| Yazar |
Mesaj |
Lytf The Dark Lord

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 1:38 pm Mesaj konusu: Saruman neden çok güçsüz? |
|
|
Evet dikkatimi çekti isengardla campaingde sarumanın ordusuyla her tarafı alıyorum ama sarumanı rank kastırmak için tek başına belli yerlere yolluyorum bazen ölüyor bazende zor kurtuluyor.İsengardla oynarken lurthzun komutasındaki orduylada aynı şeyi yapıyorum lurthzu tek yolluyorum lurthz hepsini öldürüp geliyor.Sarumanın wizard blast ve fireball özellikleri iyi ama çok yavaş doluyor.Zaten armoru zayıf hpside düşük sayılır üstüne üslük 5000 kaynak istiyor.Sizin görüşleriniz nasıl söylerseniz sevinirim?
Sizce sarumana ne gibi değişiklikler yapılırsa aldıgı paraya değen birşeyler yapabilir?
Bana göre wizard Blast 10 snde bir dolması
Fireballın ise 15 sn de bir dolması lazım
Eğer durum böyle olursa saruman sürekli büyü yapar ve parasına değer bir güç haline gelebilir.Teke tekde legolas ve aragorna açık ara yeniliyor.Anlamadım gitti valla |
|
| Başa dön |
|
 |
bliZZard Yönetici

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saruman solo kullanılacak bir hero değil. Ordunun içinde olacak ve leadership verecek ve ordusuna level atlatacak (Speechcraft). Rahat pozisyonlarda blast atacak, wormtongue kullanacak. Uzaktan fireball atacak. Bunun dışında kullanılmaz. Hele tek başına hiç gezdirmeyin kepaze olur.
5000 para gayet normal (Isengard zaten para basan bir ırk), Saruman çok iyi bir hero, en yararlı hero'lardan biri belki de. Tam bir kilit açıcı hero. Isengard ordusunun tam ortasındaki Saruman hep gözümü korkutmuştur nedense. Leadership'i cidden Isengard'ı çok güçlendiriyor. _________________
Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
menofthewest Knight

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 3:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
bencede gücsüz ama elvenstar modda baya guclendirmisler verdiginiz paraya degiyor _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Lytf The Dark Lord

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 4:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bliZZard demiş ki: | Saruman solo kullanılacak bir hero değil. Ordunun içinde olacak ve leadership verecek ve ordusuna level atlatacak (Speechcraft). Rahat pozisyonlarda blast atacak, wormtongue kullanacak. Uzaktan fireball atacak. Bunun dışında kullanılmaz. Hele tek başına hiç gezdirmeyin kepaze olur.
5000 para gayet normal (Isengard zaten para basan bir ırk), Saruman çok iyi bir hero, en yararlı hero'lardan biri belki de. Tam bir kilit açıcı hero. Isengard ordusunun tam ortasındaki Saruman hep gözümü korkutmuştur nedense. Leadership'i cidden Isengard'ı çok güçlendiriyor. |
Lütfen Türkçe karakter kullanmaya özen gösterelim solo yerine tek kullanırsanız daha iyi olacaktır.
''Thewhitetree üyesi Lytf tarafından gönderilmiştir''
 |
|
| Başa dön |
|
 |
bliZZard Yönetici

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 5:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle "solo" bir karakter değil kelimedir. Türkçe karakter kullanın derken Türkçe kelimelerin içinde x, q, w gibi harflerini kullanmayın ve ayrıca kelimelerinizi mümkün olduğunca Türkçe seçin demek istiyoruz. Ben terim olan ve terim olmaya yakın kelimelerde genelde İngilizce kullanımı seçiyorum, çünkü Türkçesi kulağa komik geliyor.
Solo kelimesi, neredeyse Türkçeleşmiş eski bir kelimedir. "Tek" kelimesi tam anlamıyla da karşılamaz onun sağladığı anlatımı. Her neyse, yukarda "hero" varken "solo"ya takılman ilginç. Kaynatmak istedin heralde .
Neyse konu üzerinde devam, konumuz Saruman. _________________
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
kivilife Yetkili

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 6:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi ben sarumanın bir özelliğine sinir oluyorum tam hatırlamıyorum ama galiba bfme 2 de oluyordu anlatacağım olay... neyse sarumanla fireball atıyorum bazen yangın çıkıyor hem kendi ölüyor hemde söndürmezsen kampın falan telef oluyor söndüreyim dersende o kadar işci telef oluyor  _________________
Justitia Omnibus
Russian Red Army Choir
Obsessions lament to freedom...
Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü! |
|
| Başa dön |
|
 |
bliZZard Yönetici

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 6:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kivilife demiş ki: | abi ben sarumanın bir özelliğine sinir oluyorum tam hatırlamıyorum ama galiba bfme 2 de oluyordu anlatacağım olay... neyse sarumanla fireball atıyorum bazen yangın çıkıyor hem kendi ölüyor hemde söndürmezsen kampın falan telef oluyor söndüreyim dersende o kadar işci telef oluyor  |
BFME-2'de öyle, evet. Ve katılıyorum çok sinir bir özellik. Savaşan ordularının yakınında atamıyorsun sırf o yüzden. _________________
|
| Başa dön |
|
 |
r34lh3r0 Knight

|
Tarih: Sal Ağu 21, 2007 8:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saruman'ın güçsüz olduğuna ben de katılıyorum. Güçsüz derken canı çok az, yani tamam kilit özelliğine lafım yok geliyor bir fireball atması bile yetiyor bazen, orduyu kendine çekiyor ki bence bu en mükemmel özelliği ve leadershipi de var ama ateşli okçular ak büyücüyü görünce direk onu hedef alıyorlar ve kolaylıkla öldürebiliyorlar. Canının biraz daha yüksek olması fena olmazdı... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Lytf The Dark Lord

|
Tarih: Çar Ağu 22, 2007 12:51 am Mesaj konusu: |
|
|
| Unutmayalım saruman gandalfı gri versiyonda iken tadını çıkara çıkara ezmişti ama oyunda grisine bile yeniliyor.Daha güçlendirilmesi şart bence. |
|
| Başa dön |
|
 |
bliZZard Yönetici

|
Tarih: Çar Ağu 22, 2007 12:54 am Mesaj konusu: |
|
|
Aynı hedef alınma durumu bütün leadership veren hero'lar için geçerli ve çoğu da kolay ölüyor, Aragon ve Gandalf dışında. Saruman daha güçlü olursa, bütün dengeler kayar, Isengard aşırı güçlü olur. Bence şu anki haliyle gayet güzel.
Saruman'la ilgili tek bir şikayetim var, o da Wormtongue kullandıktan sonra 4-5 saniye kontrolü yitiriliyor. O sırada ölmesi kolay oluyor. _________________
|
| Başa dön |
|
 |
yolgezer Rider of Rohan

|
Tarih: Çar Ağu 22, 2007 7:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
soruman evet canı az ama dendiği gibi iyi kullanılırsa çok etkili oluyor ama bfme-2de savunmada bir işe yaramıyor hemen ölüyor ancak saldırıda karşı tarafı zayıflatmak için kullanilabiliyor buda onu gölrünce 'aman!saruman geliyor' dememize sebep oluyor _________________ Kalkın,kalkın Theodenìn Süvarileri!
Uğursuzluk kapımızda,doğuda karanlık.
Eğerleyin atları,çalın boruları!
İleri Eorloğulları! |
|
| Başa dön |
|
 |
warrior Soldier

|
Tarih: Cmt Ağu 25, 2007 5:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
abi sarumanın zaten güçleride çok gıcık mesela wormtongue gücü neden sürekli olmuyor anlamıyorum bfme 2 de wormtongue bile öldürür onu ikiside 10 lvl ken güçlerinden dolayı _________________ GÜMÜŞ BORULAR SENİ HİÇ EVİNE ÇAĞIRDIMI?
sitemizde kullanabileceğiniz en büyük imza resmi boyutu enine 350, boyuna 100 pikseldir. |
|
| Başa dön |
|
 |
Lytf The Dark Lord

|
Tarih: Pzr Ağu 26, 2007 3:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bencede wormtongue gücü çok kullanışsız hem ufak bir alan kaplıyor askerler kaçtınmı boşa gidiyor süreside çok kısıtlı hemde o sırada sarumanın ölme ihtimali çok yüksek oluyor.Ama saruman ordunun içindeyken gerçekten büyük işe yarıyor.Bügün denedim koca ordu 2 kat daha çabuk level atladı ve biraz güç olarak artış gösterdi  |
|
| Başa dön |
|
 |
HORUS Kurucu Üye

|
|
| Başa dön |
|
 |
Lytf The Dark Lord

|
Tarih: Pzr Ağu 26, 2007 5:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Mordora karşı oynamak gerçekten zor mordor ülke yıkmada aşırı denerecede zayıf çünkü hızlı ve yıkıcı ünitesi yok bir troll var onlarda tek oldugu için çabuk öldürülüyor ve oklara karşı avantajsız.Mumakil desen tam rezalet hız konusunda.Ama ordu yok etmede mordor muhteşem gibi birşey.Karşımda mordor oldugu zaman her zaman korkarak oynaöışımdır.Çünkü en ufak bi dikkatsizligim mordor mumakilinin bütün ordumu ezmesine sebep olabilir.Bügün acemi bi oyuncu 2 tane mumakill ile ordumun yarısını ezdi.Aslında ezdirmezdim ama gözüm başka yerdeydi.İsengard içinde aynı şey geçerli isengardın üniteleri mordorun ünitelerine karşı büyük bir dezavantaja sahip.Karşınızda mordor varsa ordunuzun 4 de 3 ünü crosbow basmanız şart hemde uprageli olmalı.Ve böyle bir oyunda sarumanda şart! |
|
| Başa dön |
|
 |
ekin6060 Oyun Uzmanı

|
Tarih: Pts Ağu 27, 2007 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saruman o kadar güçsüz bir hero değil ama kullanamasını bilirseniz.Sarumanı tek başına dolaştıramazsın.Leadershipci bir hero o.Birimlerin yanında tutarsan ne kadar işe yaradığını göreceksindir Serkan.Fire ball özelliğide gayet iyi bence upgradeliler karşı kullanacaksın çeyrek health bırakıyor.Çevirme özelliğininde Gandalfın püskürtme özelliğinden iyi olduna inanıyorum.Çünkü saruman ile çevirdiğiniz ölüyor hemde bir birim öldürüyorsunuz 2 birim asker öldürmüş oluyorsunuz.Ama geç dolduğuda bir gerçek. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Lysander Yönetici

|
Tarih: Cmt Oca 05, 2008 12:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| menofthewest demiş ki: | | bencede gücsüz ama elvenstar modda baya guclendirmisler verdiginiz paraya degiyor | Buraya katılmak durumundayım. Elvenstar'da Saruman of Many Colours oluyor. Hani öncesinde White olan Saruman, (Kitapta da geçiyor.) Sauron ile güçlerini birleştiriyor ve bu özelliği kazanıyor. Bu moddaki eklenti aynı Gandalf'ın gücü gibi bu özellik de 4 puan istiyor ve Fireball ile Gandalf'ın canı fena yanıyor.  _________________
LOTR BFME 1 1.02 yama + Elvenstar Modu(<<=TIKLA SENİN DE OLSUN )
LOTR BFME 2 1.04 yama + Elvenstar Modu(<<=TIKLA SENİN DE OLSUN ) |
|
| Başa dön |
|
 |
emre5rst Soldier

|
Tarih: Cma Şub 08, 2008 4:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| güçsüzlüğün sebebi ihtiyarlık bence 8) |
|
| Başa dön |
|
 |
bliZZard Yönetici

|
Tarih: Cma Şub 08, 2008 10:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Theoden demiş ki: | | Dünyaya gelen 5 maiaya istari büyüsü verilmişti.Peki sarumanda neden yok 2 büyü ile ne yapabılır ? Leadershipide az %30 armor bari %50 armor ve damage verse saruman hiç bi işe yaramıyo |
Sıkış kabiliyetin de baya kuvvetliymiş.
Istari, o 5 büyücüye verilen ortak isim. Büyü ismi değil. BFME'de Istari light ismiyle yer alan Gandalf'ın büyüsü de uydurmadır. Valence'tan öğrendiğim kadarıyla da o büyüyü Istari olması sayesinde değil, taşıdığı güç yüzüğü Narya sayesinde yapıyor. _________________
|
| Başa dön |
|
 |
Captain. Uzaklaştırıldı
|
Tarih: Cma Şub 08, 2008 11:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bliZZard demiş ki: |
Sıkış kabiliyetin de baya kuvvetliymiş.
Istari, o 5 büyücüye verilen ortak isim. Büyü ismi değil. BFME'de Istari light ismiyle yer alan Gandalf'ın büyüsü de uydurmadır. Valence'tan öğrendiğim kadarıyla da o büyüyü Istari olması sayesinde değil, taşıdığı güç yüzüğü Narya sayesinde yapıyor. |
Narya yı sonradan almamış mıydı?
| Alıntı: | | Gri Limana vardığında Círdan ona, Narya ya da "ateş yüzüğü"nü verdi. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|