TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Buzlu ok nasıl düzeltilir? Acil yardım bekliyorum!

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth II: The Rise of the Witch-King -> Modifikasyon
Yazar Mesaj
XDarklightX
Soldier
Soldier

MesajTarih: Sal Haz 22, 2010 8:14 pm    Mesaj konusu: Buzlu ok nasıl düzeltilir? Acil yardım bekliyorum! Alıntıyla Cevap Gönder

Angmar Dark Rangers'a buzlu ok verince daha güçlü oluyorlar; fakat isabet almakta çok güçlük çekiyorlar özellikle hızlı birimlere karşı (örnek warg rider) Final Big'den veya başka bir şekilde bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Hayatta hiçbir şey mükemmel değildir, işte her şeyi mükemmel yapan da bu...

reloriandarklight@hotmail.com
Başa dön
ElvenHaldir
Soldier
Soldier

MesajTarih: Çar Tem 14, 2010 11:57 am    Mesaj konusu: Re: Buzlu ok nasıl düzeltilir? Acil yardım bekliyorum! Alıntıyla Cevap Gönder

XDarklightX demiş ki:
Angmar Dark Rangers'a buzlu ok verince daha güçlü oluyorlar; fakat isabet almakta çok güçlük çekiyorlar özellikle hızlı birimlere karşı (örnek warg rider) Final Big'den veya başka bir şekilde bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

final bigten düzeltebilirsin kardes orda bi yerlede vardı final.big ile yapılacaklar var oraya yaz sana cevap yazarlar tamam
Başa dön
PrinceGimli
Royal Guard
Royal Guard

MesajTarih: Çar Tem 14, 2010 3:05 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Final big'den o ünitenin bölümünü bul.Orada atış hızı var onu arttır Very Happy
Knight

MesajTarih: Per Tem 22, 2010 1:54 pm    Mesaj konusu: Re: Buzlu ok nasıl düzeltilir? Acil yardım bekliyorum! Alıntıyla Cevap Gönder

XDarklightX demiş ki:

Aslında o bir zaaf diyebiliriz yoksa durdurmak imkansız olur üzerinde fazla oynama yapmamanı öneririm çünkü oyundan nefret ettiriyor bir yerden sonra..

Türkler öldürülür, lakin mağlup edilemezler...

Napoléon Bonaparte

Orta Dünya ile ilgili Yazılarım
Başa dön
dreadwrath
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 10:40 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gamereplays.org dan indireceğin 2.02 yamasını kur buzlu okla birlikte birçok hatayı düzeltiyor.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth II: The Rise of the Witch-King -> Modifikasyon Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: