| Yazar |
Mesaj |
XWITCH-KINGX Royal Guard

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 5:31 pm Mesaj konusu: Mount & Blade: Warband |
|
|
Mount&Blade’i ya da Türkçe karşılığıyla At ve Kılıç’ı duymayan yoktur herhalde. Zamanında oyuncuya sunulduğuna patlama yaratan oyunumuz yapımcılarının da Türk olmasıyla bayağı ilgi çekmişti. Hatırlıyorum da bir ara öyle sarmıştı ki tüm gün oynuyordum. Tam sıkılacağım derken modları geldi iyice umutsuz vaka olduk. Fakat daha sonra çoklu oyuncuyu desteklemediği için raflardaki yerini almış ve hoş bir anı olarak hafızamıza yazılmıştı. Lâkin Talewords beklenileni yaptı ve Warband’ı duyurdu. Hikayeyi tekrar yaşamanın yanında oyuna çoklu oyuncu modunun eklenmesiyle iyice heyecanlandım. Ertelemeler sonunda bize ulaşan Warband’ı 30 Tl gibi çok ucuz bir fiyata hem de kutulu versiyonuna sahip oldum. Oyunun tamamen Türkçe olduğunu da unutmamak gerekir. Kutunun içinde bir adet Kalradia haritası ve oldukça detaylı bir rehber bulunmakta. Tabi bir de malum oyunumuz. Hemen Steam’den yükledim ve en güncel yamanın da Steam tarafından yapılmasından sonra oyuna girdim. Tek kişidir falan hiç umursamadan direk çoklu oyuncuya girdim. Biraz oynadıktan sonra oyunun harika olduğu fikrine vardım. Cidden herkese tavsiye ederim Warband’ı. Tekli kişiye eklenen birçok özelliğin –evlenmek, krallık kurmak vs.- yanı sıra çoklu oyuncudaki “Takım karşılaşması, ölüm-kalım savaşı, meydan muharebesi, kale savaşı” türdeki oyunlar oldukça eğlenceli. Oyunda size başta 1000 altın veriliyor, adam öldürdükçe paranız artıyor ve silahlarınızı, zırhlarınızı, atlarınızı geliştirebiliyorsunuz. Hemen gidin orjinalini edinin derim. Hem ucuz bir fiyata böylesine güzel bir oyuna sahip olursunuz hem de Türk oyun sektörüne destek olursunuz. Eşsiz At ve Kılıç oyununu arkadaşlarınızla oynamak da cabası.
Sistem Gereksinimleri:
Intel - Pentium 4 2.0GHz
AMD - Athlon XP 2000+
Nvidia - Geforce FX 5600 XT
ATI - Radeon X600 Series
RAM - 1 GB
Hard Disk - 0.75 GB
Direct X- 9
Resimler
|
|
| Başa dön |
|
 |
NoldorWarrior Defender of Rivendell

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 5:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sadece steam da değil hepsiburada.com dan da kutulu bir şekilde alabiliyoruz.
Daha almadım almayı düşünüyorum ama okul bitmeden asla  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
XWITCH-KINGX Royal Guard

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 5:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Zaten Steam'den alıyoruz diye bir şey demedim normal olarak da kutulu satılıyor ama yüklerken Steam'e ihtiyaç duyuyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sencha Ore wa kaizoku oni

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
İnşallah eskisi gibi olmamıştır,sadece 2-3 tane vuruş şekli vardı.  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
XWITCH-KINGX Royal Guard

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 6:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Evet benim oyundan sıkılma nedenlerimden biri de oydu. Sanki Warband'de daha iyi gibi, en azından ben memnunum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sencha Ore wa kaizoku oni

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 6:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sanki sadece ekran görüntüsü ve online olma özelliği var gibi geldi.Siz oynuyorsunuz herhalde bir video koyma şansınız var mı ? _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mtilhan Super Saiyajin

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 7:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
| XWITCH-KINGX demiş ki: | | Evet benim oyundan sıkılma nedenlerimden biri de oydu. Sanki Warband'de daha iyi gibi, en azından ben memnunum. |
Evet
Pes 09'da 8 yöne(4 ana 4 ara yön) pas atabilirken Pes 10'da 360' lik bir pas alanı vardı.
M&B'de üst,alt,sağ sol olmak üzere 4 yön varken bunda 16 yanlış saymadıysam yön var bu hem zevki artırıyor hem de kontrolü artırıyor.
Benim sevdiğim nokta haritanın değiştirilmiş olmasıydı. Tutucu bir Svadyanlı olarak 4 devletten saldırı yemek canımı acıtıyordu
Khergitler ilk oyuna göre güçlenmiş (ilk oyunda çok kolay öldürülebiliyorlardı) bu da hoşuma gitti.
Bir diğer olay yapımcıların üyeleri dinlemeleri. Yani forumunu takip ettiyseniz m&b'nin bir sürü mod olduğunu görürsünüz ve beğenilen özelliklerin çoğu Warbanda aktarılmış. |
|
| Başa dön |
|
 |
AliEren High Lord

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 8:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Multiplayer ücretli olduğu için alamıycak ve oynıyamıycağım. Ama oynamayı çok isterdim. Lakin ben M&B'ye başladığımda sadece Svadyanlar ve Vaegirler vardı. Zendar şehri vardı. Zendar hariç her şehir zindan gibiydi, kralla görüşmek için bir oda, tüccarlar için bi orda.
İşte başarı bu diyebilceğim bir oyun. Durumu olanların oynamasını şiddettle tavsiye ediyorum. _________________ Yok, elveda . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
XWITCH-KINGX Royal Guard

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 8:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Multiplayer ücretli değil ki. Tamamen ücretsiz. Oyunu alınca para ediyorsunuz o kadar. Ayrıca mtilhan bir Svadya komutanı olarak tüm devletlerden yine saldırı yiyoruz ve birçok kalemiz düştü. Hatta Dhirim bile düşman tarafından ele geçirildi.
@Sencha
Ne yazık ki oyundan video çekme şansım yok. İsterseniz video paylaşım sitelerinden bakabilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
AliEren High Lord

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 8:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sonuçta 30 milyon çıkıcak cepten  _________________ Yok, elveda . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
XWITCH-KINGX Royal Guard

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 8:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
E o kadar da olacak canım Bu arada 60 kişilik bir orduyu daha yokedince Nord Krallığı barışa razı oldu Şimdi Rodok cephesine gidiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Legolas of Mirkwood Soldier

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 9:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağol bende var bu oyun gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim.  |
|
| Başa dön |
|
 |
XWITCH-KINGX Royal Guard

|
Tarih: Cmt Nis 24, 2010 9:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Her ne kadar şimdiye kadar hep çoklu oyuncu oynasamda 2-3 gündür hep tek kişilik oynuyorum. Şimdi de Rodok'dan kalemizi geri aldım ve kraldan bana vermesini istedim, verdi. Bu arada arkadaşlar elinde orjinal Warband bulunanlar buraya yazarsa çok iyi olur böylece toplanıp oynayabiliriz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Gondor_Berkay Ranger of Gondor

|
Tarih: Pzr Nis 25, 2010 8:45 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar gerçekten herkese tavsiye ettiğim bir oyun.Grafikler falan süper.Bilgisayarınızda görmek isteyeceğiniz bir oyun ben insanı yanıltmam  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain of Arnor Captain of Arnor

|
Tarih: Pzr Nis 25, 2010 10:51 am Mesaj konusu: |
|
|
ne zamandır almak istiyordum bu oyunu ama okulların kapanmasını bekeyeceğim sanırım çünkü çok meşgulüm gerek dersler okul dergisi vs.
en yakın zamanda alacağım acaba oyunda gemiler varmı? deniz savaşı falan? |
|
| Başa dön |
|
 |
XWITCH-KINGX Royal Guard

|
Tarih: Pzr Nis 25, 2010 11:07 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayır ne yazık ki yok. Belki ileriki sürümlerde veya modlarla karşımıza çıkabilir. _________________ Never give up, never give in
Always ride out the storms, so fight
Never give up, never give in
It's your life make it right
Hearts of Iron III
Victoria II |
|
| Başa dön |
|
 |
mtilhan Super Saiyajin

|
Tarih: Pzr Nis 25, 2010 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kötü bir komutansın
Ben paralı askerim Svadya'da şu an yalnızca Khergitlerle savaş halindeyiz durmadan sınır kalelerine baskınlar yapıyoruz topluca bir seferberlikteyiz. Ancak Anno 1404 oynamaktan pek giremiyorum Warband'e  |
|
| Başa dön |
|
 |
HSM Soldier

|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 4:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu hafta bende almayı düşünüyorum.Hem Türk yapımcılara katkımız olur hemde eğleniriz.Yanlız bu oyunun ilkini yüklemek filan gerekiyormu Warband'ı yüklememiz için? _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mtilhan Super Saiyajin

|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 5:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Bu ayrı bir oyun o yüzden gerekmiyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Suspect Yetkili

|
Tarih: Sal Nis 27, 2010 6:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyunla ilgileniyorlar arkadaşlar,iki haftada bir update geliyor oyuna.
Tek kişilik oyunda Vaegir'lerle neredeyse tüm Caldaria'yı fethettim.(hile hurda olmadan - tabii 3 yıllık oyunculuğun getirdiği tecrübeyle ) Ayrıca çoklu oyun modunda da iddialıyım,Witch King'e sorabilirsiniz.  _________________
Grandmaster of the Nightwatchers Clan. |
|
| Başa dön |
|
 |
|