48-Konuşma yeteneği olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini öğretmek.
49-Sahilde mayosunu kabinde giymek yerine arkadaşlarına havlu tutturarak giymeye çalışıp bir de arkadaşlarına "bakmayın lan" diye çıkışmak,
50-Çorabının kirlenip kirlenmediğini burnuna götürerek kısa süreli koklayarak anlamaya çalışmak,
51-Daha birinci telefon zili çaldığında telefonun başına dikilmek ama açmak için ikinci kez çalmasını beklemek,
52-Bir dükkana girip, onun bunun fiyatinı sorduktan sonra "abi araba beş dakka dursun, ben hemen geleceğim" deyip, 2 saat sonra gelmek.
İnternette sağdan soldan derlemedir. _________________ ÖzgürlükEşitlikKardeşlik Forum dışı işlerimden dolayı şu sıralar aktif olamıyorum. Rpler dondurulmuştur. NightElf yakında sizlerle
Spoiler:
Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun yemekte ne yeneceğini oylamasıdır. Özgürlük ise tam teçhizatlı bir kuzunun oylamaya karşı çıkmasıdır.
-Benjamin Franklin
Cehalet, ayrıcalıklı sınıfın ustaca kullandığı bir silahtır.
-Karl Marx
Söyle onlara ki, Tanrı kötülere bile iyi olmamızı ister,
Böylece örter çıplak kötülüğümü
Sapkın eski niyetler bile Kutsal Kitap'tan çalınırken
Ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
-William Shakespeare, III.Richard
Kayıt: 29.05.2008 Mesajlar: 1435 Şehir: Antalya (Lothlorien)
Tarih: Cma Tem 30, 2010 5:46 pm Mesaj konusu:
Biraz da kendi yorumunu katsan daha iyi olmaz mıydı? Bu konu bu haliyle kopyala yapıştır oluyor. En kısa zamanda kendi yorumunu da katarsan sevinirim.
Benim yorumuma gelirsem; Çoğu ''Türklerin huyu'' sayılamayacak türden maddeler. Bunların içinde başka milletten yapan insanları da gösterebilirim, sadece bir kısım yaptığı için ''Türklerin huyu'' olarak sayılan maddeleri de gösterebilirim. _________________
Canlılardan bir çoğu ölümü hakeder, ölülerin bazıları da yaşamayı. Yaşamı onlara verebilir misin Frodo?
Ama başka milletlerin de yapıyor olması bunların Türklerin tipik huyları oldmadığını göstermez. Mesela İtalyanlar ile Türkler çok benzerler çünkü her ikisi de Akdeniz insanıdır.
Kendi yorumumu katayım ama zaten benim söyleyebileceğim her şey burada var. Ancak kurallar aykırıysa kilitleyip silebilirsin. Senin takdirin. _________________ ÖzgürlükEşitlikKardeşlik Forum dışı işlerimden dolayı şu sıralar aktif olamıyorum. Rpler dondurulmuştur. NightElf yakında sizlerle
Spoiler:
Demokrasi, iki kurtla bir kuzunun yemekte ne yeneceğini oylamasıdır. Özgürlük ise tam teçhizatlı bir kuzunun oylamaya karşı çıkmasıdır.
-Benjamin Franklin
Cehalet, ayrıcalıklı sınıfın ustaca kullandığı bir silahtır.
-Karl Marx
Söyle onlara ki, Tanrı kötülere bile iyi olmamızı ister,
Böylece örter çıplak kötülüğümü
Sapkın eski niyetler bile Kutsal Kitap'tan çalınırken
Ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.
-William Shakespeare, III.Richard
Konu ne olursa olsun; ister geyik, ister ciddi, ister mantıklı, ister mantıksız hiç bir şekilde bir millet hakkında genelleme yapamazsınız. Burada gülelim, eğlenelim diye paylaşılmış bir yazı sizi eğlendirsede bu listedekilerin hiç birini yapmayan buna rağmen Türk olan birini aynı oranda yaralar. Alay etmek eğlenceli ve kolaydır, özeleştiri yapmaksa zordur. Özeleştiri yapacaksanız eğer, mantıklı çıkarımlarla gelin.
Bu davranışları zararlı olarak tanımlıyorsanız -bilmiyorum hangi millettensiniz ama- bize milletinizin özelliğini göstererek sorunlara mantıklı ve faydalı çözümlerle de yaklaşabilirsiniz Zira aziz milletimin pek çok vatandaşı genelde sorun belirtir de çözümleri başkalarından umar ya da alay eder; yaralayıcı dünyasında gülecek bir konu bulduğu için şükreder halbuki dünyasını yaralayıcı kılan gülmesine neden olan şeyle aynıdır
Gülmek iyidir, alay etmek kötü. Alay eden insan, şaka yeteneği olmayan insandır bence ve şaka yapamadığı için gülme, gülümseme ihtiyacını, neşesini alay ederek yaratır. Başkasının üzerinden yani bu bana bir şeyi anımsattı ama (konuyla ve sizinle ilgisi yok belirteyim)... söylemeyeyim şimdi
Hatta bu tarz genellemeler ırkçılığa girer, benden daha iyi bilirsiniz ama...
Biraz ciddi, biraz gayri ciddi biraz da geyik bir uyarıdır ancak lütfen bu konuda biraz daha hassas olunuz Ek olarak, tamamı alıntı olan konular açmayınız en azından yorumunuzla zenginleştiriniz _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır. Lüzumsuz ise söndürün!, Hırtlar Vadisi!,