Tarih: Pzr Mar 14, 2010 6:30 pm Mesaj konusu: The Battle for Middle-Earth I Online
Arkadaşlar oyuna özlemim bu aralar bayağı bir arttı, online oyunun tadını bir kez daha yaşamak istiyorum fakat bunu tanıdığım insanlarla yapmazsam hiç bir anlamı kalmaz benim açımdan. O yüzden soruyorum, oyunu hala oynayan eskilerden kim var ? Eğer birini bulursam oyunu tekrar yükleyeceğim _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
"Tembel Adalet..."Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!
En son Envinyatar tarafından Pzr Mar 14, 2010 6:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Afedersiniz oyunu online'dan oynayacağımı belirtmeyi unutmuşum. Ayrıca kaçırdığınız bir yeri de hatırlatmak istiyorum; "...fakat bunu tanıdığım insanlarla yapmazsam hiç bir anlamı kalmaz benim açımdan. O yüzden soruyorum, oyunu hala oynayan eskilerden kim var ?" _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
Ben eski değilim. Hatta sizin sayenizde BFME'yi Lobby'den oynamaya başlamıştım. O gün bugündür aktif bir Mordor kullanıcısıyımdır. İsterseniz yardım edebilirim _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west!
Oyunu kurdum, şu an güncellemeyi yapıyor. Şimdi oynayabilecek misiniz acaba ? _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
O halde bu başlık buluşma noktamız olsun Bakalım kimler gelecek, on göre bir zaman ayarlarız _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Oyunu kurdum, şu an güncellemeyi yapıyor. Şimdi oynayabilecek misiniz acaba ?
Evet oynarım Ö.m ile halledebiliriz istersen _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west!
arkadaşlar bende uzun bi aradan sonra oyunu tekrar yükledim en kısa zamanda clan maçı olsun teke tek olsun yapma düşüncesindeyim.Millet ağ isim ve pwler vermiş ama pek tık yok gbi onlardanda burdan haberleşip eski şaşalı pwpleri yadetsek şahane olur
Eski olmayabilirim. Yani sizi tanımıyorum. Fakat oyunu tekrar yükledim. Şu sıralar online oynuyorum. Bir ara hep beraber 4 vs 4 yapabiliriz. _________________ The Best Friend --> MCJOOP
Envinyatar eskilerden tanıdığı kişiler olsun istemiş oynayacakları.Bana kalırsa bunu söylerken ciddiydi _________________ Justitia Omnibus Russian Red Army Choir Obsessions lament to freedom... Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
Bir gecelik Battle for Middle-Earth Partisi için kaç kişi çıkar acaba forumdan ?
4 vs 4, 3 vs 3, 1 vs 1 ya da eğlenceli bulduğunuz haritalarda 4-5 maç yapmak için, kimler "ben varım!" diyor ? Bir tarih belirleyip bir günümü turnuva öncesi antrenman tadında BFME 1'e ayırmak istiyorum
Ee, kimler geliyor partiye ? _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Gerek online lobbyde, gerekirse Hamachiden bende oynıyabilirim,
Katılmayı çok isterim birkaç güzel oyun oynayıp eski günleri anmak isterim. _________________ Sauron'un gazabı çok korkunç,
Cezası tez olucak,
Miğferdibi muharebesi bitti,
Orta Dünya savaşı başlamak üzere
Bütün ümidimiz iki minik hobitte,
Yaban ellerde gezen minik hobitlerde,