|
The White Tree
..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..
|
| Yazar |
Mesaj |
JunioR Ash nazg durbatulûk

Kayıt: 01.05.2009 Mesajlar: 601 Şehir: Antalya-Minas Morgul
|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 12:16 am Mesaj konusu: Bozotr93 vs JunioR (İsengard vs Rohan) |
|
|
Bozotr93 ile bir maç yaptık. O random oldu ben de Rohan oldum. Çok güzel bir İsengard vs Rohan karşılaşması yaptık. O beni çok güzel yendi tabii ki Oyundaki hatalarım ise atlı gitmek ve boşu boşuna onları öldürmek oldu sanırım. Bence zevkli bir maçtı. En sondaki o atlıyı yıkmam falan tamamen pes etmek istemememdi. Ne kadar 36 coins,bir at inşa olsa da kendim yıkmak istemedim. O da sağolsun işkence yaptı. Sonra da kendisiyle birlikte her yeri patlattı  hele en son kapanış çok güzeldi Lurtz'un uçuşunu asla unutmayacağım...
Bfme-1 1.03
İsengard:Bozotr93
Rohan : JunioR
Harita : Dunharrow
Kazanan: Bozotr93 (Ezdi resmen )
Replay ile sizi baş başa bırakıyorum. Umarım zevkle izlersiniz.
Bozotr93 vs JunioR _________________
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul." |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain Mactavish Knight

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 12:21 am Mesaj konusu: |
|
|
JR yendiğin günleride göreceğim inşallah.  _________________
Megas Alexandros ! |
|
| Başa dön |
|
 |
JunioR Ash nazg durbatulûk

Kayıt: 01.05.2009 Mesajlar: 601 Şehir: Antalya-Minas Morgul
|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 12:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Niye öyle diyorsun ya  _________________
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul." |
|
| Başa dön |
|
 |
Lordmuti Thor Thunderhammer

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 4:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yorumcu olacağım bu gidişle, haydi hayırlısı. Televizyonda falan replay yorumlarken görürseniz şaşmayın .
Isengard başta güzel bir kaleye sızma operasyonu gerçekleştirdi. Eğer Rohan kapıyı iki saniye sonra kapasaydı oyun o noktada bitebilirdi bile. Ama dışarıda kalan uruklar da boş durmadı, farmları topladılar. Belki de oyunun dönüm noktası burası oldu çünkü Rohan rush yapmakta geç kaldı ve Isengard rahatça yaptı comboları.
Lurtz çok iyi kullanıldı oyunun sonundaki bir birlik rohirrim yüzünden neredeyse öleceği durumu ve sondaki intiharı saymazsak . Creepleri hiç boş bırakmadı hem para hem de lvl kazandı güzel bir biçimde.
Junior, creeplerin yuvasını yıkarken formasyon değiştirirsen daha çabuk yıkarsın, o anda unuttun galiba ama yine de aklında olsun, bir parmağını kısayol tuşunda("m" galiba) tutup, warg saldıracakken tekrar eski formasyona geçirip armor kazanmak, saldırısı bitince wedge ile damage kazanmak güzel oluyor, tabii iyi zamanlama lazım.
Rohan rushı gecikince, Isengard direk upgrade bitirmeye çalıştı. O noktada çok uruk yokken elfler açık olsa rohirrimler zarar verebilirdi. Ama baştaki kaleye sızma olayı rohanın birçok şeyde gecikmesine neden olmuştu zaten.
Base önünde bir grup mızraklıya karşı iyi kurtardı Junior atlıları. Erken davranmasa şişlenmişti hepsi. Ama Theoden criple yediğinde onu bırakıp atlıları kaçırsan iyi olurdu, o kadar uruk arasından kurtaramazdın zaten. Hiç olmazsa atlılar sağ kalırdı. Rakip baseine olan saldırından önce horse shield vermen lazımdı. Ve mızraklıları görünce, sağ taraftaki outposttan üç tane köylü çıkarıp upgrade ile getirseydin orası düşerdi. Çünkü bir soldier+archer combosu ve 2 pike dışında boştu orası.
Oyunun ortasında atlı üretmeyi bırakıp comboya ya da elfe gitseydin belki de maç dönebilirdi. Isengard'ın hemen hiç uruk-haisi yoktu(bir birlik vardı baseinde, o öldü mü tam hatırlamıyorum). Bir sürü pike, elflerin kılıçlarını köreltirdi sadece .
Ama en güzeli son sahneydi bence. Ben olsam tüm askerlerimi orada feda ederdim görsellik açısından . _________________
Baruk Khazâd! Khazâd ai-mênu! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|