluğu hakettiler ve bence oyuncuların değeri nasıl olursa olsun,en kötü bir takım bile mucizelere neden olabilir. _________________
İnanç Bir Tarladır; Hedefi Olanların Sürdüğü,
Gülmek Bir Mükafaattır; Ağlayan Gözlerin Gördüğü,
Ölüm Bir Karanlıktır; Tüm Işıkların Söndüğü,
Madalyon İki Taraflıdır; İyi ve Kötü'nün Böldüğü.
Beşiktaş, Bursaspor'a bilerek yenildi diye düşünüyorum. Trabzonspor ise oynadı. Beşiktaşın sa bu yıl şampiyon olma ihtimali var ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanında daha düşük geliyor. _________________ Baruk Khazad! Khazad ai-menu! Durin'in Soyundan Bazı Cüceler Durin ve Durin'in Soyu Ulu Nehir Anduin
Beşiktaş'a Messi bile gelse hiçbir şey yapamaz ama Iniesta ve Xavi'nin olmayacağından değil, takım Beşiktaş olduğundan, daha doğrusu lig Türkiye Ligi olduğundan. Quaresma da Guti de (gelirse) %90 hiçbir varlık gösteremeyecek, geldiklerine pişman olacaklar. Sadece Beşiktaş için değil, Galatasaray veya Fenerbahçe de bu futbolcular gibi futbolcular alsa hiçbir şey olmazdı derdim çünkü Türkiye Ligi kaliteli bir lig değil, bu futbolcuların oynadığı futbol Türkiye Ligi'nin kalitesinden çok daha iyi, ayak uydurabileceklerini sanmyorum.
Madrid'deki bir tanıdığım söylemişti.Bu adam erkek arkadaşıyla el ele gezmekten çekinmiyor diye. herkesin kendi seçimi tabi.Ama taksimde yada Kadiköy'de de böyle olursa ağzınızı sıkı tutun.İyi futbolcu tabiki ona lafımız yok.
Tarih: Per Tem 15, 2010 11:57 am Mesaj konusu:
Guti Kartal oldu. Demirören Madrid'te ikna etmiş. 2 yıllığına anlaşma sağlanmış.Konu takipçilerinin bilgilerine.
Ayrıca
egemen_BLOD demiş ki:
Madrid'deki bir tanıdığım söylemişti.Bu adam erkek arkadaşıyla el ele gezmekten çekinmiyor diye. herkesin kendi seçimi tabi.Ama taksimde yada Kadiköy'de de böyle olursa ağzınızı sıkı tutun.İyi futbolcu tabiki ona lafımız yok.
Bu sadece bir uydurmaydı.Medyadaki o fotoğrafların hepsi fotomontaja maruz kalmış resimler.Bu daha sonra yalanlanmıştı.Doğruluğuna "bu duyduklarımdan dolayı" inanmıyorum.Ayrıca kesinlikle iyi bir oyuncu Beşiktaş'a mutlaka bir şeyler katacaktır.
Bu arada savunuyormuş gibi oldum ama ben bir Fenerbahçeli'yim. Bizde transfer bekliyoruz artık. _________________ You're coming to an end . . .