| Yazar |
Mesaj |
XDarklightX Soldier

|
Tarih: Sal Haz 22, 2010 8:14 pm Mesaj konusu: Buzlu ok nasıl düzeltilir? Acil yardım bekliyorum! |
|
|
Angmar Dark Rangers'a buzlu ok verince daha güçlü oluyorlar; fakat isabet almakta çok güçlük çekiyorlar özellikle hızlı birimlere karşı (örnek warg rider) Final Big'den veya başka bir şekilde bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? _________________ RelorianDarklight Rhapsody of Fire
Hayatta hiçbir şey mükemmel değildir, işte her şeyi mükemmel yapan da bu...
reloriandarklight@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
ElvenHaldir Soldier

|
Tarih: Çar Tem 14, 2010 11:57 am Mesaj konusu: Re: Buzlu ok nasıl düzeltilir? Acil yardım bekliyorum! |
|
|
| XDarklightX demiş ki: | | Angmar Dark Rangers'a buzlu ok verince daha güçlü oluyorlar; fakat isabet almakta çok güçlük çekiyorlar özellikle hızlı birimlere karşı (örnek warg rider) Final Big'den veya başka bir şekilde bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? |
final bigten düzeltebilirsin kardes orda bi yerlede vardı final.big ile yapılacaklar var oraya yaz sana cevap yazarlar tamam |
|
| Başa dön |
|
 |
PrinceGimli Royal Guard

|
Tarih: Çar Tem 14, 2010 3:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Final big'den o ünitenin bölümünü bul.Orada atış hızı var onu arttır  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Thranduill Knight

|
Tarih: Per Tem 22, 2010 1:54 pm Mesaj konusu: Re: Buzlu ok nasıl düzeltilir? Acil yardım bekliyorum! |
|
|
| XDarklightX demiş ki: | | Angmar Dark Rangers'a buzlu ok verince daha güçlü oluyorlar; fakat isabet almakta çok güçlük çekiyorlar özellikle hızlı birimlere karşı (örnek warg rider) Final Big'den veya başka bir şekilde bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır? |
Aslında o bir zaaf diyebiliriz yoksa durdurmak imkansız olur üzerinde fazla oynama yapmamanı öneririm çünkü oyundan nefret ettiriyor bir yerden sonra.. _________________
Türkler öldürülür, lakin mağlup edilemezler...
Napoléon Bonaparte
Orta Dünya ile ilgili Yazılarım
|
|
| Başa dön |
|
 |
dreadwrath Soldier

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 10:40 am Mesaj konusu: |
|
|
| gamereplays.org dan indireceğin 2.02 yamasını kur buzlu okla birlikte birçok hatayı düzeltiyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
|