| Yazar |
Mesaj |
colodin Soldier

|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
1-) Elf okçuları
2-) Aragorn
3-)Gandalf
4-)Summoned Dragon
başka varsa arkadaşlar lütfen bildirin..... Özellikle Dwarves ırkında
şimdiden teşekkür ederim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
White Witch Warrior

|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
| onları bilmem ama balrog alır onları |
|
| Başa dön |
|
 |
_elessar_ Knight

|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 4:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ölü ordusunu asla yok edemezsiniz.Fakat oyuna ölü ordusunu ekleyen bir mod oynuyorsanız o başka... |
|
| Başa dön |
|
 |
THEODEN_KİNG Warrior

|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gloin'in son özelligini kullan yok edilir.Rise Of The Witch-Kingte ise Angmar ırkındaki Karsh adli hero lewel 10da hiçbir şey yapmadan indirebiliyor  _________________ Forth_Eorlingas
Theoden |
|
| Başa dön |
|
 |
Agile_Defender Knight

|
Tarih: Pts Mar 30, 2009 6:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu işi Gloin yapabiliyor;ama oldukça zor.Son skilini kullandığınızda sanki nişan alırmışcasına bekliyor,çekicini aheste aheste kaldırıyor ve öyle vuruyor.  _________________
- - - - - - - - - - - -
ÇeRKeZoĞLu |
|
| Başa dön |
|
 |
THEODEN_KİNG Warrior

|
Tarih: Sal Mar 31, 2009 1:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Agile_Defender demiş ki: | Bu işi Gloin yapabiliyor;ama oldukça zor.Son skilini kullandığınızda sanki nişan alırmışcasına bekliyor,çekicini aheste aheste kaldırıyor ve öyle vuruyor.  |
O zamana kadarda ölmez.İyi kullanırsan olur.Şahsen ben oyunu iyi okuyorum.Bunda hiç zorlanmıyorum  _________________ Forth_Eorlingas
Theoden |
|
| Başa dön |
|
 |
mirkwood_archers Soldier

|
Tarih: Per Nis 02, 2009 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
witch king ve sauron gibi vurduğu zaman adamları uçuran herolar hayaletleri öldürebiliyor.. _________________ AZİZE.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cepic09 Soldier

|
Tarih: Per Nis 02, 2009 11:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Balrog en kolay çözüm yolu _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mersinli Warrior

|
Tarih: Cmt Nis 04, 2009 10:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Heralde Dwarves'in heroları alır çünkü çok güçlüler  |
|
| Başa dön |
|
 |
elvesofmirkwood Warrior

|
Tarih: Pts Tem 13, 2009 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
kessinlikle ama kesinlikle elflerin mirkwood okçularını kullanın fakat dikkat edin gümüş oka sahip olmaları gerek sadece bir okçunun fırlattığı ok bir ölü askerin canının yarısını alır güvenin bana denemede fayda var
NOT:Elfleri çok basın ki ölü ordu hepsini ziyan etmesin ayrıca okçuları kulelere koyarsanız onlara zarar veremezler (e okçu kulesini yıkarsa napıcam derseniz ölü ordunun binaya olan zararı çok iyi olmadığından binayı yıkmak için uğraşırken okçularla halledebilirsiniz)
bide balrogu hayalet ordu öldürünce balrogun patlaması 2-3 tane ölü asker bırakıyor (başıma geldide ) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
c.topraklı Soldier

|
Tarih: Cma Tem 24, 2009 10:35 am Mesaj konusu: |
|
|
| ben gümüş ok thrandilin 10 lvl skillini biliyorum o mızrak gibi herolara tek atan skilli bi birlik hayalet olduruyo denedik te biz ama gandalf ve aragorn nasıl olduruyo anlata bilir misiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
Aragorn_And_Gandalf Warrior

|
Tarih: Cma Tem 24, 2009 12:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cücleri bilemem ama elflerde 5 çözüm yolu var.
İlk çözüm yolu elvesofmirkwood arkadaşımızın anlattığı gibi mirkwood okçuları
İkinci çözüm yolu c.topraklı arkadaşımızın anlattığı gibi Thranduil
Üçüncü çözüm yolu ise Arwen'in hayran olduğum yeteneği Flood ile Aragorn'dan geleni yok edebilirsiniz (tek atar ) haaa... yok sorduğunuz soru Men ırkının power'ı ise o başka o zaman alanına girenlerin hepsini yok eder.Dışarda kalanlara bir şey söyleyemem.Ama cücelerde Gloin'in son yeteneği işe yaraya bilir sanırım.
4. çözüm yolu: Sanırım multiplayer oynuyorsanız düşman men ırkınız ölü orduyu almışsa elfseniz sizde mutlaka Flood'u almışsınızdır.Bu yeter Yada güçlü güneş ışığı kullanan yeteneği buda yeter
5. Eğer ana kulenize saldırıyorsa ana kule korumalarınızın flood binası olmasına dikkat edin.Denenmiştir.Her çıkan sudan atlılar önüne çıkanı ezip geçiyor. _________________
Roman oluşturalım |
|
| Başa dön |
|
 |
KıngsSarumaN Soldier

|
Tarih: Cmt Ağu 08, 2009 12:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Elf okçularının yenebileceğine katılmıyorum ölü ordu çok hızlı ilerliyor mırkwoodlar okları atana kadar ölürler... |
|
| Başa dön |
|
 |
Aragorn_And_Gandalf Warrior

|
Tarih: Cmt Ağu 08, 2009 1:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| KıngsSarumaN demiş ki: | | Elf okçularının yenebileceğine katılmıyorum ölü ordu çok hızlı ilerliyor mırkwoodlar okları atana kadar ölürler... |
Tam okumamışsın arkadaş kulenin içerisinde olmasından bahsediyor.Özellikle helm's deepte ise elfler ölü ordu gelmeden ölür yok olur. _________________
Roman oluşturalım |
|
| Başa dön |
|
 |
yenilmez15 Soldier

|
Tarih: Per Ağu 27, 2009 6:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
sende men falan ol sende ölüleri çıkar
ÖLÜ VS ÖLÜ  _________________ Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına sizlere kalmanızı emrediyorum BATININ HALKI
ARAGORN |
|
| Başa dön |
|
 |
Avril Lavigne Soldier

|
Tarih: Pzr Ağu 30, 2009 7:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| c.topraklı demiş ki: | | ben gümüş ok thrandilin 10 lvl skillini biliyorum o mızrak gibi herolara tek atan skilli bi birlik hayalet olduruyo denedik te biz ama gandalf ve aragorn nasıl olduruyo anlata bilir misiniz? |
Aragorn'unda ölüleri var onla öldürebilir ama özel güçlerden çıkan ölü ordusu daha cok.Gandalf'ta ise son özelliği hepsini yok ediyor.Aynı şekilde gloin'de. _________________ Forth Eorlingas |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkMage Warrior

|
Tarih: Pts Ağu 31, 2009 12:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Bana kalırsa rakip hayalet çıkarma gücüne eriştiyse oyuna bir reset atın derim Sebep ise oyunun muhtemelen uzayıp zevksiz bir hal almöış olması.Ama 3 vs 3 yada 4 vs 4 gibi fantastik savaşlar yapıyorsanız kendi büyülerinizle karşılık verin.Rakip 25 puanlık skillere ulaştıysa muhtemelen sizde ulaşmışsınızdır öyle değil mi? _________________
In the land of Mordor in the fires of Mount Doom The Dark Lord Sauron forged in secret a master ring! And into this Ring he poured his cruelty his malice and his will to dominate all lifes. One Ring to rule them all... |
|
| Başa dön |
|
 |
elvesofmirkwood Warrior

|
Tarih: Sal Eyl 01, 2009 5:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dark Mage arkadaşımız doğru söylüyor. Bir çok 25 point lik büyü Ölü Ordu'yu altedebilecek düzeyde.. Örneğin; deprem, meteor, uçarak gelen ve seçili bölgeyi yakan ejder (bu ejder aynı zamanda anti-watcher ) Ölü Ordu için birebir. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Eagle 11 Soldier

|
Tarih: Cma Eyl 11, 2009 2:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dwarflarda gökten tas yagdiran bir büyü var o,birde War Wagon explosive varil atma yetenekleri var ya onunla atese verip orda tut(tutusuyor herifler) _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
PrinceofImladris Soldier

|
Tarih: Çar Eyl 23, 2009 12:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
balrog un breath of fire skili indiriyor _________________ Ash-Khazad İnjudir
 |