Tarih: Cmt Mar 27, 2010 6:13 pm Mesaj konusu: Müzik Kutusu (Yasak Havuz Özel)
Müzik Kutusu, artık yeni bir anlam kazanıyor ve Yasak Havuz'un elit kullanıcılarının kendilerini, müzik zevklerini ifade edebileceği bir ortam haline geliyor.
Her hafta bir Yasak Havuz kullanıcısının seçeceği şarkılar, tüm TWT üyelerinin huzuruna sunulacak, 1 hafta boyunca müzik kutusunda yer alacak.
Rapidshare.com veya başka bir paylaşım sitesine yükleyeceğiniz tek bir dosya halindeki parçaları bu başlık altına yollayacaksınız ve biz de indirip, *.swf formatına geçirdikten sonra siteye yükleyeceğiz.
Paylaştığınız parçalarla ilgili, ek olarak playlist yazabilir, şarkıcılarla/şarkıyla ilgili ek bilgiler verebilir, resim/fotoğraf koyabilirsiniz. Tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Tabii bu isteğe bağlı bir şey, yapmak zorunda değilsiniz.
Bunun dışında, daha çok kişi sizin listenizi dinlesin, listenizden haberdar olsun istiyorsanız, bunun tanıtımı da size kalmış bir şey .
Dilerseniz, radyodaki mevcut banner yerine, o hafta için sizin seçeceğiniz bir banner da koyabiliriz. (220 × 40 ölçülerinde olmak kaydıyla)
Kurallar :
1- En fazla 15 parça paylaşabilirsiniz.
2- Her iki haftada tek bir istek kabul edilir ve istek bir önceki istek kabulünden tam 14 gün sonra kabul edilir. Sıraya girme olayı yok yani. Tam 14 gün sonra, isteğini ilk dile getirenin parçaları yayınlanacak.
3- Parçaları yayınlanan kişi en erken 8 hafta (yani 2 ay) sonra yeniden istekte bulunabilir.
4- Paylaşılacak parçalar forum kurallarına uygun olmak zorundadır.
5- Rap ve arabesk tarzı dışında parçalar kabul edilecektir. Bunun dışında uygun görmediğimiz parçaları listeden çıkarabiliriz.
6- Parçalar tek bir paket halinde sunulur, sonradan ekleme veya değiştirme yapılamaz.
7- Şarkı ve şarkıcı isimleri, dosyaların üzerinde düzgün bir şekilde yazılmak zorundadır. "Şarkıcı İsmi - Şarkı" şeklinde.
Şu an aklıma gelmeyen, şartlara göre değişen bazı durumlar olursa, başlığı düzenleyerek bunları da eklerim. Formatı anladığınızı düşünüyorum. Sorularınız, önerileriniz ve görüşlerinizi bu başlıkta dile getirebilirsiniz.
Örnek hafta olarak, bu hafta rastgele seçtiğim 15 parça "Müzik Kutusu"nda yer alacak.
Bir sonraki hafta için istekler, 3 Nisan 2010 Cumartesi, Saat: 21.00'dan itibaren olacaktır. İlk başvuru haftanın şanslısı olacaktır .
Not: Müzik Kutusu'na istek parça yollanan eski başlık geçerliliğini yitirmiş ve kilitlenmiştir.
Şarkı Listesi Paylaşımına Katılan Kullanıcılar:
Gãlãdhrim
NightElf
amethist
kivilife
ronartir
arpharazon
Johnconstantine _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
"Tembel Adalet..."Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!
En son Envinyatar tarafından Cmt Tem 31, 2010 12:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 defa değiştirildi.
bliZZard'ın yukarıda belirttiği formatla, hoşunuza gideceğini düşündüğüm bu uygulamayı tekrar hayata geçirdiğimizi tüm Yasak Havuz kullanıcılarına duyururum
Kurallar ve gerekli bilgiler ilk mesajda verilmiştir sadece ufak bir değişiklikle bu kurallar üzerinden devam edeceğiz ve her iki hafta da bir Yasak Havuz kullanıcısının hazırladığı şarkı listesini Müzik Kutusu'nda paylaşacağız
Şimdilik benim hazırladığım soundtrack türündeki 15 şarkılık listeyle Müzik Kutusu'nu güncelliyorum. Bu mesajımdan sonra gelen ilk listeyi, bir hafta sonra yayınlacağız ve sürekli devir şeklinde her iki haftada bir Müzik Kutusu'nu güncelleyeceğiz
Bakalım ilk şanslı üyemiz kim olacak ? _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
On Pink Floyd ve beş Anathema parçasından oluşan bir playlist hazırladım.
Şarkılar
A Dying Wish-Anathema
Another Brick In The Wall Pt:2-Pink Floyd
Bring The Boys Back Home-Pink Floyd-Red Army Choir
Comfortably Numb-Pink Floyd
Hey You-Pink Floyd
High Hopes-Pink Floyd
Lost Control-Anathema
Marooned-Pink Floyd
Not Now John-Pink Floyd
One Last Goodbye-Anathema
Restless Oblivion-Anathema
Shine On You Crazy Diamond-Pink Floyd
Shroud of False-Anathema
The Final Cut-Pink Floyd
Wish You Were Here-Pink Floyd
Comfortably Numb ve Shine On You Crazy Diamond Pink Floyd'un Pulse konserinden kayıttır.Comfortably Numb'ı konserden alma sebebim efsanevi uzun solosu,Shine On You Crazy Diamond'u alma sebebim ise,orijinalinde 26 dakika olan şarkının konser versiyonunun 13 dakika olması. _________________ Justitia Omnibus Russian Red Army Choir Obsessions lament to freedom... Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
Arkadaşlar on beş şarkılık, aceleyle seçilmiş "beğenilmeyen" şarkı listemi ( )kivilife'ın özenli şarkı listesiyle değiştirmiş bulunuyorum 21:00'ı bekleyemedim
Ayrıca hepinizi, kiviciğin şarkı listesine yapacağınız olumsuz eleştiriler ve tepkili yorumlarınız için ( ); tüm şarkı listelerini yorumlayabileceğiniz şu başlığa bekliyorum _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sen listeyi hazırla, öncelike bir haftalığına benim listem yayınlansın sonra seninkini eklerim böylece kuralları daha az çiğnemiş oluruz _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Özür dileyerek aranıza giriyorum. Aslında ne kadar inanırsınız bilmiyorum ama bu akşam bir liste hazırlayıp koymayı plânlamıştım. İzin verirseniz, paylaşabilirim. _________________ Diyar-ı Masiva'dan geliriz biz
Evvel tek idik şimdi bir olduk biz
Duyardık, uyurduk, uyandık aşka
Doldur sûfi ahh yanıyor içim...
Justitia Omnibus '' Adilin ağzı bilgeliğe niyet etmeli ve dili yargıyı söylemeli.
Cezbedilmeye direnene ne mutlu,
Sınandığında hayatın tacını alacak diye... '' Ölümsüzlük Küresi
Olabilir elbette Farklılık olur, daha iyi olur _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Ben başlık fazla ilgi görmedi diye bir liste daha hazırlamak istemiştim.Johnsey listesini hazırlayacak madem isteğimi geri çekiyorum efenim _________________ Justitia Omnibus Russian Red Army Choir Obsessions lament to freedom... Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
Liste hazır, akşam erken gidebilirsem -ki iki gündür pek mümkün olmuyor- koyacağım. _________________ Diyar-ı Masiva'dan geliriz biz
Justitia Omnibus '' Adilin ağzı bilgeliğe niyet etmeli ve dili yargıyı söylemeli.
Tamam, bende akşam erken gidebilirsem -ki iki gündür pek mümkün olmuyor- ekleyeceğim. _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Ronartir'den sonra izninizle tekrar ben _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
On beş şarkıdan oluşan listemin, şarkılarının ismi aşağıdadır.
* 28 Days Later - Don Abandons Alice
* 300 Spartans-Xerxes' Tent
* Call of Duty MW2 - 'Remember...No Russian'
* Call of Duty MW2 - Same Shit, Different Day
* Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna
* Hero - Gone With Leaves
* Hero - In The Chess Court
* Hero - Yearning For The Peace
* David Hykes - Hearing Solar Winds
* John Constantine - Meet John Constantine
* Juno Reactor - Conga Fury (Animatrix Edit)
* Juno Reactor - Supermoves (Animatrix Remix)
* Dmitri Shostakovich - Russian Waltz
* Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Marche Slave
* Pyotr Ilyich Tchaikovsky - The Nutcracker / Valse des fleurs
Upload, kırk beş dakikaya kadar bitecek sanırım.
O Fortuna Sözleri aşağı yukarı şu şekildedir;
Ey talih,
Ay gibi,
Değişkensin,
Hep büyüyen,
Ve küçülen;
Menfur hayat,
Önce zulmeder,
Sonra teselli eder,
Zihnin görüşüne göre;
Fakirlik,
Ve kudreti,
Buz gibi eritir.
Talih, canavar,
Ve boş,
Sen çark-ı felek,
Sen kötüsün,
Servet geçicidir,
Ve daima kaybolur,
Gölgeli,
Örtülü,
Bana da zarar veriyorsun;
Şimdi oyun süresince,
Çıplak sırtımı,
Senin kötülüğüne teslim ediyorum.
Talih, sağlıkta,
Ve erdemde,
Bana karşıdır,
Güdülen,
Ve sindirilen,
Daima esarette.
O halde şu saatte,
Gecikmeksizin,
Titreyen tellere vurun;
Madem ki kader,
Güçlü kimseyi yere çalıyor,
Herkes benimle birlikte ağlasın !
İndirme linki hazırdır. =) Sabrınız için teşekkür ederim. _________________ Diyar-ı Masiva'dan geliriz biz
En son johnconstantine tarafından Cmt May 15, 2010 10:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Bana söyleseydin ben upload ediverirdim bunları ne bileyim ben senin bunları koyacağını ... No Russian.. Bir Ab-ı Verd olsun Semaname olsun Sirname, Fire Drums olsun bir tanesini görmek isterdim..
_______
Nar-ı Âşk... _________________ Nar-ı Âşk.. İrfan, gönül almaktır, seferin bitmeden.
Bana söyleseydin ben upload ediverirdim bunları ne bileyim ben senin bunları koyacağını ... No Russian.. Bir Ab-ı Verd olsun Semaname olsun Sirname, Fire Drums olsun bir tanesini görmek isterdim..
O tarz parçalar herkese göre değil ki. =) Lâkin bu hazırladıklarım, genel dinleyicilere göre. Yani her kafadan var. Tahmin edebiliyorum kendilerinden bir şeyler bulacaklarına. _________________ Diyar-ı Masiva'dan geliriz biz
An itibariyle Müzik Kutusu johnconstantine'in listesiyle güncellenmiştir Kendisine liste için teşekkürlerimi iletiyorum
Bu arada o şarkı sözünü paylaştığın parçayı da çok merak ettim, ilk olarak onu dinleyeceğim şahsen Sözlerinden güzel olduğu anlaşılıyor _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Müzik Kutusu, sizler için hazırladığım parçalarla güncellenmiştir Farklı bir tür oldu umarım beğenirsiniz
Parçaların isimleri aşağıdadır:
*Bob Dylan - House Of The Rising Sun
*Bob Seger - Old Time Rock & Roll
*Chuck Berry - Johnny B. Goode
*Deep Purple - Smoke On The Water
*Grease - John Travolta & Olivia Newton-John - your the one that i want
*Grease Soundtrack - We Go Together
*Greese Soundtrack - Greased Lightning
*Guns N' Roses - Knocking On Heavens Door
*Jefferson Airplane - Somebody To Love-1970
*Johnny Cash - I've Been Everywhere
*Nirvana - Smells Like Teen Spirit
*R.E.M. -Imitation of Life
*REM - Shiny Happy People
*The Beatles - Twist And Shout
*The Cranberries – Linger
*The Cranberries – Zombie
*The Doors - Break On Through
*The Doors - Light My Fire
*Wilson Pickett - Mustang Sally
*Yavuz Cetin - Seni cok istiyorum
Toplamda 20 şarkı olan listemi umarım sıkılmadan ve keyifle dinler, beğenirsiniz. _________________
En son ronartir tarafından Pts Haz 28, 2010 5:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 defa değiştirildi.
Müzik Kutusu ronartir'in listesiyle güncellenmiştir Herkese keyifli dinlemeler... _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!