TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Bozotr93 vs JunioR (İsengard vs Rohan)

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth -> Replay'ler
Yazar Mesaj
JunioR
Ash nazg durbatulûk
Ash nazg durbatulûk

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 12:16 am    Mesaj konusu: Bozotr93 vs JunioR (İsengard vs Rohan) Alıntıyla Cevap Gönder

Bozotr93 ile bir maç yaptık. O random oldu ben de Rohan oldum. Çok güzel bir İsengard vs Rohan karşılaşması yaptık. O beni çok güzel yendi tabii ki Laughing Oyundaki hatalarım ise atlı gitmek ve boşu boşuna onları öldürmek oldu sanırım. Bence zevkli bir maçtı. En sondaki o atlıyı yıkmam falan tamamen pes etmek istemememdi. Ne kadar 36 coins,bir at inşa olsa da kendim yıkmak istemedim. O da sağolsun işkence yaptı.Evil or Very Mad Sonra da kendisiyle birlikte her yeri patlattı Very HappyVery Happy hele en son kapanış çok güzeldi Very Happy Lurtz'un uçuşunu asla unutmayacağım...Smile

Bfme-1 1.03

İsengard:Bozotr93

Rohan : JunioR

Harita : Dunharrow

Kazanan: Bozotr93 (Ezdi resmen Very Happy )

Replay ile sizi baş başa bırakıyorum. Umarım zevkle izlersiniz.

Bozotr93 vs JunioR

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."
Başa dön
Captain Mactavish
Knight
Knight

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 12:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

JR yendiğin günleride göreceğim inşallah. Very Happy

Megas Alexandros !
Başa dön
JunioR
Ash nazg durbatulûk
Ash nazg durbatulûk

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 12:35 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Niye öyle diyorsun ya

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul."
Başa dön
Lordmuti
Thor Thunderhammer
Thor Thunderhammer

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 4:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yorumcu olacağım bu gidişle, haydi hayırlısı. Televizyonda falan replay yorumlarken görürseniz şaşmayın Laughing.

Isengard başta güzel bir kaleye sızma operasyonu gerçekleştirdi. Eğer Rohan kapıyı iki saniye sonra kapasaydı oyun o noktada bitebilirdi bile. Ama dışarıda kalan uruklar da boş durmadı, farmları topladılar. Belki de oyunun dönüm noktası burası oldu çünkü Rohan rush yapmakta geç kaldı ve Isengard rahatça yaptı comboları.

Lurtz çok iyi kullanıldı oyunun sonundaki bir birlik rohirrim yüzünden neredeyse öleceği durumu ve sondaki intiharı saymazsak Very Happy. Creepleri hiç boş bırakmadı hem para hem de lvl kazandı güzel bir biçimde.

Junior, creeplerin yuvasını yıkarken formasyon değiştirirsen daha çabuk yıkarsın, o anda unuttun galiba ama yine de aklında olsun, bir parmağını kısayol tuşunda("m" galiba) tutup, warg saldıracakken tekrar eski formasyona geçirip armor kazanmak, saldırısı bitince wedge ile damage kazanmak güzel oluyor, tabii iyi zamanlama lazım.

Rohan rushı gecikince, Isengard direk upgrade bitirmeye çalıştı. O noktada çok uruk yokken elfler açık olsa rohirrimler zarar verebilirdi. Ama baştaki kaleye sızma olayı rohanın birçok şeyde gecikmesine neden olmuştu zaten.

Base önünde bir grup mızraklıya karşı iyi kurtardı Junior atlıları. Erken davranmasa şişlenmişti hepsi. Ama Theoden criple yediğinde onu bırakıp atlıları kaçırsan iyi olurdu, o kadar uruk arasından kurtaramazdın zaten. Hiç olmazsa atlılar sağ kalırdı. Rakip baseine olan saldırından önce horse shield vermen lazımdı. Ve mızraklıları görünce, sağ taraftaki outposttan üç tane köylü çıkarıp upgrade ile getirseydin orası düşerdi. Çünkü bir soldier+archer combosu ve 2 pike dışında boştu orası.

Oyunun ortasında atlı üretmeyi bırakıp comboya ya da elfe gitseydin belki de maç dönebilirdi. Isengard'ın hemen hiç uruk-haisi yoktu(bir birlik vardı baseinde, o öldü mü tam hatırlamıyorum). Bir sürü pike, elflerin kılıçlarını köreltirdi sadece Very Happy.

Ama en güzeli son sahneydi bence. Ben olsam tüm askerlerimi orada feda ederdim görsellik açısından Very Happy .

Baruk Khazâd! Khazâd ai-mênu!
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth -> Replay'ler Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: