TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Mount & Blade: Warband
Sayfa: 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki »

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Diğer Oyunlar
Yazar Mesaj
XWITCH-KINGX
Royal Guard
Royal Guard

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 5:31 pm    Mesaj konusu: Mount & Blade: Warband Alıntıyla Cevap Gönder

Mount&Blade’i ya da Türkçe karşılığıyla At ve Kılıç’ı duymayan yoktur herhalde. Zamanında oyuncuya sunulduğuna patlama yaratan oyunumuz yapımcılarının da Türk olmasıyla bayağı ilgi çekmişti. Hatırlıyorum da bir ara öyle sarmıştı ki tüm gün oynuyordum. Tam sıkılacağım derken modları geldi iyice umutsuz vaka olduk. Fakat daha sonra çoklu oyuncuyu desteklemediği için raflardaki yerini almış ve hoş bir anı olarak hafızamıza yazılmıştı. Lâkin Talewords beklenileni yaptı ve Warband’ı duyurdu. Hikayeyi tekrar yaşamanın yanında oyuna çoklu oyuncu modunun eklenmesiyle iyice heyecanlandım. Ertelemeler sonunda bize ulaşan Warband’ı 30 Tl gibi çok ucuz bir fiyata hem de kutulu versiyonuna sahip oldum. Oyunun tamamen Türkçe olduğunu da unutmamak gerekir. Kutunun içinde bir adet Kalradia haritası ve oldukça detaylı bir rehber bulunmakta. Tabi bir de malum oyunumuz. Hemen Steam’den yükledim ve en güncel yamanın da Steam tarafından yapılmasından sonra oyuna girdim. Tek kişidir falan hiç umursamadan direk çoklu oyuncuya girdim. Biraz oynadıktan sonra oyunun harika olduğu fikrine vardım. Cidden herkese tavsiye ederim Warband’ı. Tekli kişiye eklenen birçok özelliğin –evlenmek, krallık kurmak vs.- yanı sıra çoklu oyuncudaki “Takım karşılaşması, ölüm-kalım savaşı, meydan muharebesi, kale savaşı” türdeki oyunlar oldukça eğlenceli. Oyunda size başta 1000 altın veriliyor, adam öldürdükçe paranız artıyor ve silahlarınızı, zırhlarınızı, atlarınızı geliştirebiliyorsunuz. Hemen gidin orjinalini edinin derim. Hem ucuz bir fiyata böylesine güzel bir oyuna sahip olursunuz hem de Türk oyun sektörüne destek olursunuz. Eşsiz At ve Kılıç oyununu arkadaşlarınızla oynamak da cabası.

Sistem Gereksinimleri:

Intel - Pentium 4 2.0GHz
AMD - Athlon XP 2000+
Nvidia - Geforce FX 5600 XT
ATI - Radeon X600 Series
RAM - 1 GB
Hard Disk - 0.75 GB
Direct X- 9

Resimler
Spoiler:

Başa dön
NoldorWarrior
Defender of Rivendell
Defender of Rivendell

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 5:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar sadece steam da değil hepsiburada.com dan da kutulu bir şekilde alabiliyoruz.

Daha almadım almayı düşünüyorum ama okul bitmeden asla Smile

Başa dön
XWITCH-KINGX
Royal Guard
Royal Guard

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 5:45 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zaten Steam'den alıyoruz diye bir şey demedim normal olarak da kutulu satılıyor ama yüklerken Steam'e ihtiyaç duyuyor.
Başa dön
Sencha
Ore wa kaizoku oni
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 6:12 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İnşallah eskisi gibi olmamıştır,sadece 2-3 tane vuruş şekli vardı. Sad
Royal Guard

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 6:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet benim oyundan sıkılma nedenlerimden biri de oydu. Sanki Warband'de daha iyi gibi, en azından ben memnunum.
Başa dön
Sencha
Ore wa kaizoku oni
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 6:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sanki sadece ekran görüntüsü ve online olma özelliği var gibi geldi.Siz oynuyorsunuz herhalde bir video koyma şansınız var mı ?
Super Saiyajin

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 7:28 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

XWITCH-KINGX demiş ki:
Evet benim oyundan sıkılma nedenlerimden biri de oydu. Sanki Warband'de daha iyi gibi, en azından ben memnunum.

Evet Smile
Pes 09'da 8 yöne(4 ana 4 ara yön) pas atabilirken Pes 10'da 360' lik bir pas alanı vardı.
M&B'de üst,alt,sağ sol olmak üzere 4 yön varken bunda 16 yanlış saymadıysam yön var bu hem zevki artırıyor hem de kontrolü artırıyor.
Benim sevdiğim nokta haritanın değiştirilmiş olmasıydı. Tutucu bir Svadyanlı olarak 4 devletten saldırı yemek canımı acıtıyordu Smile
Khergitler ilk oyuna göre güçlenmiş (ilk oyunda çok kolay öldürülebiliyorlardı) bu da hoşuma gitti.

Bir diğer olay yapımcıların üyeleri dinlemeleri. Yani forumunu takip ettiyseniz m&b'nin bir sürü mod olduğunu görürsünüz ve beğenilen özelliklerin çoğu Warbanda aktarılmış.
Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 8:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Multiplayer ücretli olduğu için alamıycak ve oynıyamıycağım. Ama oynamayı çok isterdim. Lakin ben M&B'ye başladığımda sadece Svadyanlar ve Vaegirler vardı. Zendar şehri vardı. Zendar hariç her şehir zindan gibiydi, kralla görüşmek için bir oda, tüccarlar için bi orda.

İşte başarı bu diyebilceğim bir oyun. Durumu olanların oynamasını şiddettle tavsiye ediyorum.
Royal Guard
Royal Guard

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 8:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Multiplayer ücretli değil ki. Smile Tamamen ücretsiz. Oyunu alınca para ediyorsunuz o kadar. Ayrıca mtilhan bir Svadya komutanı olarak tüm devletlerden yine saldırı yiyoruz ve birçok kalemiz düştü. Hatta Dhirim bile düşman tarafından ele geçirildi.
@Sencha
Ne yazık ki oyundan video çekme şansım yok. İsterseniz video paylaşım sitelerinden bakabilirsiniz.
Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 8:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sonuçta 30 milyon çıkıcak cepten Very Happy
Royal Guard
Royal Guard

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 8:42 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

E o kadar da olacak canım Very Happy Bu arada 60 kişilik bir orduyu daha yokedince Nord Krallığı barışa razı oldu Şimdi Rodok cephesine gidiyorum.
Başa dön
Legolas of Mirkwood
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 9:02 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sağol bende var bu oyun gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim. Wink
Başa dön
XWITCH-KINGX
Royal Guard
Royal Guard

MesajTarih: Cmt Nis 24, 2010 9:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Her ne kadar şimdiye kadar hep çoklu oyuncu oynasamda 2-3 gündür hep tek kişilik oynuyorum. Şimdi de Rodok'dan kalemizi geri aldım ve kraldan bana vermesini istedim, verdi. Bu arada arkadaşlar elinde orjinal Warband bulunanlar buraya yazarsa çok iyi olur böylece toplanıp oynayabiliriz.
Başa dön
Gondor_Berkay
Ranger of Gondor
Ranger of Gondor

MesajTarih: Pzr Nis 25, 2010 8:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar gerçekten herkese tavsiye ettiğim bir oyun.Grafikler falan süper.Bilgisayarınızda görmek isteyeceğiniz bir oyun ben insanı yanıltmam Very Happy

Başa dön
Captain of Arnor
Captain of Arnor
Captain of Arnor

MesajTarih: Pzr Nis 25, 2010 10:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ne zamandır almak istiyordum bu oyunu ama okulların kapanmasını bekeyeceğim sanırım çünkü çok meşgulüm gerek dersler okul dergisi vs.
en yakın zamanda alacağım acaba oyunda gemiler varmı? deniz savaşı falan?
Başa dön
XWITCH-KINGX
Royal Guard
Royal Guard

MesajTarih: Pzr Nis 25, 2010 11:07 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hayır ne yazık ki yok. Belki ileriki sürümlerde veya modlarla karşımıza çıkabilir.
It's your life make it right

Hearts of Iron III
Victoria II
Başa dön
mtilhan
Super Saiyajin
Super Saiyajin

MesajTarih: Pzr Nis 25, 2010 12:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kötü bir komutansın Smile
Ben paralı askerim Svadya'da şu an yalnızca Khergitlerle savaş halindeyiz durmadan sınır kalelerine baskınlar yapıyoruz topluca bir seferberlikteyiz. Ancak Anno 1404 oynamaktan pek giremiyorum Warband'e Smile
Başa dön
HSM
Soldier
Soldier

MesajTarih: Sal Nis 27, 2010 4:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu hafta bende almayı düşünüyorum.Hem Türk yapımcılara katkımız olur hemde eğleniriz.Yanlız bu oyunun ilkini yüklemek filan gerekiyormu Warband'ı yüklememiz için?
Super Saiyajin

MesajTarih: Sal Nis 27, 2010 5:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu ayrı bir oyun o yüzden gerekmiyor.
Başa dön
Suspect
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Sal Nis 27, 2010 6:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Oyunla ilgileniyorlar arkadaşlar,iki haftada bir update geliyor oyuna.
Tek kişilik oyunda Vaegir'lerle neredeyse tüm Caldaria'yı fethettim.(hile hurda olmadan - tabii 3 yıllık oyunculuğun getirdiği tecrübeyle Smile ) Ayrıca çoklu oyun modunda da iddialıyım,Witch King'e sorabilirsiniz. Very Happy Cool

Grandmaster of the Nightwatchers Clan.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Diğer Oyunlar Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
Sayfa: 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin: