TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Aranıza hoş geldim umarım

Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Yeni Üyeler
Yazar Mesaj
im
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 2:25 am    Mesaj konusu: Aranıza hoş geldim umarım Alıntıyla Cevap Gönder

Selam.Ben "İm"ge. Wink
Bu forumu "Jirai Gumo" sayesinde buldum.Ona teşekkürler... Smile
İyi Forumlar.

Cool
Başa dön
JunioR
Ash nazg durbatulûk
Ash nazg durbatulûk

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 2:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hoşgeldiniz o halde. Smile Umarım sitede hoş vakit geçirirsiniz. Sitede kalıcı olmanız dilekleri ile Smile Yalnız bu başlıktakileri okursanız ileride hiç sorun olmaz diye düşünüyorum. Gerçi Jirai söylemiştir ama olsun Smile

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."
Başa dön
Sencha
Ore wa kaizoku oni
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 2:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba dostumun dostu Very Happy eminim dostum olan insan size dostça tavsiyelerde bulunmuştur. Very Happy Laughing

Spoiler:

Yukarısı tabi şaka.İmge hanım ( sanırım çünkü Jirai öyle dedi Very Happy ) TWT forumun konularını kurcaladı ve diğer hoşgeldin mesajlarını kontrol ettiyseniz genel olarak önerileri,ricaları görmüşsünüzdür.Kişisel bir ricam var Sohbet kutusunda aktif olun Very Happy Vent'te de Very Happy hayır sohbet etçek kişi arıyorum yoklar.Cık cık Very Happy Ventrilo ve sohbet kutusuna baktınız değil mi ? Smile

Edit : Konuya mesaj atmam sıcak bir karşılama hemde dostumun dostu benimde dostum olduğu için.Art niyet veya başka nedenler yoktur. Smile Wink

En son Sencha tarafından Cma Tem 30, 2010 2:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Başa dön
Jirai Gumo
Warrior
Warrior

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 2:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kendisi çok çok eski bir arkadaşımdır. Very Happy Forumda iyi vakitler geçirmeni diliyorum.TwT ailesine hoş geldin. Smile
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 2:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hoşbuldum Wink

Very Happy
Başa dön
ronartir
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Pts Ağu 02, 2010 8:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Üyelerimizin böyle arkadaşlarını getirmeleri güzel bir durum. Smile

Aramıza hoşgeldiniz. Yabancılık çekmeyerek iyi vakit geçireceğinizi düşünüyorum. Smile

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Yeni Üyeler Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: