TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Sargon Alliance Mod
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth -> Modifikasyon
Yazar Mesaj
Sargon
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts May 17, 2010 10:22 am    Mesaj konusu: Sargon Alliance Mod Alıntıyla Cevap Gönder

Sargon Alliance: The Battle For Middle Earth 1 için yapılmış bir mod, 1.03'te çalışır. Modda çeşitli birimler ve herolar olmakla birlikte kapsamlı değişiklikler yapılmıştır.

Gondor :
Spoiler:

Boromir;

Boromir'imizin canı ve armoru biraz daha fazla. Yeni skill yok.

Faramir;

Faramir de Boromir gibi. Pek bir değişiklik yok.

Gandalf;

Gandalf'ın canı oldukça fazla. Başka bir değişiklik yok.

Damrod;

Faramir'in rütbeli askerlerinden biridir. Kılıç/ok değişimi ve wound arrow özellikleri vardır.

Madril;

Faramir'in sağ kolu. Leadership ve kılıç ok değişimi vardır.

Elrond;

Yanındaki herolara verdiği leadership ve kılıç ok değişimi vardır.

Isildur;

Tek bir leadershipi vardır. Başka bir özelliği yok.

Frodo;

Sam;

Pippin;

Bildiğiniz Pippin. Bu sefer o bir Gondorlu Smile

Gondor Soldier;

Gondor Archer;

Gondor Ranger;

Last Alliance Archer;

Last Alliance Soldier;

Gondor Knight;

Gondor Trebuchet;

Gondor Tower Guard;

Mordor :
Spoiler:

Witchking;

Boyutu bir miktar büyütüldü.

Fellbeast;

Black Rider;

Ata inip binme ve çığlık atma özellikleri vardır.

Gollum;

Gothmog;

Leadership ve kurta binip inme özellikleri vardır.

Shelob;

Öldürdükçe para kazandıran leadershipi vardır.

Orc Warrior;

Orc Archer;

Goblin Warrior;

Orclardan daha seri ve daha güçlü vuruşları vardır. Yalnız canları düşüktür.

Goblin Archer;

Çok güçsüz bir okçu birimi. Para sıkıntısı yaşadığınız bir zamanda okçuya ihtiyacınız olduğunda basabilirsiniz.

Troll;

Mumakil;

Boyutu bayağı bir büyütüldü. Smile

Drummer Troll;

Haradrim;

Soldier of rhun;

Isengard :
Spoiler:

Saruman

Kırmızı WoP'unu saymazsak canı hariç pek bir değişiklik yok.

Lurtz

Sharku

Sadece warg rider birimlerine işleyen bir leadership özelliği vardır.

Ugluk

Para kazandıran leadership özelliği vardır.

Urukhai

Kalkan eklenmiştir.

Crossbowmen

Uruk Pikemen

Berserker

Uruk Scout

Banner carrier hariç upgrade edilemezler. Çok güçlü olmasalar da oyun başında Urukhai yerine daha ucuz oldukları için kullanılabilirler.

Warg Rider

Rohan ;
Spoiler:

Aragorn

Legolas

Gimli

Theoden

Eomer

Eowyn

Merry

O artık bir Rohan muhafızı! Smile

Haldir

Kılıç ok değişimi ile birlikte wound arrow ve leadership özellikleri mevcut.

Peasants

10'ar kişi çıkıyorlar.

Yeoman

Elven Warrior

Rohirrim Warrior

Rohirrim Archer

Treebeard

Ent

Genel olarak oyundaki değişiklere gelecek olursak, ölü ordusu ve balrog eskisi kadar güçlü değil. Balrogu öldürmenin püf noktası sadece gandalf idi. Rohan bu durumda çaresiz kalıyordu. Yalnız rankları yüksek elf okçularınız ve herolarınız ile rohanda rahatlıkla öldürebilirsiniz balrogu. Ölü ordusunu ise Isengardda saruman, mordorda black riderlar ile öldürebilmeniz olası.

Tüm ırkların yapay zekası aşırı derecede zor. Yaptıkları şeyler ile sizi şaşırtabilirler.

Campaign değişiklerine gelecek olursam, yeni herolar campaignde gerekli bölümlere eklenmekle beraber, bazı özel bölümlerde oldukça değişiklik yapılmıştır. Miğfer dibinde saldıran urukların sayısının artırılması, minas tiritteki orcların arttırılması ve başlarına gothmogun eklenmesi, evilde miğfer dibinde haldirinde bulunması, ithiliende damrod ile savaşmanız bir kaç değişiklik sadece.

Mod ve anlatım bana aittir.

Buradan indirebilirsiniz;
http://rapidshare.com/files/418044037/sargonplus.rar
Kurulumu oldukça basit. İndirdiğiniz rar dosyasının içerisindeki big dosyasını herhangi bir yere çıkarttıktan sonra C:Documents and settings/kullanıcı adınız/application data/my battle for middle earth files klasörünün içine atıyoruz. Ardından masaüstüne yeni bir simge oluşturuyoruz ve sağ tıklayıp özellikler diyoruz. Hedef kısmının sonuna bir boşluk bırakıp -mod sargonplus.big yazıyoruz ve modumuz oynanmaya hazır Smile

Not: Sencha'ya Rohan ve Mordor resimleri için teşekkür ederim. Ayrıca verdiği fikirler içinde teşekkürler. Smile

Mod sürekli güncellenecektir. Önerilerinizi bekliyorum ve isteklerinizi de değerlendirmeye çalışacağım...

Herkese iyi eğlenceler dilerim.
Sargon.

Eksik bir şey mi var, anlayamam.. Bak çayım sigaram her şeyim tamam...

En son Sargon tarafından Per Eyl 09, 2010 3:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 15 defa değiştirildi.
Başa dön
Captain Mactavish
Knight
Knight

MesajTarih: Pts May 17, 2010 11:57 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Nasıl yani 2 tanemi Aragorn var oyunda ? Confused

Playboy "I'm Tony Montana !" Playboy The Covboy !
Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Pts May 17, 2010 12:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet dengeler bozulmasın diye yapmış Sargon.

Bu arada Gondor ezecek gibi gözüküyor Sargon, tarafsız yaklaşamışsın.

AI yapmak veya değiştirmek zor iştir, eline sağlık.
Başa dön
Sargon
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts May 17, 2010 2:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Captain Mactavish demiş ki:
Nasıl yani 2 tanemi Aragorn var oyunda ? Confused

Rohanda Dunedain kıyafeti ile, Gondorda Kral kıyafeti ile iki adet aragornumuz var.

AliEren demiş ki:
Evet dengeler bozulmasın diye yapmış Sargon.

Bu arada Gondor ezecek gibi gözüküyor Sargon, tarafsız yaklaşamışsın.

AI yapmak veya değiştirmek zor iştir, eline sağlık.

Teşekkür ederim. Yalnız Gondor görüldüğü kadar güçlü olmadı. Yani heroların çoğunun orada olması yine denge terazisinin eşitlenmesi için yapılmıştır Smile.

Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Pts May 17, 2010 3:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bence denge açısından Aragorn'u Gondor'a vermemeliydin. Hem saçma olmuş hemde, o kadar hero bir aragorn'a bedeldir.

Yazın deneyebilirim ancak modu.

Bu arada bu modu geliştirmeni öneriririm, daha fazla ünite, kahraman ve pp eklersen bence harika olur.
Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Pts May 17, 2010 4:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

vekilharç prens boromir demiş ki:
yok olmadı kötü bir mod değil ama aragorn 2 taneyse olmaz hem de error veriyor bende

Kötü mod demedim, sadece geliştirilmesi gerek dedim Wink

Bu arada patch farklılığından kaynaklanıyordur sorun.
Başa dön
Sargon
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts May 17, 2010 4:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AliEren demiş ki:
Bence denge açısından Aragorn'u Gondor'a vermemeliydin. Hem saçma olmuş hemde, o kadar hero bir aragorn'a bedeldir.

Yazın deneyebilirim ancak modu.

Bu arada bu modu geliştirmeni öneriririm, daha fazla ünite, kahraman ve pp eklersen bence harika olur.

Saçmalığı bir kenara atıyorum, o kadar heronun bir aragorn'a bedel olması da rohanı üstün kılardı. Gondordaki aragorn'a anduril vermememin sebebi de bu. Oyun içerisinde benim yapacağım geliştirmeler bundan ibaret. Benden izin alındığı taktirde üzerinde oynanıp dediğiniz gibi pp ve ünite eklenebilir. Kahramanın yeterli olduğunu düşünüyorum. Bu arada AliEren; içimden geldiği için söylüyorum; eleştirilerin için teşekkür ederim Smile.

vekilharç prens boromir demiş ki:
yok olmadı kötü bir mod değil ama aragorn 2 taneyse olmaz hem de error veriyor bende

Çok büyük bir ihtimal ile versiyonunuz 1.03 değildir. Error vermesinin sebebi budur.

En son Sargon tarafından Pts May 17, 2010 10:02 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Başa dön
Luvenno
Soldier
Soldier

MesajTarih: Pts May 17, 2010 5:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gerçekten emek harcanmış bir mod. Birçok açıdan harika ancak bence de birkaç gelişmesi gereken nokta var. Smile Ancak kartallar gerçekten süper olmuş. Very Happy Very Happy Ellerine sağlık!!

Ayrıca şu Hero Buton'ları da hoş olmamış pek sanki. Very Happy
Boku ga Seigi da!

MesajTarih: Pts May 17, 2010 5:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ahaha artiz buldum modda Very Happy

Tıklama
Başa dön
Suspect
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Pts May 17, 2010 5:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sargon'a yakında EA BFME bölümünden iş teklifi gelecek. Very Happy Aylık $3.500 maaş mis gibi , bizi de unutursun sen. Confused

When the lights goes off,
I will be there with my shiny scythe.
Başa dön
Sargon
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts May 17, 2010 5:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Luvenno demiş ki:
Gerçekten emek harcanmış bir mod. Birçok açıdan harika ancak bence de birkaç gelişmesi gereken nokta var. Smile Ancak kartallar gerçekten süper olmuş. Very Happy Very Happy Ellerine sağlık!!

Ayrıca şu Hero Buton'ları da hoş olmamış pek sanki. Very Happy

Teşekkür ederim. Hero butonlarıyla uğraşmadığım su götürmez bir gerçek Smile. Farklılık olsun, aynı kalmasın diye yaptım öyle.

FaintSmile demiş ki:
Ahaha artiz buldum modda Very Happy

Senden daha büyük artiz mi var twtde.. Conq veya Elros'u saymazsak tabi

Suspect demiş ki:
Sargon'a yakında EA BFME bölümünden iş teklifi gelecek. Very Happy Aylık $3.500 maaş mis gibi , bizi de unutursun sen. Confused

Ayıp ettin şimdi bak. Para beni değiştirmez Bu arada yorumdaki yan anlam ve iltifat gözümden kaçmadı değil. Ha bir de, gel şu msne artık Very Happy

Başa dön
ekin6060
Oyun Uzmanı
Oyun Uzmanı

MesajTarih: Çar May 19, 2010 1:24 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Öncelikle bu mod için seni kutlarım, büyük emek var. Güzel bir mod olmuş gerçekten. Artık sıkıldığımızda, şöyle çabuk geçmesini istediğimiz bir saatimiz olduğunda falan online'a girip daha çok canımızı sıkacağımıza, girip skirmishden bir kaç oyun atabiliriz. Farklılık yaratmışsın oyunda, büyük yenilik olmuş ve bu da moda karşı bir ilgi uyandırıyor tabi.

Bilgisayar zorlayıcı olmuş ama hala eksikleri bulunmakta. Hala çok puan veriyorlar. Gelçi böyle bir şeyin olacağını yani böyle bir şeyin elden gelebileceğini sanmıyorum ama eğer olabiliyorsa bilgisayar kaybedeceğini bildiği savaşlardan kaçsa modda bilgisayar beyninin insan beyninden bir farklı kalmazdı gerçekten Very Happy .

Görsel açıdan da güzel bir mod olmuş. Hemen hemen tüm birimlerin dokusuyla oynamışsın. Mumakların devasa boyutu fena olmuş Very Happy . Büyük yenilik, görsellik en önemli şeylerden biri çünkü oynanabilirlik için.

Pek oynama fırsatım olmadı ama campaing'e eklemeler yapman çok güzel bir fikir. Ben şahsen canım çok sıkıldığında 12321 kere bitirdiğim campain'i tekrar tekrar oynuyorum ki sen yenilik getirmişsin bir de neden oynamayım şimdi Very Happy ? En önemli yenilik de budur heralde.

Oyunun müziklerini değiştirmen de çok güzel olmuş. Yıllardır aynı müzikleri dinleye dinleye midemiz bulanır olmuştu artık. Oyunun müzik sesini kapatıyordum ben şahsen hep. Artık kapatmam Very Happy .

Oyun içi eklemeler büyük farklılık yaratmış. Mesala pezoların artık onarlı çıkmaları gibi şeyler. Hep aynı şeyleri görmekten, yaşamaktan sıkılıyordum ben.

Özetleyecek olursak, güzel olmuş, hoş olmuş, diğer modlar gibi oyunun dengelerini alt üst etmemiş. Oynanabilirlik açısından 10 üzerinden 8 veriyorum. Tebrik ederim.
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Çar May 19, 2010 1:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Modun tanıtımı gerçekten çok hoşuma gitti ancak indirmeye çalıştım fakat indirme linkinde bir sorun var ilgilenirseniz çok sevinirim.

Mod için çok güzel az kalıyor çok muhteşem Very Happy Campaing değişmesi başta olmak üzere dengeler,eklemeler müthiş.
Knight

MesajTarih: Çar May 19, 2010 1:51 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Link hata veriyor.Yenilermisin?
Başa dön
Sargon
Warrior
Warrior

MesajTarih: Çar May 19, 2010 2:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ekin6060 demiş ki:
Öncelikle bu mod için seni kutlarım, büyük emek var. Güzel bir mod olmuş gerçekten. Artık sıkıldığımızda, şöyle çabuk geçmesini istediğimiz bir saatimiz olduğunda falan online'a girip daha çok canımızı sıkacağımıza, girip skirmishden bir kaç oyun atabiliriz. Farklılık yaratmışsın oyunda, büyük yenilik olmuş ve bu da moda karşı bir ilgi uyandırıyor tabi.

Bilgisayar zorlayıcı olmuş ama hala eksikleri bulunmakta. Hala çok puan veriyorlar. Gelçi böyle bir şeyin olacağını yani böyle bir şeyin elden gelebileceğini sanmıyorum ama eğer olabiliyorsa bilgisayar kaybedeceğini bildiği savaşlardan kaçsa modda bilgisayar beyninin insan beyninden bir farklı kalmazdı gerçekten Very Happy .

Görsel açıdan da güzel bir mod olmuş. Hemen hemen tüm birimlerin dokusuyla oynamışsın. Mumakların devasa boyutu fena olmuş Very Happy . Büyük yenilik, görsellik en önemli şeylerden biri çünkü oynanabilirlik için.

Pek oynama fırsatım olmadı ama campaing'e eklemeler yapman çok güzel bir fikir. Ben şahsen canım çok sıkıldığında 12321 kere bitirdiğim campain'i tekrar tekrar oynuyorum ki sen yenilik getirmişsin bir de neden oynamayım şimdi Very Happy ? En önemli yenilik de budur heralde.

Oyunun müziklerini değiştirmen de çok güzel olmuş. Yıllardır aynı müzikleri dinleye dinleye midemiz bulanır olmuştu artık. Oyunun müzik sesini kapatıyordum ben şahsen hep. Artık kapatmam Very Happy .

Oyun içi eklemeler büyük farklılık yaratmış. Mesala pezoların artık onarlı çıkmaları gibi şeyler. Hep aynı şeyleri görmekten, yaşamaktan sıkılıyordum ben.

Özetleyecek olursak, güzel olmuş, hoş olmuş, diğer modlar gibi oyunun dengelerini alt üst etmemiş. Oynanabilirlik açısından 10 üzerinden 8 veriyorum. Tebrik ederim.

Süper ötesi bir yorum olmuş bu. Teşekkür ederim Ekin.

Sencha demiş ki:
Modun tanıtımı gerçekten çok hoşuma gitti ancak indirmeye çalıştım fakat indirme linkinde bir sorun var ilgilenirseniz çok sevinirim.

Mod için çok güzel az kalıyor çok muhteşem Very Happy Campaing değişmesi başta olmak üzere dengeler,eklemeler müthiş.

Link yenilenmiştir. Keyifli oyunlar dilerim.

Başa dön
Envinyatar
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Çar May 19, 2010 9:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar başlık, TWT'den çıkan en kapsamlı modlardan biri olduğu ve diğer üyelerimizinde belirttiği üzere gerçekten çok fazla emek harcandığı için sabitlenmiştir ki daha kolay ulaşabilin Smile

Umarım yükler ve oynama fırsatı bulurum, özellikle Campaign'den Miğfer dibi'ni oynamayı çok isterim Smile Ahh şu günler, 30 saat olsaydı olmaz mıydı ?

Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.

"Tembel Adalet..." Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!

Başa dön
Eragorn
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per May 27, 2010 3:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cidden mod çok güzel oynama fırsatı buldum,harika.Çok fazla öneririm cidden Edain mod sonrası en güzel 2.mod seçim . Laughing
Başa dön
mrgny
Soldier
Soldier

MesajTarih: Sal Haz 22, 2010 4:09 pm    Mesaj konusu: sargon Alıntıyla Cevap Gönder

Link hata veriyor. Acaba yenileme imkanı olan var ise yenileyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Düzenleme: Türkçe kullanımına özen gösteriniz lütfen. Ayrıca daha kaliteli bir forum ve daha sorunsuz bir üyelik için şu başlıkları okumanızı tavsiye ederim:
TWT'nin Vizyonu ve Prensipleri Hakkında, Forum Kuralları, Türkçe Kullanım Kılavuzu.

ronartir
Başa dön
Sargon
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pzr Tem 04, 2010 11:33 pm    Mesaj konusu: Re: sargon Alıntıyla Cevap Gönder

mrgny demiş ki:
Link hata veriyor. Acaba yenileme imkanı olan var ise yenileyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Düzenleme: Türkçe kullanımına özen gösteriniz lütfen. Ayrıca daha kaliteli bir forum ve daha sorunsuz bir üyelik için şu başlıkları okumanızı tavsiye ederim:
TWT'nin Vizyonu ve Prensipleri Hakkında, Forum Kuralları, Türkçe Kullanım Kılavuzu.

ronartir

Link yenilenmiştir. Gecikme için özür dilerim Smile Herkese iyi oyunlar...

Başa dön
Sargon
Warrior
Warrior

MesajTarih: Cma Tem 09, 2010 3:09 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Modun başlık mesajı tarafımca düzenlenmiş ve yeni versiyon beğenilerinize sunulmuştur.

Saygılarımla...

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth -> Modifikasyon Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin: