Merhabalar. Bfme2 de Men ırkı vardı rahatça oynuyordum fakat Bfme1 de Rohan mı Gondor mu seçemiyorum Rohan çok iyi fakat çok az binası var ve belirli bir zamandan sonra (tüm upgradeleri açtıktan sonra) para işe yaramıyor istediğini çıkarıyosun sıkıcı oluyor. Gondor oynaması gelişmesi çok zor fakat ne kadar paran olursa o kadar yararlı oyun ilerledikçe blacksmith marketplace gondor stoneworker birsürü gelişim binaları var seçemiyorum bir türlü yardım edin biraz (Sadece kendi fikirlerinizi söyleyin hangisi iyi hangisi kötü demiyorum tartışma oluşmasın) (Ayrıca seçtiğiniz ırk hakkında bilgi verirseniz sevinirim )
Bencede Rohan.Aragorn-Gimli-Legolas üçlüsünün payı büyük.Birde Rohan'da kılıç-ok kullanabilen elfler var.Bunları çok severim.Bazı oyunlarda Elf ordusu ile savaşırım,bazılarında Rohirrim ordusu ile..Bunlar Skirmish için geçerli,yani online oyunlarda tabiki farklı.Eğer elf ordusu ile gidersem Eomer-Eowyn-Theoden'e gerek kalmaz.Ama rohirrim ordusunda onlar şart.Baktım oyun uzadı,paramda var,giderim Ent evi kurar,entleride dahil ederim.
Birde aslında Rohan'da Aragorn-Legolas-Gimli üçlüsünü iyi kullanabilirsen,sadece herolarlada bitirebilirsin.Gondor'da ise öyle değil,birçok askere ve birime ihtiyacın var.Faramir+Knight yada Faramir+Ranger kullanma avantajında var Gondor'da.Umarım anlatabilmişimdir. _________________
İnanç Bir Tarladır; Hedefi Olanların Sürdüğü,
Gülmek Bir Mükafaattır; Ağlayan Gözlerin Gördüğü,
Ölüm Bir Karanlıktır; Tüm Işıkların Söndüğü,
Madalyon İki Taraflıdır; İyi ve Kötü'nün Böldüğü.
Ak şehir'i tek geçerim.Ak büyücüsüyle olsun sur ve kapı güçlendirmeyi sağlayıcı stonework'uyle olsun Full gelişmiş olunca Rohirrim'leri bile dize getirebilecek olan Gondor Knights'larıyla olsun Gondor her zaman favorim olur.Gondor'da oynuyorsan kilit adamın hep Gandalf olur.Şöyle bir örnek vereyim.Aragorn,Legolas ve Gimli'nin karşısına son pp skili bir ölüler çağrılsa ne yapabilirler. Ancak biraz dayanırlar hepsi 10 level olsa bile ölürler.Balrog'tada öyle...Lakin Gandalf'ın karşısına 10 bölük ölü ordusu çıksa bile tek olmasına rağmen bir Word Of Power'la tüm ölüleri öldürür.Balrog'a da İstari Light ve Ligthing Sword(yanlış olabilir ismi )'la büyük zarar verir.Ayrıca Gondor'un atlılarının meşhur Rohirrim'lerden daha güçlü olduğu bariz bir şekilde ortada...Ayrıca Hem atlılarla hem karada hemde okçuların başında tutabileceğin bir komutan var yani Faramir.Boromir'ide soldier ve Tower Guardlarda kullandın mı ne dert kalıyor ne tasa!
Spoiler:
Entler biraz durumu bozuyor o kadar .
_________________ Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf
Ak şehir'i tek geçerim.Ak büyücüsüyle olsun sur ve kapı güçlendirmeyi sağlayıcı stonework'uyle olsun Full gelişmiş olunca Rohirrim'leri bile dize getirebilecek olan Gondor Knights'larıyla olsun Gondor her zaman favorim olur.Gondor'da oynuyorsan kilit adamın hep Gandalf olur.Şöyle bir örnek vereyim.Aragorn,Legolas ve Gimli'nin karşısına son pp skili bir ölüler çağrılsa ne yapabilirler. Ancak biraz dayanırlar hepsi 10 level olsa bile ölürler.Balrog'tada öyle...Lakin Gandalf'ın karşısına 10 bölük ölü ordusu çıksa bile tek olmasına rağmen bir Word Of Power'la tüm ölüleri öldürür.Balrog'a da İstari Light ve Ligthing Sword(yanlış olabilir ismi )'la büyük zarar verir.Ayrıca Gondor'un atlılarının meşhur Rohirrim'lerden daha güçlü olduğu bariz bir şekilde ortada...Ayrıca Hem atlılarla hem karada hemde okçuların başında tutabileceğin bir komutan var yani Faramir.Boromir'ide soldier ve Tower Guardlarda kullandın mı ne dert kalıyor ne tasa!
Bende bu yüzden seçim yapamıyorum Gondor Rohan ın en bilinen hatta sembolleri bile o olan Rohirrim lerinden güçlü Knightları var Gandalf'a hayranım zaten. İşte entler ateşli ok olmasa 4-5 hard army yi tek başına alıyor denedim. Rohandada Aragorn Legolas Gimli güzel fakat gelişemiyorlar Gondorda kale güçlenmesi surlar kapılar güçleniyor çok iyi biraz daha yorum gelsin bakarız. Ben gene ikisi ile sıra sıra oyniyim seçim yapmaya çalışim.
Gondor çok güçlü birimlere sahiptir. Fakat oyunda Gondor'un tek zayıf noktası Rohan'dır (: Rohan oyuncusu eğer acemi değilse Gondor'u neredeyse her koşulda yenebilir. Herolar deseniz Rohan'ın herolarının sadece adı yeter sanırım (: Gandalf'la heroların birine Istari attınız peki Double Arrow'lu Legolas'a, Blade Master'lı Aragorn'a hangi skill'i kullanacaksınız. Vurkaç deneseniz rakip amatör değilse sadece vurursunuz kaçamazsınız (: Derseniz Word of Power, çok etkili fakat sadece rakip orduya çok büyük hasar verir Aragorn'un Athelas'ı heroları tekrar eski gücüne kavuşturur. Summon Army Of The Dead'i çağırdınız. Aragorn'da son skill'ini kullanarak çağırdı ve kendi çağırdığı ölülerle birlikte sizin ölü ordunuza saldırdı. 10 level Aragorn için ölü ordusunu dağıtmak zor olmaz gibi geliyor (: Yani benim görüşüm Rohan'ı kullanın .. _________________ Why so serious ?
Gondor çok güçlü birimlere sahiptir. Fakat oyunda Gondor'un tek zayıf noktası Rohan'dır (: Rohan oyuncusu eğer acemi değilse Gondor'u neredeyse her koşulda yenebilir. Herolar deseniz Rohan'ın herolarının sadece adı yeter sanırım (: Gandalf'la heroların birine Istari attınız peki Double Arrow'lu Legolas'a, Blade Master'lı Aragorn'a hangi skill'i kullanacaksınız. Vurkaç deneseniz rakip amatör değilse sadece vurursunuz kaçamazsınız (: Derseniz Word of Power, çok etkili fakat sadece rakip orduya çok büyük hasar verir Aragorn'un Athelas'ı heroları tekrar eski gücüne kavuşturur. Summon Army Of The Dead'i çağırdınız. Aragorn'da son skill'ini kullanarak çağırdı ve kendi çağırdığı ölülerle birlikte sizin ölü ordunuza saldırdı. 10 level Aragorn için ölü ordusunu dağıtmak zor olmaz gibi geliyor (: Yani benim görüşüm Rohan'ı kullanın ..
Vay bee ne yazmışsın öyle Zaten Rohan ı seçtim dediklerin doğru. Fakat EA Rohan ı güçsüz Gondor u güçlü yapmaya çalışmış çünkü Gondor un 9 tane ev yapma yeri var Rohan ın 7 Gondor un surları daha büyük (kamp alanında bile surlarla çevrili) Rohanın surları küçük (kamp alanında yarısı sur yarısı açık durumda) Ayrıca Gondor un mancınık sistemi var ve mızraklı birimleri var Rohanın yok. Bu durumda bile Rohan güçlü geliyor şaşırtıcı
Tek üzücü nokta Gandalf ıda oynamayı çok seviyorum BFME2 den alışmışım o yüzden
Madem Gandalf'ı çok seviyorsun,oynamaya alışmışsın,o zaman INI.big den Rohan'a ya da Gondor'a istediğin heroları ekle.Hem Rohan mı Gondor mu diye arada kalmazsın. _________________
İnanç Bir Tarladır; Hedefi Olanların Sürdüğü,
Gülmek Bir Mükafaattır; Ağlayan Gözlerin Gördüğü,
Ölüm Bir Karanlıktır; Tüm Işıkların Söndüğü,
Madalyon İki Taraflıdır; İyi ve Kötü'nün Böldüğü.
Ben oyumu Gondor'a verdim.Şimdi sen bir çıkmazdasın değilmi?Entler konusunda.Peki Entler'i ne durdurur?Ya balta(Kitaba göre) yada ateş.E bfme 1 'de de balta sadece Gimli yani Rohan'da olduğuna göre...Ateş.Eğer Rohan'ın + 'larından biri entler ise,Gondor'unkilerde Mancınıklardır.Normal taş attığınız zamanbile entlerin canı bayağı düşüyor.Birde ateşli taş atsak ne olur tahmin edin.Herşeyin karşılığı var.TAYLAAAN arkadaşımızın dediği gibi ölüler Aragorn'un ölüleriyle birleşip gelse bile Word of Power orduyu darmadağın eder.Birkaç tane sağ ölü kalır.Onlarda Lightning Sword ile giderler.Oda olmazsa Wizard Blast yada İstari.Bence Gondor.Upgrade'leri ile çok güçlüler.Rohan'ın Rohirrimleri ağızdan ağıza dolaşır.Ama sonuç:Rohanlılar için Hayal Kırıklığı.Knightlar Rohan'ı bitirir.Peki Düşman Rohan'a sürekli atlı birlik yollayınca ne olacak?Gondor'a sürekli atlı birlik gelse,Tower Guard'lar var.Mızraklılar.Anti-Atlı.Peki Rohan?Rohanda mızraklı bile yok.Herolarıda müthiş Gondor'un.Bence kesinlikle Gondor. _________________
Yine de arkadan vuran bir silah,
kullanan el için de her zaman tehlikelidir. (Gandalf)
Ben oyumu Gondor'a verdim.Şimdi sen bir çıkmazdasın değilmi?Entler konusunda.Peki Entler'i ne durdurur?Ya balta(Kitaba göre) yada ateş.E bfme 1 'de de balta sadece Gimli yani Rohan'da olduğuna göre...Ateş.Eğer Rohan'ın + 'larından biri entler ise,Gondor'unkilerde Mancınıklardır.Normal taş attığınız zamanbile entlerin canı bayağı düşüyor.Birde ateşli taş atsak ne olur tahmin edin.Herşeyin karşılığı var.TAYLAAAN arkadaşımızın dediği gibi ölüler Aragorn'un ölüleriyle birleşip gelse bile Word of Power orduyu darmadağın eder.Birkaç tane sağ ölü kalır.Onlarda Lightning Sword ile giderler.Oda olmazsa Wizard Blast yada İstari.Bence Gondor.Upgrade'leri ile çok güçlüler.Rohan'ın Rohirrimleri ağızdan ağıza dolaşır.Ama sonuç:Rohanlılar için Hayal Kırıklığı.Knightlar Rohan'ı bitirir.Peki Düşman Rohan'a sürekli atlı birlik yollayınca ne olacak?Gondor'a sürekli atlı birlik gelse,Tower Guard'lar var.Mızraklılar.Anti-Atlı.Peki Rohan?Rohanda mızraklı bile yok.Herolarıda müthiş Gondor'un.Bence kesinlikle Gondor.
Gandalf'ın Wizard Blast vs. ölülere etki etmez. Glourious Charge ilede Rohirrimlerin önüne geçmek zordur. Entleri yandığı an suya götürün artık yanmayacaklardır suyun içinden Throw Rock özelliğini kullanarak kaya atabilirsiniz. Rohan'da mızraklı yok demişsiniz. Elf'ler kılıç verdiğiniz zaman mızraklıya dönüşürler ve aynı hasarı verirler. Okçu olarakta Elf'lerden iyisi olmadığına göre Gondor düşer .. _________________ Why so serious ?
Gondor çok güçlü birimlere sahiptir. Fakat oyunda Gondor'un tek zayıf noktası Rohan'dır (: Rohan oyuncusu eğer acemi değilse Gondor'u neredeyse her koşulda yenebilir. Herolar deseniz Rohan'ın herolarının sadece adı yeter sanırım (: Gandalf'la heroların birine Istari attınız peki Double Arrow'lu Legolas'a, Blade Master'lı Aragorn'a hangi skill'i kullanacaksınız. Vurkaç deneseniz rakip amatör değilse sadece vurursunuz kaçamazsınız (: Derseniz Word of Power, çok etkili fakat sadece rakip orduya çok büyük hasar verir Aragorn'un Athelas'ı heroları tekrar eski gücüne kavuşturur. Summon Army Of The Dead'i çağırdınız. Aragorn'da son skill'ini kullanarak çağırdı ve kendi çağırdığı ölülerle birlikte sizin ölü ordunuza saldırdı. 10 level Aragorn için ölü ordusunu dağıtmak zor olmaz gibi geliyor (: Yani benim görüşüm Rohan'ı kullanın ..
Hemen hemen katılıyorum fakat oyunun başındada iyi bir Gondor oyuncusu Rohan'a hızlı bir rush yaparsa Rohan'ın işi zorlaşır. _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west!
Ben oyumu Gondor'a verdim.Şimdi sen bir çıkmazdasın değilmi?Entler konusunda.Peki Entler'i ne durdurur?Ya balta(Kitaba göre) yada ateş.E bfme 1 'de de balta sadece Gimli yani Rohan'da olduğuna göre...Ateş.Eğer Rohan'ın + 'larından biri entler ise,Gondor'unkilerde Mancınıklardır.Normal taş attığınız zamanbile entlerin canı bayağı düşüyor.Birde ateşli taş atsak ne olur tahmin edin.Herşeyin karşılığı var.TAYLAAAN arkadaşımızın dediği gibi ölüler Aragorn'un ölüleriyle birleşip gelse bile Word of Power orduyu darmadağın eder.Birkaç tane sağ ölü kalır.Onlarda Lightning Sword ile giderler.Oda olmazsa Wizard Blast yada İstari.Bence Gondor.Upgrade'leri ile çok güçlüler.Rohan'ın Rohirrimleri ağızdan ağıza dolaşır.Ama sonuç:Rohanlılar için Hayal Kırıklığı.Knightlar Rohan'ı bitirir.Peki Düşman Rohan'a sürekli atlı birlik yollayınca ne olacak?Gondor'a sürekli atlı birlik gelse,Tower Guard'lar var.Mızraklılar.Anti-Atlı.Peki Rohan?Rohanda mızraklı bile yok.Herolarıda müthiş Gondor'un.Bence kesinlikle Gondor.
Size bu konuda katılıyorum galiba ikimizde Gondor'da hemfikiriz.Gondor her bakımdan diğer ırk lardan üstün sur desen onda atlı desen onda mızraklı desen onda e Gandalf'ta var.Çok açık ve net Rohan'ı entler yada herolar kurtaramaz... _________________ Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf
Gondor'un mikrosu zor fakat dediğim gibi EA gondoru rohanın 10 katı güçlü yapmak istemiş:
Alıntı:
EA Rohan ı güçsüz Gondor u güçlü yapmaya çalışmış çünkü Gondor un 9 tane ev yapma yeri var Rohan ın 7 Gondor un surları daha büyük (kamp alanında bile surlarla çevrili) Rohanın surları küçük (kamp alanında yarısı sur yarısı açık durumda) Ayrıca Gondor un mancınık sistemi var ve mızraklı birimleri var Rohanın yok.
Fakat genede Rohan çoğunlukta. Rohanın Horse shield ve armorydeki tüm güçlendirmeleri yaptıktan sonra paranın değeri kalmıyor yani güçlenemiyor fazla. Ama gondor kapılarını surlarını okçu kulelerini güçlendirebiliyor & marketplace falan da var çok iyi.
Sadece entleri kullanarak gelişmiş bir Gondor'u yıkamazsın bence oylara bakma oylarla alakası yok en iyi yönettiğin ırk hangisiyse onu seç ancak dediğim gibi bence Gondor'u al ama seçim senin...Ayrıca söyleyeyim örnek olarak diyelim daha ölüler filan açılmamış Gondor direk sana Gandalfla mancınık ordusu yolladı okçuların oraya kadar ok atamıyor ve sende Aragorn'la gimliyi yolladın.Haşat eder bırakır Gandalf birine istari ve elektrik diğerine mancınık atar ölürler kapı kırlır içeri girer Gandalf wizard blast Word of Power'larla ordunu dağıtır.Mancnıklarda ozamana kadar halleder.Arkadan bir knigts Faramir ve Boromir gelirse olay biter.Ayrıca Gondorda mancınık çıkarmak Rohandaki ent çıkarma gibi zor değil... _________________ Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf
Sadece entleri kullanarak gelişmiş bir Gondor'u yıkamazsın bence oylara bakma oylarla alakası yok en iyi yönettiğin ırk hangisiyse onu seç ancak dediğim gibi bence Gondor'u al ama seçim senin...Ayrıca söyleyeyim örnek olarak diyelim daha ölüler filan açılmamış Gondor direk sana Gandalfla mancınık ordusu yolladı okçuların oraya kadar ok atamıyor ve sende Aragorn'la gimliyi yolladın.Haşat eder bırakır Gandalf birine istari ve elektrik diğerine mancınık atar ölürler kapı kırlır içeri girer Gandalf wizard blast Word of Power'larla ordunu dağıtır.Mancnıklarda ozamana kadar halleder.Arkadan bir knigts Faramir ve Boromir gelirse olay biter.Ayrıca Gondorda mancınık çıkarmak Rohandaki ent çıkarma gibi zor değil...
Gandalf'ı ve diğer heroları çıkaracak ve bunları 10 level yapacak kadar geliştiyseniz Rohan'da gelişmiştir. Eli armut toplamaz (: _________________ Why so serious ?
Sizde bir yerden haklısınnız ancak 3 heroyu(Aragorn,Legolas,Gimli)mu level atlatmak mı zor yoksa sadece Gandalf'ı mı Ayrıca dediğim gibi Aragorn'la gimli 'yi zaten öldürse 3 level filan atlar.Zaten 5 level olarak çıkıyor...Geri kalnınıda halleder. _________________ Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf
Sizde bir yerden haklısınnız ancak 3 heroyu(Aragorn,Legolas,Gimli)mu level atlatmak mı zor yoksa sadece Gandalf'ı mı Ayrıca dediğim gibi Aragorn'la gimli 'yi zaten öldürse 3 level filan atlar.Zaten 5 level olarak çıkıyor...Geri kalnınıda halleder.
Aragorn'da 5 olarak çıkıyor (: Legolas'ta çok kolay level atlıyor ki sadece 3 heroyla bitmez Rohan ordusunun yanına leadership veren diğer herolarını koyduğunuz zaman yıkmak o kadar kolay olmaz (: Fire Arrow'lu Elf'ler + Leadership veren Theoden + Aragorn + Gimli + Legolas'ın arasına Gandalf'ı sokarsanız Eru bile geri gönderemez _________________ Why so serious ?
Sizde bir yerden haklısınnız ancak 3 heroyu(Aragorn,Legolas,Gimli)mu level atlatmak mı zor yoksa sadece Gandalf'ı mı Ayrıca dediğim gibi Aragorn'la gimli 'yi zaten öldürse 3 level filan atlar.Zaten 5 level olarak çıkıyor...Geri kalnınıda halleder.
Aragorn'da 5 olarak çıkıyor (: Legolas'ta çok kolay level atlıyor ki sadece 3 heroyla bitmez Rohan ordusunun yanına leadership veren diğer herolarını koyduğunuz zaman yıkmak o kadar kolay olmaz (: Fire Arrow'lu Elf'ler + Leadership veren Theoden + Aragorn + Gimli + Legolas'ın arasına Gandalf'ı sokarsanız Eru bile geri gönderemez
Legolas kolay level atlar ama Gondor adam yollarsa atlar:).Aragorn 10 level olana kadar...Gandalf'la vurkaç yaparsın nasıl olsa ölüleri yok.Atıda var kaçırabilirsin.Gimli'ye diyeceğim bir şey yok.Ama Gondor'u çok hafife alıyorsunuz.Elfler varsa Gondoor'da rangerler var.Eomer varsa Faramir de Gondorda var.Ayrıca Gandalf'ı hem herolara hemde ordulara karşı kullanırsın.Ayrıca Surlarında mancınık yapma yeride yok ve çok ta güçsüz Gondorla 5 tane mancınık yolla.Sur gider.Kapı zaten kötü...
Sonuç belli bence...Gandalf'ı iyi yöneten ve mancnıklarla ateşli rangerleri iyi kullanan bir Gondor yıkılmaz... _________________ Kuyutorman Kralı Thranduil'in oğlu Legolas Greenleaf
Bu seçimi yapmak güç dengesine bağlı olmaktan çok ne şekilde oynadığınız, güçlü yönleriniz ve sabrınız ile ilişkilendirip öyle düşünürseniz seçiminiz daha kolay olur.
Merak etmeyiniz oyunun 1.03 sürümü ile bir çok dengesizliğin önüne geçilmiştir. Yani kısaca her birimin karşı bir birimi vardır.
Eğer oyun tarzı olarak sadece atak yapıyor defans yapmayı beceremiyorsanız ya da keyif almıyorsanız Rohan ile oynayabilirsiniz. Theoden sayesinde erken gelen leadership ile farmları toplar Gondor'u köşeye sıkıştırırsınız ve bunun sonucunda gelecek bir "Ent Rush" gondor'un sonu olacaktır.
Eğer atağınız çok kuvvetli değil ise Gondor tam sizlik. Zira çok güçlü bir savunma yelpazesi vardır. Stonework ile kalenize kapanabilir. Gandalf ve Faramir'e tahsis edeceğiniz tam geliştirmeli Knight grupları ile vurkaçlar yapabilirsiz. Ayrıca herhangi bir combonun başına getirebileceğiniz Boromir var.
Ancak iyi bir oyuncu bu söylediklerime gerek kalmayacak şekilde oyunu bitirmeyi amaçlar. Zira rakibi ne kadar erken sıkıştırırsa ilerleyen oyunda o kadar güçlenir ve rakibine zor anlar yaşatır.
Bununla birlikte rush dediğimiz rakibi hazırlıksız yakalama işini Gondor'la da çok rahat yapabilirsiniz. İyi bir farm toplama sürecinin ardından leadershipi açılmış bir Faramir ile Stable'den alınacak olan Shield ile "Shield Rush" adını verdiğimiz saldırı uygulanabilir. Bunun için öncelikle suru olan rakiplerin kapısını açmanız gerekmektedir. _________________
Aragorn'da 5 olarak çıkıyor (: Legolas'ta çok kolay level atlıyor ki sadece 3 heroyla bitmez Rohan ordusunun yanına leadership veren diğer herolarını koyduğunuz zaman yıkmak o kadar kolay olmaz (: Fire Arrow'lu Elf'ler + Leadership veren Theoden + Aragorn + Gimli + Legolas'ın arasına Gandalf'ı sokarsanız Eru bile geri gönderemez
Legolas kolay level atlar ama Gondor adam yollarsa atlar:).Aragorn 10 level olana kadar...Gandalf'la vurkaç yaparsın nasıl olsa ölüleri yok.Atıda var kaçırabilirsin.Gimli'ye diyeceğim bir şey yok.Ama Gondor'u çok hafife alıyorsunuz.Elfler varsa Gondoor'da rangerler var.Eomer varsa Faramir de Gondorda var.Ayrıca Gandalf'ı hem herolara hemde ordulara karşı kullanırsın.Ayrıca Surlarında mancınık yapma yeride yok ve çok ta güçsüz Gondorla 5 tane mancınık yolla.Sur gider.Kapı zaten kötü...
Sonuç belli bence...Gandalf'ı iyi yöneten ve mancnıklarla ateşli rangerleri iyi kullanan bir Gondor yıkılmaz...
Ben Gondor'a kötü demedimki zaten (: Evil Side'a karşı oynadığım zamanlarda çoğunlukla Gondor oluyorum aksine (: Fakat karşıdaki Rohan'sa işler tamamiyle değişir. Değerlendirmelerinizi iyi oynayan Gondor oyuncusu - normal veya normal altı oynayan Rohan oyuncusuna göre yapmayın. 2 tarafıda eşit değerlendirdiğiniz zaman Rohan'ın çoğu zaman üstünlükle galip geleceğini göreceksiniz. Mancınıklar Fire Arrow'lara çok dayanıklı değil 3-5 tane geldi bu seferde kılıç verin mancınıklar isabet etmez zaten. Dediğim gibi Rohan Gondor'a karşı daha avantajlıdır. _________________ Why so serious ?