Miğferdibinde filmde Gandalf şafakta Gölgeyele yerine Harley Davidson'lu motora binip motorcularla gelseydi çok komik olurdu _________________ Yol karardığında yolunu ayırana dost denmez.
Tarih: Pzr Şub 22, 2009 7:42 pm Mesaj konusu:
3. filmde Gandalf,Osgiliath'tan kaçan Faramir ve ordusunu kurtarmaya giderken,Nazgul'leri kaçırmak için asasını çıkardığında,asası tutukluk yapsa ve kendi kendine ''Şuna bir bakım yaptırmanın zamanı geldi dese.'' _________________
- - - - - - - - - - - -
ÇeRKeZoĞLu
İnanç Bir Tarladır; Hedefi Olanların Sürdüğü,
Gülmek Bir Mükafaattır; Ağlayan Gözlerin Gördüğü,
Ölüm Bir Karanlıktır; Tüm Işıkların Söndüğü,
Madalyon İki Taraflıdır; İyi ve Kötü'nün Böldüğü.
Aragorn ile Legolas Arwen için kavga etse ama Arwen Gimli'yi seçse _________________
Et Earello Endorenna utulien. Sinome maruvan ar Hildinyar tenn' Ambar-meta
(Engin Deniz'den Orta Dünya'ya geldim. Bu yer lerde ikamet edeceğim;hem ben, hem varislerim, dünyanın sonuna kadar)
xxxxxFARAMİR&BOROMİRxxxxx
Sauronun asası savaşın ortasında düşse İsildur da asayı alıp Sauronu öldürse. _________________ ÖzgürlükEşitlikKardeşlik Forum dışı işlerimden dolayı şu sıralar aktif olamıyorum. Rpler dondurulmuştur. NightElf yakında sizlerle
Spoiler:
Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun yemekte ne yeneceğini oylamasıdır. Özgürlük ise tam teçhizatlı bir kuzunun oylamaya karşı çıkmasıdır.
-Benjamin Franklin
Cehalet, ayrıcalıklı sınıfın ustaca kullandığı bir silahtır.
-Karl Marx
Söyle onlara ki, Tanrı kötülere bile iyi olmamızı ister,
Böylece örter çıplak kötülüğümü
Sapkın eski niyetler bile Kutsal Kitap'tan çalınırken
Ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
-William Shakespeare, III.Richard
Frodo yüzüğü mount doom'a biraz hızlı fırlatsa ve karşı taraftaki taşlara zincirinden takılsa Sonra oraya gidemedikleri için sonsuza kadar yüzük orda kalsa _________________
ısengard rohanı basarken hani yağmur yağmaya başladığında kimsekonuşmuyordu ya bir rohanlı okcunun ok atmasıyla savaş başladı işte orda ok atmadan önce rohan eline domates alıp isengarda atsa _________________