TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

The Lord of the Rings : War in the North!
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Lord of the Rings : War in the North -> Son gelişmeler
Yazar Mesaj
Envinyatar
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:08 pm    Mesaj konusu: The Lord of the Rings : War in the North! Alıntıyla Cevap Gönder

Snowblind ve Warner Bros'dan yeni bir Yüzüklerin Efendisi oyunu; War in the North!

Oyunun resmi sitesinden yapılmış ilk çeviriyi sizlerle paylaşmak istiyorum:

"Orta Dünya'nın görülmemiş toprakları 2011 yılında evinize geliyor. WB Games ve Snowblind Studios olarak yeni Yüzüklerin Efendisi oyununu duyurmaktan gurur duyuyoruz; The Lord of the Rings: War in the North! Bu oyunun arkaplanında aksiyon-macera ve rpg içeren üçleme yeralmaktadır. Yeni hikayesi ve kendine özgü havası ile heyacan verici ve ilgi uyandıracaktır. Oyunculara Yüzük Kardeşiliği Serüveni boyunca Orta Dünya'da daha önce anlatılmamış hikayeleri ve görülmemiş yerleri keşfetme fırsatı sağlayacaktır.

War in the North, bir aksiyon rpg türüdür. Cooperative oynama fırsatı sunacak oyun PC, Xbox 360 ve PS3 için 2011'de çıkacaktır. Ünlü Yüzüklerin Efendisi üçlemesinden esinlenilen oyun; cooperative oyun tarzı, zor ve gerçekçi mücadeleler, benzersiz ve çekici yeni hikayesi ile sizleri Orta Dünya'nın karanlık güçleriyle buluşturacaktır."

Ayrıca ilk resmi açıklama olarak Warner Bros Stüdyolarının başkanı Martin Tremblay, yeni oyunları hakkında "Lord of the Rings: War in the North'da savaşı ve hikayeyi olgun bir yaklaşımla ele alacağız. Snowblind'in ödüllü ve tutkulu yapımcılarıyla beraber RPG türünde gelişmeyi ve Lord of the Rings hayranlarını mutlu etmeyi planlıyoruz." demiştir.

Önümüzde ki zamanlarda WB Games ve Snowblind Studios; War in the North ile ilgili haberleri paylaşmak için hazırlanıyorlar. O zamana kadar sitemizi takip ederek gelişmeleri izleyebilirsiniz Wink

Oyunun resmi sitesi için tıklayınız.

Oyunun ilk videosu ise şu şekilde ;

Oyun hakkındaki ilk bilgiler gene TWT farkıyla Türkiye forumlarında ilk olmak üzere sizlerle ;

The Path To War

Değişim rüzgarları Orta Dünya topraklarında savrulmaktadır. Rahatsız edici gelişme ve değişimler Orta Dünya sakinlerini huzursuzluk içerisine itmektedir. Bazıları olanları görmemezlikten gelirken, bazılarıda uzaktan gözlemlemektedir. Ancak Orta Dünya Sakinleri için geleceği değiştirmede rol alma ve oynama fırsatı yaklaşıyor...

Şimdi oyunun içeriğinden biraz bahsedecek olursak;

Önce Irklar;

Numenor insanları olan Dunedian'lar insan milletleri arasında en soylu ve nitelikli olanlardır. Arnor Krallığı'nın düşmesi ile zor zamanlar geçiren insanlar Kuzey'i daha güvenli bir yer kılmak ve ırklarının devamlılığını sağlamak için Isildur'un Varisi'nin amacı doğrultusunda çaba harcamaktadırlar.

İnsan Irkı; zor koşullarda hayat sürmekte ve yoğun olarak karanlık güçlere karşı savaşmaktadırlar. Birçoğunun bu sebeple hayatı tehlikededir.

Elfler; Orta Dünya Irkları içerisinde en eski ve bilge ırktır. Bir çoğu başka diyarlara göçmüş ve dağılmışlardır. Kalanlar sevginin-aşkın, sorumluluk ve dostluğun hükmünü sürdürmeyi amaçlamışlardır.

Onların; uzun anıları ve büyük kederleri vardır. Ataları Orta Dünya tarihinde en görkemli yerlerdedirler.

Elfler en görkemli ve en yetenekli savaşçılardandır. Rivendell'de yaşayan elfler, kadim sanatlar ve bilimle ilgilidirler. Şifa ve büyüye karşı yetenekleri vardır.

Cüceler; kısa, sert ve cesur savaşçılardır. Merahmete ve akıllıca düşüncelere sahiptirler. Genellikle birbirleri aralarında iletişim kurarlar. Ancak saygıyı hakeden cesur ve bilge olanlar ile de konuşurlar.

Onları; boylarının kısa oluşu, küstah tavırları, güç ve sadakatleri ele verir. Herşeyden önemli olarak kendi yurtlarını savunurlar.Kimse onların yeteneklerini küçümseyemez, çünkü onlar oldukça bilge ve güçlüdürler. Geleneklere ve geçmişede bağlıdırlar. Cüceler güçlü bir dost, tehlikeli bir düşmandır.

Ve geldik mekanımız olan The North-Kuzey'e;

Kuzey; Orta Dünya'nın her iki tarafından ayrı Barrow Downs'tan Grey Mountains sırtlarına ve oradan da Mirkwood'a kadar olan anlatılmamış gizemleri kapsar.

Henüz bilinmeyen bu izole alanda; karanlık, gizemli, engebeli ve yüce tepelerden oluşan bu alanda sırlar, yalanlar ve gizemler yükselmeye başladı..

Ana Sayfa Haberi İçin: http://www.thewhitetree.org/news.php

Çeviriler için değerli moderatörümüz ronartir'e ve alieren123'e teşekkür ederim Smile

Oyun Hakkındaki görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz arkadaşlar. Oyun 17.03.2010 tarihinde duyurulmuştur, zamanla yeni bilgiler firma tarafından paylaşıldıkça sizlere aktaracağız Smile Kısıtlı da olsa elinizdeki materyallerden yararlanarak oyun hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz Smile

Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.

Lüzumsuz ise söndürün!, Hırtlar Vadisi!,

Tembel Adalet...

En son Envinyatar tarafından Per Mar 18, 2010 11:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 defa değiştirildi.
Başa dön
Luis
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu oyunun Conquest gibi bir hayal kırıklığı olmayacağını düşünüyorum.Hayalimdeki Lotr oyunu da bu tarzdaydı.Güzel bir oyun bekliyorum Smile
Başa dön
kivilife
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sevindim Rolling Eyes

Justitia Omnibus
Russian Red Army Choir
Obsessions lament to freedom...
Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tam yazı hazırlıycaktım, erken davranmışsın Envinyatar. Neyse banada başka yazı kaldı.

Not: Ben bu yazıyı ilk kez Luis'in yazdığını görmüştüm Rolling Eyes
Knight
Knight

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de öyle görmüştüm. Rolling Eyes

Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge!
Başa dön
Envinyatar
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben ana sayfa haberini ayarlarken, forum için yeni bir kategori ayarlarken; resim ve videoyu ayarlarken Luis arkadaşımız ilk olarak açmıştı, evet Smile Ama daha düzenli olması açısından onu kaldırdım ve hemen ardından yeni konuyu açtım ki kendisini de özel mesaj ile bilgilendirdim Wink

Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.

Tembel Adalet...
Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:35 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Envinyatar demiş ki:
Ben ana sayfa haberini ayarlarken, forum için yeni bir kategori ayarlarken; resim ve videoyu ayarlarken Luis arkadaşımız ilk olarak açmıştı, evet Smile Ama daha düzenli olması açısından onu kaldırdım ve hemen ardından yeni konuyu açtım ki kendisini de özel mesaj ile bilgilendirdim Wink

Bir şey daha var, bu yazı size mi ait, çünkü aynısını bir başka sitedede görmüştüm ?
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hayır ne yazık ki. Çünkü daha dün duyurulmuş bir haber. Aciliyetinden dolayı yazıyı başka bir yerden aldım Smile Fakat bizim çevirimiz yoldadır, gelince düzenleyeceğim Wink

Ayrıca habere odaklanmak daha iyi değil mi ?

Ey gözü bağlı kör ruh!

Tembel Adalet...
Başa dön
kivilife
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Öğretmenin hatasını kollayan yaramaz çocuklar misali Very Happy

TwT (Y)

Justitia Omnibus
Russian Red Army Choir
Obsessions lament to freedom...
Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
Başa dön
Envinyatar
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 10:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aman aman... gelemeyiz öyle şeylere Razz Gelmek istemeyiz Very Happy İlk çeviriyi yayınladık arkadaşlar, sabrınız için teşekkürler Wink

Ey gözü bağlı kör ruh!

Tembel Adalet...
Başa dön
Wulstrap
Astral
Astral

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 11:18 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

XBOX,PS3 için mi çıkıyor yoksa PC için de çıkıyor mu?
Videoya bakarak değerlendirirsem, PC'de de oynamak isterim şahsen ama şu görüntülerle tadından yenmez gibi duruyor. Smile
Özellikle RPG olması çok hoşuma gitti. Kapsamlı bir RPG yapsalar çok iyi olur, en basitinden dragon age benzeri diyaloglar olabilir.
Yönetici

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 11:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bir başka kaynakta PC'de de oynayabileceğimiz yazdığından konuyu düzelttim, çeviri de bir eksiklik olması muhtemel. İlerleyen günlerde daha ayrıntılı bir çeviri yapacağımız için bu bilgileri kesin olarak öğrenebileceksiniz Wink

Bu arada başlık güncellenmiştir arkadaşlar Smile

Ey gözü bağlı kör ruh!

Tembel Adalet...
Başa dön
ronartir
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 11:53 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Açıkcası oyunun vidyosu çok hoşuma gitti. PC'ye de çıkacak olması çok daha sevindirici bir haber. Orta Dünya'da suların durulduğu şu son zamanlarda bizlere iyi bir nefes aldırdı diyebiliriz. Umarım iyi bir oyun olur. Gelişmeler için bizde kalın. Wink

Başa dön
An-Anonymous
Haberci
Haberci

MesajTarih: Per Mar 18, 2010 11:57 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Nihayet beklediğim duyuru. Warner Bros. zaten lisansı aldığında RPG türünde bir oyun hazırladığını açıkça (resmi olmasa da) dillendirmişti. Aksiyon, RPG, Multiplayer, yaş sınırı ve Orta Dünya. Bunların içinden oyun hakkında beni en çok ümitlendireni "yaş sınırı" kısmı. Kararlı olmayan hiçbir oyun yapımcısı oyununun yaş sınırı almasını ve dolayısıyla belli bir yaşın altındakilere yasaklanmasını istemez. Bunu göze alıyorlarsa, ki Yüzüklerin Efendisi lisansı için ilk kez oluyor böyle bir şey, umut var gibi gözüküyor. Aragorn's Quest ile -18'e hitap edecek WB, War in the North ile +18'e yöneliyor yani. Güzel.

Bu arada oyun hakkında yeni bilgiler ve görüntüler Mayıs ayında Resmi PS3 Dergisi ile geliyormuş. Keşke şu duyurularla beraber oynanış videosu falan yayınlasalar...
Super Saiyajin
Super Saiyajin

MesajTarih: Cma Mar 19, 2010 12:02 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel olmuş ama keşke filmden müzik kullansalardı. Neden diye sorarsanız.
Şu an kitabını okuyup özel art'lara bakanlar hariç Yüzüklerin Efendisini bilenlerden %90'ı Aragorn diyince Viggo Mortensen,Arwen diyince Liv Tyler diyor.
İnsanların gözünde Orta Dünya filmdeki müziklerle dolu. Elfler videoada göründüğünden daha farklı. İnsanlar daha farklı.
Kötü mü yapmışlar? Bence hayır... Orta Dünya'yı filmden ayrı olarak kendileri yeniden şekillendirmişler.
Fakat oyunun iyi puan alması ve hakketiği değeri görmesi için yukarıda dediğim gibi bazı tavizler vermeleri gerekiyordu. Göreceğiz umarım bir fiyasko yaşamaz.
Ve umarım çok diyalog olmaz Sad Dragon Age'i o yüzden rafta tutuyorum Türkçe yaması çıkana kadar.

Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...

------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator

------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
Başa dön
AliEren
High Lord
High Lord

MesajTarih: Cma Mar 19, 2010 12:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında onlar için henüz erken bence. Yani daha haberler yeni yeni çıkmaya başlamışken, oyun içi video, zorlar biraz.
Knight
Knight

MesajTarih: Cma Mar 19, 2010 12:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

NBA 2K10 ve diğer yeni oyunlar sayesinde bu sene yaz okuluna kalmayı garantilemişken,2011 yılında gelecek olan LOTR oyunuyla seneye için de yaz okuluna rezerve yaptırmaya karar verdim. O derece heyecanlandırdı beni,hadi hayırlısı
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Mar 19, 2010 2:00 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cehaletimi bağışlayın arkadaşlar bu RPG oyun nedir? BFME1 yada 2 gibi strateji tarzı değilmi.Eğer değilse bu oyun tarzını öğrenmem lazım
Başa dön
Wulstrap
Astral
Astral

MesajTarih: Cma Mar 19, 2010 10:41 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

O.N.Y. demiş ki:
Cehaletimi bağışlayın arkadaşlar bu RPG oyun nedir? BFME1 yada 2 gibi strateji tarzı değilmi.Eğer değilse bu oyun tarzını öğrenmem lazım

Strateji değil. Aksiyon-RPG diyor. Yani FPS-RPG türü birşey olabilir diye düşünüyorum ben.
RPG ise: Role Playing Game, yani rol yapma oyunu, oyunda karakterinizin kararlarını sizin belirlediğiniz, hikayeye kendiniz yön verdiğiniz oyunlar. Mesela BFME oyunlarında campaign'de ne yapacağınızı oyun belirliyor, siz ise ona göre savaşıyorsunuz. Bunda ise ne yapacağınıza kendiniz karar verebiliyorsunuz.
Warrior

MesajTarih: Cma Mar 19, 2010 8:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel olacağa benziyor. Ne diyelim hayırlısı (:
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Lord of the Rings : War in the North -> Son gelişmeler Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
Sayfa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin: