tafshan derler bana en azından KOSTOK ve HORUS başlattı diyebilirim
Sürekli msn'den laf atıp tutup sonra yanlarına gidince süt dökmüş kedi gibi olurdum eskiden, kaçardım bir Tafshan" gibi
O yüzden tek lakabım tafshan...
Bir de arada Gay Pianist diyorlar ama ben gay falan değilim _________________
Benim eski mahallemdeki lakabım saf çocuktu Niye böyle dediklerini bilmezlerdi ama saf çocuk diye anılırdım.Şu an sınıfımda lakabım piskopat . Birde bizim sınıfın özelliği herkes birbirini bağnaz,yobaz,örümcek kafalı,devrimci,faşo,komi gibi lakaplarla çağırır. _________________ TaNRı BaZeN iNSaNLaRıN CeZaLaRıNı DüNYaDa ÇeKMeLeRi BeNiM GiBiLeRiNi GöNDeRiR...Atilla
'Teslim olmayacağız... Hayır, asla! Yok edilebiliriz; ama, eğer bu gerçekleşirse de, dünyayı da beraberimizde sürükler, alevler içinde bırakırız. Onları yenemesek bile, dünyanın yarısını bizimle beraber yıkıma sürüklemeli ve kimsenin Almanya'ya karşı muzaffer olmasına izin vermemeliyiz. Başka bir 1918 daha olmayacak. 'Adolf Hitler
Bir lakabım yok çünkü birilerinin bana lakap takmanısını sevmez ve izin vermezdim .İyi ya da kötü, sevmiyorum ben, hoşuma gitmiyor.Zaten ismim varken lakaba ne gerek var .
Her ne kadar bazılarınızın hoşuna gitmese de birbirimize "hacı" diye hitap ederiz, bazen .Bende kendime "Fatih Sarıçiçek"(ismim ve soyismim) derim ,şaka olsun,komik olsun diye.Arkadaşlarımda Fatih derler
Bu arada lysander lakaplarını hakediyorsun . _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
"Tembel Adalet..."Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!
Ben Enviya-tar kadar katı değilim ama adımın türevlerinin lakab olarak kullanılmasına izin vermem.(Adım Müfit'tir.Düşünün ne kadar sinir bozucu olduğunu )
Ben gözümün tuttuğu insanlara kendimi adımla değil de Ar-Pharazon olarak tanıtırım.Bu yüzden dostlarım arasında Ar-Pharazon olarak bilinirim (Bazılarınız ile muhabbetim ilerlemiş de olsa hepiniz benim için potansiyel dostsunuz )
Gözümün tutmadığı insanlara ise Telcontar Elessar diye tanıştırırım kendimi.Bu yüzden düşmanlarım da beni Telcontar Elessar olarak bilirler
Bunlar dışında lakabım yoktur.İlkokul dönemlerinde ayı (zamanla King Kong'a da dönüştüğü olmuştur ) olarak bilinsem de İstanbul'un diğer yakasına taşınınca bu lakab kayboldu. _________________
Lapis Philosophorum, lapis ruber, lapis quantus sacrificum vis caputo felicitas
biz genelde isimlerimizle hitap ederiz ama bazen
felsefeci
devrimci derler _________________ yagmuru giyindikçe sırtına yoksullugum
selam olsun haksızlıga dur diyenlere
Bana bir dönemler "Atak" bir dönemler "Kapçık (soy adım Kap olduğu için )" şu sıralar ise kısaca "Ata" diye hitap ediyorlar. _________________ You're children of the damned
Your back's against the wall
You turn into the light
You're children of the damned
Like candles watch them burn
Burning in the light
You'll burn again tonight
You're children of the damned!
biz birbirimize pek lakap takmayız.birbirimize hitap olarak ''hacı,moruk veya reis'' deriz normalde benimde lakabım yok ama adım ozan olduğu için dersanede kimyacı O3(ozon) derdi
Çok yaratıcıymışsınız. Bunu söylerken omuzlarınız, boyun hizanızı geçiyor mu? (Boyun düşer, omuz kalkar. Bir elinize de sallamak için zincir, gümüş kolye; artık ne bulursanız.) _________________ LOTR BFME 1 1.02 yama + Elvenstar Modu(<<=TIKLA SENİN DE OLSUN ) LOTR BFME 2 1.04 yama + Elvenstar Modu(<<=TIKLA SENİN DE OLSUN )
He...He...He...Hehehehe zincir haa komiksin lysander, güzel espiri _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
"Tembel Adalet..."Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!
Çok yaratıcıymışsınız. Bunu söylerken omuzlarınız, boyun hizanızı geçiyor mu? (Boyun düşer, omuz kalkar. Bir elinize de sallamak için zincir, gümüş kolye; artık ne bulursanız.)
beni mi yoksa başka birini kastettin açıklarsan sevinirim
beni mi yoksa başka birini kastettin açıklarsan sevinirim
Senin yazının akışına göre ve
rohirrimlord demiş ki:
...birbirimize hitap olarak ''hacı,moruk veya reis'' deriz...
yazımdan da anlaşılacağı üzere,
lysander demiş ki:
Çok yaratıcıymışsınız. Bunu söylerken omuzlarınız, boyun hizanızı geçiyor mu? (Boyun düşer, omuz kalkar. Bir elinize de sallamak için zincir, gümüş kolye; artık ne bulursanız.)
seni ve bu lakapları kullanan kişileri kastettim. Üstelik kibarca bir soru sordum. Seninle bu derece senli benli samimi olmamızı neye borçluyum, onu da çözebilmiş değilim. _________________ LOTR BFME 1 1.02 yama + Elvenstar Modu(<<=TIKLA SENİN DE OLSUN ) LOTR BFME 2 1.04 yama + Elvenstar Modu(<<=TIKLA SENİN DE OLSUN )