Aslında bu başlığı kendi çıkarlarım doğrultusunda açtım ama düşündüm ki hazır açmışken herkes yararlansın.Hani olur ya bir müziği seversiniz klibi aklınızda ama ne sözünü ne adını bilmiyorsunuz işte o anda bu forumda onu bilen biri yardım edebilir.Ya da süper bir resim gördünüz ya burası Norveç miydi ,İsviçre mi diye düşünürken hooop yardım geldi.
Tabi internette araştırılacak şeyler dahil değil mesela Amerika'nın başkenti neresi gibi bir soru zaten google da mevcut.
Bir kirliliğe yol açacağını sanmıyorum ama başlık yararsız görülürse kilitlenebilir.
o halde ben sorumu sorayım bari
eskiden bir müzik dinlemiştim,klibinde çocukla annesi kumsala gidiyor çocuk dev bir kumdan kale yapıyor sonra bir fırtına çıkıyor çocuğun annesi kayboluyor.ayrıca şarkı da fransızca gibi bir dildeydi adını bilen var mı? _________________
Eskiden bir müzik dinlemiştim,klibinde çocukla annesi kumsala gidiyor çocuk dev bir kumdan kale yapıyor sonra bir fırtına çıkıyor çocuğun annesi kayboluyor.ayrıca şarkı da fransızca gibi bir dildeydi adını bilen var mı?
"Noir desir - Le vent nous portera" kendileri Fransızca bir şarkıdır. _________________
sanırım aynı bölümde, bahsi geçen şarkıyı Jerry'nin yanındaki minik mavi fare söylüyordu Bulan olursa benide mutlu eder _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
"Tembel Adalet..."Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!
Kayıt: 29.05.2008 Mesajlar: 1455 Şehir: Antalya (Lothlorien)
Tarih: Çar Kas 25, 2009 12:50 pm Mesaj konusu:
Bende birşey sorayım. Belki bileniniz vardır. Eskiden bir anime vardı. Samurai ile ilgiliydi. 1 grup arkadaş vardı. Biri çok iyi dövüşüyor, dirtanesi çok iyi kılıç kullanıyordu. Hatta o ünlü birisiydi, ama kimliğini gizlemişti ve kimse bunu bilmiyordu. Sonra ortaya çıkıyor. Her yeri sarmalanmış bir adamın peşine düşüyordu. Son bölümünde onuda öldürüyordu. Bilen birisi söylerse çok mutlu olurum _________________
Canlılardan bir çoğu ölümü hakeder, ölülerin bazıları da yaşamayı. Yaşamı onlara verebilir misin Frodo?
Yüzüklerin Efendisi adlı film'de yüzüğü taşıyan hobbitin adını bilen varsa söyleyebilirmi?
Bu işin şakasıda arkadaşlar belki bilen vardır.Glorfindel öldü ve sonra geri mi geldi? _________________
Yine de arkadan vuran bir silah,
kullanan el için de her zaman tehlikelidir. (Gandalf)
evet hatırladıım kadarıyla bu zatı muhterem gondolin savunmasında bi balrog ile savaşıyo ve sonucunda ikiside düşüyo ve daha sonra yine bu zatı muhterem valar tarafından elrond'un yanına gönderiliyor . _________________ This is the end,Beautiful friend
This is the end,My only friend,
the end...
ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .
arkadaşlar benimkisi biraz zor olucak sanırım ama hani haber kanallarında falan da oluyor böyle çok korkunç müzikler olur ya filmlerde de o müzikleri nerden buluyorlar ya bilen varmı _________________
arkadaşlar benimkisi biraz zor olucak sanırım ama hani haber kanallarında falan da oluyor böyle çok korkunç müzikler olur ya filmlerde de o müzikleri nerden buluyorlar ya bilen varmı
Mesela ATV de kullanılan müziklerin çoğu God Of War II ve 300 Spartalı'nın müzikleri. _________________ Nar-ı Âşk.. İrfan, gönül almaktır, seferin bitmeden.
vay be bunların hangi filmden olduğunu nerden biliyorsun? ben film gördüm mü filmi izlerim müziğine fazla dikkat etmem yani beğenirim severim bulmaya çalışırım ama nerden olduğunu bilmediğim için es geçerim _________________
arkadaşlar benimkisi biraz zor olucak sanırım ama hani haber kanallarında falan da oluyor böyle çok korkunç müzikler olur ya filmlerde de o müzikleri nerden buluyorlar ya bilen varmı
Mesela ATV de kullanılan müziklerin çoğu God Of War II ve 300 Spartalı'nın müzikleri.
Bir de Van Helsing.Şu parçasını çok sık kullanıyorlar.Journey to Transylvania.
_________________ Diyar-ı Masiva'dan geliriz biz
Evvel tek idik şimdi bir olduk biz
Duyardık, uyurduk, uyandık aşka
Doldur sûfi ahh yanıyor içim...
Justitia Omnibus '' Adilin ağzı bilgeliğe niyet etmeli ve dili yargıyı söylemeli.
Cezbedilmeye direnene ne mutlu,
Sınandığında hayatın tacını alacak diye... '' Ölümsüzlük Küresi
Arkadaşlar the big bang theory fragmanında arkaplanda bir şarkı çalıyor.Aynı şarkı cnbc-e yaz kuşağındada çalıyordu.Bilen varsa lütfen söyleyebilir mi? _________________ Yok, elveda . . .
Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim şu an 300 spartalı müziklerini indirdim diğer müzikleri araştırıyorum
İsterseniz akşam eve gittiğim zaman upload edebilirim.Hem isteyen diğer arkadaşlar olursa faydalanmış olurlar.
Düzeltme:300'ü zaten indirmişsiniz.İstediğinizi yazın,bende mevcut ise upload edeyim. _________________ Diyar-ı Masiva'dan geliriz biz
Evvel tek idik şimdi bir olduk biz
Duyardık, uyurduk, uyandık aşka
Doldur sûfi ahh yanıyor içim...
Justitia Omnibus '' Adilin ağzı bilgeliğe niyet etmeli ve dili yargıyı söylemeli.
Cezbedilmeye direnene ne mutlu,
Sınandığında hayatın tacını alacak diye... '' Ölümsüzlük Küresi