TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Sohbet Kutusu...

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Öneri ve Şikayetler
Yazar Mesaj
MyLord
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 08, 2010 2:59 pm    Mesaj konusu: Sohbet Kutusu... Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar sitenin teknik konuları ile winterwolf ilgileniyor sanırım. Sohbet Kutusunu anasayfaya bağlamak için kullanımış sanırım Smile
Spoiler:

<table>
<tr>
<th><span><a>Sohbet Kutusu</a></span></th>
</tr>
<tr>
<td>

</td>
</tr>
</table>

Bu şekilde olursa sayfanın açılmasını yavaşlatmaz sanırım Smile
Spoiler:

<table>
<tr>
<th><span><a>Sohbet Kutusu</a></span></th>
</tr>
<tr>
<td>
<div>

</div>
</td>
</tr>
</table>

Bunlar sadece resim komut yazmadım, site engelledi zaten Smile sayfanın ortasına sohbet kutusunu çekiyorduk az kalsın Mr. Green
Forum anasayfasının biraz yavaş açıldığını fark ettim, bu nedenle konuyu açtım. Belki de benim kullandığım internette problem vardır Mr. Green ama ne olur ne olmaz söyleyeyim dedim.
Knight

MesajTarih: Sal Tem 27, 2010 4:19 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bir istekte bulunuyorum sitemizin arama motorunu ya ben kullanamıyorum ya da onda bir sorun var.Mesala bir şey aratıyorum o çıkmıyo da başka hertürlü şey çıkıyor lütfen yardım.İstekleri nerede belirtiyoruz bilmediğimden buraya yazdım. Smile
Başa dön
Suspect
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Sal Tem 27, 2010 5:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gil-Adanthalion demiş ki:
Bir istekte bulunuyorum sitemizin arama motorunu ya ben kullanamıyorum ya da onda bir sorun var.Mesala bir şey aratıyorum o çıkmıyo da başka hertürlü şey çıkıyor lütfen yardım.İstekleri nerede belirtiyoruz bilmediğimden buraya yazdım. Smile

Mesela ne aratıyorsunuz da çıkmıyor?Biraz daha detaylı yazsaydınız keşke,yani böyle bir açıklamaya kimsenin yardım edebileceğini sanmıyorum. Very Happy

When the lights goes off,
I will be there with my shiny scythe.
Başa dön
Gil-Adanthalion
Knight
Knight

MesajTarih: Sal Tem 27, 2010 5:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Mesale Aragornla ilgili bir yazı varmı diye arattıyorum olmuyor.
Başa dön
Elros
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Sal Tem 27, 2010 5:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben Aragorn diye arattım 545 sonuç bulundu. Very Happy Başına ''*'' koyarsanız bulabilirsiniz. Smile

Canlılardan bir çoğu ölümü hakeder, ölülerin bazıları da yaşamayı. Yaşamı onlara verebilir misin Frodo?
Başa dön
Gil-Adanthalion
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 3:41 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Benim bir önerim var.Bir başlık kilitlenmeden önce o başlığı açan kişiye son bir cevap şansı verilmeli.Tabi bu cevaplarda bir tartışma ya da daha yanlış bir ifade kullanmamak kaydıyla.Cevap verme süresini yöneticilerimiz belirlerse daha doğru olur.(böyle birşey olursa).ve birde bu konularda bilgim yok ama kilitlenen başlıkları daha çabuk kaldirabilmenin bir yolu var mı? çünkü forum kgereksiz kalabalık oluyor.Tabiki bizler daha az gereksiz başlık açarsak böyle sorun olmaz. (kendim de dahil) Smile
Başa dön
ronartir
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 3:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Benim bir önerim var.Bir başlık kilitlenmeden önce o başlığı açan kişiye son bir cevap şansı verilmeli.Tabi bu cevaplarda bir tartışma ya da daha yanlış bir ifade kullanmamak kaydıyla.Cevap verme süresini yöneticilerimiz belirlerse daha doğru olur.(böyle birşey olursa).ve birde bu konularda bilgim yok ama kilitlenen başlıkları daha çabuk kaldirabilmenin bir yolu var mı? çünkü forum kgereksiz kalabalık oluyor.Tabiki bizler daha az gereksiz başlık açarsak böyle sorun olmaz. (kendim de dahil) Smile

Öncelikle üyelere bu tip konularda daima son söz hakkı verilir ve belli bir süre beklenir (konusuna bağlı olarak). Fakat bunun dışında üyeler söyleyeceklerini bizlere özel mesaj yolu ile de iletebilirler. Gerekli durumlarda kilitler de kaldırılabilir.

Kilitlenen başlıklara gelince forum içerisinde biraz uzun süre kalmalarının sebepleri hem örnek teşkil ettiklerinden hem de bazı konularda işe yarayabileceklerinden ötürüdür. Yoksa sistemli bir biçimde bu başlıklar da kaldırılmaktadır. Wink

Başa dön
Gil-Adanthalion
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 3:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ama foruma bakan diğer kişilerde son sözü görebilmeli bence.Bu daha adil olur.Tabiki aşırı saçma bir başlık söz konusuysa bu dediklerim geçersizdir bence.

Genelde hemen kilit vuruluyor.
Başa dön
kivilife
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 3:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Açıkcası söz hakkı gibi bir şeyi gerekli görmüyorum.Kilitlenmeyi hak eden bir başlık açıyorsa insan neden söz hakkı ister ki,bahane üretmek için mi? Forum kuralları'na uymayan başlıklar kilitlenir,bunun üzerinede fazla birşey söylemeye gerek yoktur diye düşünüyorum.

Justitia Omnibus
Russian Red Army Choir
Obsessions lament to freedom...
Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
Başa dön
Gil-Adanthalion
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 3:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

benim dediğim bahane için değil.Kurallara uyulmayanlara lafım yok.Sadece bazı kişiler tarafından gereksiz olan diğeri için olmayabilir.Örneğin bügün geyik bölümüne yazdığım gereksiz ve anlamsızdı onun gibi şeylere direkt kilit vurulabilir.
Başa dön
ronartir
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 3:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ronartir demiş ki:
Öncelikle üyelere bu tip konularda daima son söz hakkı verilir ve belli bir süre beklenir (konusuna bağlı olarak).

Burada ki belli bir süre beklenir kısmı başlık kilitlenmeden önceki süreçtir. Ancak başlıklarda tartışmaların olması yerine bu tip konuların site sakinlerini rahatsız etmemesi amacı ile özel mesajlarda tatışılması çok daha mantıklı ve doğru olandır. Bu konuda yeterince hak tanındığını düşünüyorum.

Ayrıca Forum Kuralları ve site içi düzen üyelere başlık açma konusunda yeterince bilgi vermektedir ki kilitlenen bir çok başlık üyelerimizin bizlere şikayetleri sebebi ile olmaktadır.

Başa dön
MyLord
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Ağu 05, 2010 8:24 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba Smile,
Sanırım başlığın konusu bayağı değişmiş Smile Çağa ayak uydurmak lazım, bende başlığımızın yeni çağına ayak uydurayım Smile
benim dediğim bahane için değil.Kurallara uyulmayanlara lafım yok.Sadece bazı kişiler tarafından gereksiz olan diğeri için olmayabilir.Örneğin bügün geyik bölümüne yazdığım gereksiz ve anlamsızdı onun gibi şeylere direkt kilit vurulabilir.

Sitenin bütün yönetim kadrosu sitenin sahibi sayılır. Bu nedenle kendi forumlarında herhangi bir içeriğin uygun olup olmadığına kendileri karar verirler. Ayrıca da hiçbir zaman yanlış karar vermezler(Belki 0,3% ihtimal Very Happy) Bu şunun gibi birşey, Bir araba sahibi arabasını istediği renge boyatır, boyacı kırmızı olmaz maviye boyarım derse adam arabasını boyatmaz. Yani bu demektir ki yöneticiler forumlarını istedikleri kişilere boyatırlar(yazı yazdırırlar). Yanlış anlaşılmasın haksız veya yanlış karar vermezler diye de ekliyorum Smile Tabii şu durumda boyacı da biz oluyoruz.
Sanırım herzaman ki gibi abartılı bir örnek oldu,(ise) özür diliyorum Smile
Yetkili

MesajTarih: Per Ağu 05, 2010 10:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet açtığınız başlık biraz konusundan saptı MyLord. Smile Ancak ilk mesajınızı winterwolf'a özel mesaj ile gönderirseniz eminim ki bir ara cevap gelecektir. Ama şimdiden söyleyeyim geç göme ihtimali var. Tabii bliZZard'a gönderirseniz de aynı yere ulaşır. Wink

Diğer konuya değinmeyeceğim. Smile

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Öneri ve Şikayetler Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: