Bunlar sadece resim komut yazmadım, site engelledi zaten sayfanın ortasına sohbet kutusunu çekiyorduk az kalsın
Forum anasayfasının biraz yavaş açıldığını fark ettim, bu nedenle konuyu açtım. Belki de benim kullandığım internette problem vardır ama ne olur ne olmaz söyleyeyim dedim. _________________
Bir istekte bulunuyorum sitemizin arama motorunu ya ben kullanamıyorum ya da onda bir sorun var.Mesala bir şey aratıyorum o çıkmıyo da başka hertürlü şey çıkıyor lütfen yardım.İstekleri nerede belirtiyoruz bilmediğimden buraya yazdım.
Bir istekte bulunuyorum sitemizin arama motorunu ya ben kullanamıyorum ya da onda bir sorun var.Mesala bir şey aratıyorum o çıkmıyo da başka hertürlü şey çıkıyor lütfen yardım.İstekleri nerede belirtiyoruz bilmediğimden buraya yazdım.
Mesela ne aratıyorsunuz da çıkmıyor?Biraz daha detaylı yazsaydınız keşke,yani böyle bir açıklamaya kimsenin yardım edebileceğini sanmıyorum. _________________ When the lights goes off,
I will be there with my shiny scythe.
Benim bir önerim var.Bir başlık kilitlenmeden önce o başlığı açan kişiye son bir cevap şansı verilmeli.Tabi bu cevaplarda bir tartışma ya da daha yanlış bir ifade kullanmamak kaydıyla.Cevap verme süresini yöneticilerimiz belirlerse daha doğru olur.(böyle birşey olursa).ve birde bu konularda bilgim yok ama kilitlenen başlıkları daha çabuk kaldirabilmenin bir yolu var mı? çünkü forum kgereksiz kalabalık oluyor.Tabiki bizler daha az gereksiz başlık açarsak böyle sorun olmaz. (kendim de dahil)
Benim bir önerim var.Bir başlık kilitlenmeden önce o başlığı açan kişiye son bir cevap şansı verilmeli.Tabi bu cevaplarda bir tartışma ya da daha yanlış bir ifade kullanmamak kaydıyla.Cevap verme süresini yöneticilerimiz belirlerse daha doğru olur.(böyle birşey olursa).ve birde bu konularda bilgim yok ama kilitlenen başlıkları daha çabuk kaldirabilmenin bir yolu var mı? çünkü forum kgereksiz kalabalık oluyor.Tabiki bizler daha az gereksiz başlık açarsak böyle sorun olmaz. (kendim de dahil)
Öncelikle üyelere bu tip konularda daima son söz hakkı verilir ve belli bir süre beklenir (konusuna bağlı olarak). Fakat bunun dışında üyeler söyleyeceklerini bizlere özel mesaj yolu ile de iletebilirler. Gerekli durumlarda kilitler de kaldırılabilir.
Kilitlenen başlıklara gelince forum içerisinde biraz uzun süre kalmalarının sebepleri hem örnek teşkil ettiklerinden hem de bazı konularda işe yarayabileceklerinden ötürüdür. Yoksa sistemli bir biçimde bu başlıklar da kaldırılmaktadır. _________________
ama foruma bakan diğer kişilerde son sözü görebilmeli bence.Bu daha adil olur.Tabiki aşırı saçma bir başlık söz konusuysa bu dediklerim geçersizdir bence.
Açıkcası söz hakkı gibi bir şeyi gerekli görmüyorum.Kilitlenmeyi hak eden bir başlık açıyorsa insan neden söz hakkı ister ki,bahane üretmek için mi? Forum kuralları'na uymayan başlıklar kilitlenir,bunun üzerinede fazla birşey söylemeye gerek yoktur diye düşünüyorum. _________________ Justitia Omnibus Russian Red Army Choir Obsessions lament to freedom... Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
benim dediğim bahane için değil.Kurallara uyulmayanlara lafım yok.Sadece bazı kişiler tarafından gereksiz olan diğeri için olmayabilir.Örneğin bügün geyik bölümüne yazdığım gereksiz ve anlamsızdı onun gibi şeylere direkt kilit vurulabilir.
Öncelikle üyelere bu tip konularda daima son söz hakkı verilir ve belli bir süre beklenir (konusuna bağlı olarak).
Burada ki belli bir süre beklenir kısmı başlık kilitlenmeden önceki süreçtir. Ancak başlıklarda tartışmaların olması yerine bu tip konuların site sakinlerini rahatsız etmemesi amacı ile özel mesajlarda tatışılması çok daha mantıklı ve doğru olandır. Bu konuda yeterince hak tanındığını düşünüyorum.
Ayrıca Forum Kuralları ve site içi düzen üyelere başlık açma konusunda yeterince bilgi vermektedir ki kilitlenen bir çok başlık üyelerimizin bizlere şikayetleri sebebi ile olmaktadır. _________________
Merhaba ,
Sanırım başlığın konusu bayağı değişmiş Çağa ayak uydurmak lazım, bende başlığımızın yeni çağına ayak uydurayım
Gil-Adanthalion demiş ki:
benim dediğim bahane için değil.Kurallara uyulmayanlara lafım yok.Sadece bazı kişiler tarafından gereksiz olan diğeri için olmayabilir.Örneğin bügün geyik bölümüne yazdığım gereksiz ve anlamsızdı onun gibi şeylere direkt kilit vurulabilir.
Sitenin bütün yönetim kadrosu sitenin sahibi sayılır. Bu nedenle kendi forumlarında herhangi bir içeriğin uygun olup olmadığına kendileri karar verirler. Ayrıca da hiçbir zaman yanlış karar vermezler(Belki 0,3% ihtimal ) Bu şunun gibi birşey, Bir araba sahibi arabasını istediği renge boyatır, boyacı kırmızı olmaz maviye boyarım derse adam arabasını boyatmaz. Yani bu demektir ki yöneticiler forumlarını istedikleri kişilere boyatırlar(yazı yazdırırlar). Yanlış anlaşılmasın haksız veya yanlış karar vermezler diye de ekliyorum Tabii şu durumda boyacı da biz oluyoruz.
Sanırım herzaman ki gibi abartılı bir örnek oldu,(ise) özür diliyorum _________________
Evet açtığınız başlık biraz konusundan saptı MyLord. Ancak ilk mesajınızı winterwolf'a özel mesaj ile gönderirseniz eminim ki bir ara cevap gelecektir. Ama şimdiden söyleyeyim geç göme ihtimali var. Tabii bliZZard'a gönderirseniz de aynı yere ulaşır.