Lotr ile ilgili her türlü (wallpaper, illüstrasyon, duvarkağıdı, fotoğraf, poster) resimlerinizi paylaşabileceğiniz alan.
Rica ederim koyulacak resimler eli yüzü düzgün, bir şeye benzeyen resimler olsun Ayrıca tamamen Yüzüklerin Efendisi ile ilgili resimleri burada paylaşın (photoshop ile oynanmış Gollum resimleri vb. kesinlikle ve kesinlikle burada görmek istemiyorum ). Ve son olarak buraya koyacağınız büyük boyutlu resimler thumbnail formatında olursa sevinirim - seviniriz . _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
"Tembel Adalet..."Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!
Ben de internetten bulduğum bazı resimleri kara kalem ile çizdim.Daha sonra tarayıcı ile taradım.Örneğin Fingolfin'in yaptığm kara kalem resmi.(avatarımdaki resmin çizimi)
Ayrıca buraya bir de Elrond'un çizdiğim bir resmini koydum.Suratta biraz sorun var ama neyse.Aslında bunu yazdığım yazıya ekleyecektim ama konu kilitlenmiş.
Nasıl olmuşlar? _________________
Evet biraz ters olmuş.Surata ve ellere daha çok çalışacağım.Özel olarak istediğiniz bir resim var mı? Gönderirseniz yaparım(çok zor değilse). _________________
Arkadaşlar burada yorum olmayacak, sadece baştaki mesaj ile ilgili resimler bulunacak. Lütfen buraya yorum istemeyiniz. Konu ile alakasız mesajlar kısa süre sonra silinecektir. _________________ LOTR BFME 1 1.02 yama + Elvenstar Modu(<<=TIKLA SENİN DE OLSUN ) LOTR BFME 2 1.04 yama + Elvenstar Modu(<<=TIKLA SENİN DE OLSUN )
kendi silmarillon arşivim gibi birşey ,koymak istedim .Gerçi başlıkta lotr yazıyor ama fingolfin görünce ekledim az birşey
Spoiler:
1. akraba kıyımını anlatıyor
maglor ve sanırım meadhros
aule nin cüceleri öldürmesi
arphazaon'un gemisi
ve tolkien'in yarattığı karakterler içinde en sevdiğim karakterin (fingolfin) ölüme gidişi
isterseniz daha fazlasınıda koyabilirim (belki çoğunu biliyorsunuzdur)
Yeni yaptığım iki resmi sizinle paylaşmak istiyorum.Ne yazık ki bilgisayara aktarınca görüntü kalitesi kötüleşti. Ama İsildur resmini ''zoom out'' ile açarsanız çok daha güzel gözüküyor
İsildurun şu resminden ilham alarak
Spoiler:
İsildur'un resmini avatarım olarak ayarlayacaktım ama sınırı 5 kb aştığı için yapamadım Eğer boyutunu bir şekilde nasıl küçülteceğimi birisi söylerse çok sevinirim. _________________
5 kb'yi aştığı için yapamadığınıza emin misiniz? Bildiğim kadarıyla koyulan limit 15 kb Arada bayağı fark var. Eğer spoiler içindeki resmi kastediyorsanız o resim ister en olsun ister boy tamamen uygundur. Boyutu da 2 kb'yi biraz geçiyor. Tekrar denemenizi öneririm. _________________
Lapis Philosophorum, lapis ruber, lapis quantus sacrificum vis caputo felicitas
Bunu gördükten sonra gittigidiyor'dan yüzük müzük almam Yazılar kabak gibi ortada Yok mu ısınmadıkça gizli kalan yazılar?
Şaka bir yana yüzüğün o kenarları fazla düz.(Hangi kenarı olduğunu resme işaretledim) Filmdeki yüzüğü andıran iki özelliği var sadece: Rengi ve yazılar. (ki yazıları da kırmızı yapsalarmış keşke her kim yapmışsa)
Piyasada böyle birkaç yüzük daha görürsem artık kendim döveceğim filmdeki yüzüğü _________________
Lapis Philosophorum, lapis ruber, lapis quantus sacrificum vis caputo felicitas
Ben de isterdim yazıların bir görünüp bir kaynolmasını hatta yüzüğü taktığımda görünmez olmayı ve Nazgulleri görmeyi falan ama öyle bir yüzük varsa bile bayağı tuzludur.
Orjinal resimler bunlar, benimkiler webcam ile çekildikleri için biraz dandik duruyolar.
resimler çok hoş... _________________ Hepsine hükmedecek Bir Yüzük, hepsini o bulacak
Hepsini bir araya getirip karanlıkta birbirine bağlayacak
Gölgeler içindeki Mordor Diyarı'nda...
Ben de isterdim yazıların bir görünüp bir kaynolmasını hatta yüzüğü taktığımda görünmez olmayı ve Nazgulleri görmeyi falan ama öyle bir yüzük varsa bile bayağı tuzludur.
Orjinal resimler bunlar, benimkiler webcam ile çekildikleri için biraz dandik duruyolar.
Fiyatından çok sizin söylediğiniz yanlış hangi insan oğlu inanırki yüzüğü takınca Nazgulları göreceğine, görünmez olmalara yapmayın lütfen biraz ciddi düşünün. _________________ Nar-ı Âşk.. İrfan, gönül almaktır, seferin bitmeden.
İşin esprisi o sirARAGORN _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
"Tembel Adalet..."Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!
Muhakkak öyledir ama arkadaş öyle bir anlatmışki bilmeyen insan aramaya çıkacak (= _________________ Nar-ı Âşk.. İrfan, gönül almaktır, seferin bitmeden.