TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Merhaba Herkese

Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Yeni Üyeler
Yazar Mesaj
SpooK
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 1:24 am    Mesaj konusu: Merhaba Herkese Alıntıyla Cevap Gönder

Herkese merhaba.Adım Aytuğ.Sizleri bfme 2'nin sorununu ararken buldum.Umarım sitede film konusuda geçiyordur.Herkese Merhaba.Ayrıca yaşım 14 olucak 18 ağustosda.İzmir'de oturuyorum.Gaziemir ilçesinde.Haftaiçi hergün Bornava'da Su Topu antremanım var.
İşte ben buyum.Herkese meraba Smile
Ash nazg durbatulûk

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 1:26 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hoşgeldiniz Smile Umarım sitede güzel vakit geçirirsiniz. Yalnız imzanız kurallara aykırı. bu başlığı okursanız (özellikle forum kurallları) biz de siz de memnun oluruz. Zaten kısa bir şey. 5 dakikada bitiyor. Tekrardan sitemize hoş geldiniz. Umarım kalıcı olursunuz Smile

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."
Başa dön
SpooK
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 1:28 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ah pardon.Çok özür diliyorum hemen okuyup profilimi düzenliyecem çok özür dilerim! Smile
Ash nazg durbatulûk

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 1:36 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yok özür dilemenize o kadar gerek yok. Sonuçta yeni üyesiniz. Bilmemeniz normal Smile Forum kurallarını okuduktan sonra ne yapacağınızı bilirsiniz zaten Smile

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."
Başa dön
Aragorn
Warrior
Warrior

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 9:05 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Aramıza Hoşgeldin Smile
Başa dön
ronartir
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Pts Ağu 02, 2010 8:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sitemize hoşgeldiniz. Smile

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Yeni Üyeler Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: