Tarih: Cma Tem 30, 2010 12:41 pm Mesaj konusu: Miss TWT 2010
Evvet gençlik, zaman geldi çattı işte; bir güzellik yarışmasıyla daha sizlerleyiz Karşınızda sunucunuz Envinyatar hemen arkamda gördüğünüz kırmızı perdenin ardındaysa tek sıra halinde sıralanmış bir birinden alımlı güzellerimiz
Bu iğrenç girişi geçersek, sizlere 2010 TWT Güzellik Yarışması'nı taktim ederim Her sene belli dönemlerde düzenlediğim bu yarışma içinde umarım sizleri biraz olsun eğlendirebilirim. Bu sene katılımcı sayımız bir hayli fazla bu nedenle kimi üyeleri elemek zorunda kaldım (hatta yöneticileri hiç alamadım...); bu elenen üyeler daha çok aktif olmayan üyelerdir gene de yarışmada bulunmak isteyen ya da benim unuttuğum birileri varsa özel mesajla bana ulaşırlarsa onları da ekleyebilirim
Yarışma formatımız ve kurallarımız her seneki gibi aynı, aşağıdan kuralları okuyup adaylara göz atabilirsiniz Oylama Ağustos'un 1'inde başlayacaktır
Kurallarımız:
Kimse kendine oy veremez.
Herkesin 1 oy kullanma hakkı vardır.
Oylama 7.08.2010 tarihinde (1 hafta sonra) kaldırılacaktır.
Yasak Havuz'a giriş yetkisi olmayan üyeler bu yarışmaya katılamazlar.
Lütfen avatarları değerlendirirken rütbelerle olan uyumluluğu da göz önünda bulundurunuz
En son Envinyatar tarafından Cmt Ağu 07, 2010 7:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Anket açılmış, oylama başlamıştır gençler Sohbet Kutusu'na yazmış fakat vaktim olmadığı için buraya yazamamıştım, açıldığını farketmediğinizi söylemeyin bana ? _________________ Ey gözü bağlı kör ruh!
Sırlar meşalesiyle donat kendini... Dünya karanlığında göksel mahiyetini ancak böyle bulup ortaya çıkartabilirsin. Bu ilâhi rehberi takip et ve o senin koruyucu meleğin olsun. Senin geçmişteki ve gelecekteki hayatlarının anahtarı ondadır.
"Tembel Adalet..."Neredesin? Burada - Saat kaç? Şimdi - Sen kimsin? Şu An!
Elbet bir gün açılacaktı abi zaten farketmeye ne gerek var
Neyse,henüz oy vermedim ben,hala kararsızım iki-üç isim arasında.Siz gaptırın gari,ben kararımı veririm o sırada _________________ Justitia Omnibus Russian Red Army Choir Obsessions lament to freedom... Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
Oyum Turin'e. L hastalığımdan olsa gerek. _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west!
Hmm Wulstrap - Farketmez ve Amethist arasında gidip geliyorum...
Biri Arthas diğeri Aragorn,bana göre ikisi de çok güzel,çok tatlı ( )ama ikisi arasında ayrım yapamayacağım için oyum Amethist'e . _________________ Grandmaster of the Nightwatchers Clan.
Cpt. of Iron Hills'in avatarı ve rütbesi hem uyumlu hem de çok hoş gözüküyor, ben de oyumu ona verdim. _________________ Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Luthien ile Sifaus arasında gidip geldim uzun süre.İkisinin avatarları da oldukça güzel,ancak olaya avatar-banner uyumu açısından bakacak olursam luthien derim.Eğer ki Sifaus'un üstünde siyah bir banner olsaydı,oyum kesinlikle onaydı _________________ Justitia Omnibus Russian Red Army Choir Obsessions lament to freedom... Lüzumsuz ise söndürün!,Be Hey Dürzü!
Oyum Judgement'a. Clint Eastwood orada mükemmel durmuş. Sırf bunun için +TWT vermeyi bile düşünmüştüm hatta, neyse ki bu yarışma çıktı _________________ make love not warcraft
Conq ile Amethist arasında git gel yaşıyorum. Ama artık birini seçmeliyim Ama birini seçmem lazım. Amethistteki baltanın Kırbacıma karşı olduğunu biliyorum Ama sanırım seçtim. Çok zor bir karardı ama