Tarih: Per Tem 29, 2010 11:34 pm Mesaj konusu: Yapay Zeka
Bu konuyla ilgili başlık göremediğim için bir sorunumu dile getiriyorum.Rotwk Bfme 2 ye oranla yapay zekası daha iyi durumda.Örneğin, kalelerin kapısı açıkken kapıyı kırmaya uğraşmamaları, balrog ve ölüleri çağırması, hatta Bfme 2 de para sorunu yokken bile Sauron u çıkartmıyor ama Rotwk de çıkartıyor.Acaba finalbig veya başka birşey ile yapay zeka daha iyi bir hale getirilebilir mi yardımlarınızı bekliyorum. _________________
!!!Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın!!!
Önerin için teşekkür ediyorum.Zaten demek istediğim de bu ya.Rotwk deki zeka ile bfme 2 deki zeka farkı.Bfme 2 yi daha da zor hale getirmeye çalışıyorum. _________________
!!!Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın!!!
Ben de bundan şikayetçiyim.Dikkatimi çeken bzı şeyler var:Meidyum Brutal ve Hard a göre daha düzenli ve toplu ordu getirirken hard daha iyi savunma yapıyor ve de burutal binaları da iyi yönetir ( lvl arttırır Forest'ini geliştirir vs).The Battle For Middle Eart II 1.04 Elvenstar modunu indirebilirsin, orada daha iyi ve zeki oluyorlar.
Spoiler:
1.04 de ilk oynadığımda Easy 15 dk hiç saldirmadı, ben de, sonra 7 mumakil ve 4 trolle geldi ve benden yüzüğü alıp Sauron çıkarttı
Ayrıca burdan bulabilirsin:
http://www.thewhitetree.org/e107bb/viewtopic.php?t=30 _________________ Hey!Gel bili bom!Lay lay lom!Bir tanem!
Sığırcığım süzülür eserken meltem.
Tepenin altında, güneşte parlar,
Soğuk yıldızları eşikte bekler,
Benim güzel sevgilim, doğmuş Irmak-kadın'dan
Sudan durudur teni, incedir söğüt dalından.
Bizim Tom Bombadil elinde su zambaklarıyla
Yine eve dönüyor. Bak şarkı söylüyor hoplaya zıplaya
Hey! Gel bili bom! Lay lay lom! Bir tanem!
Altınyemiş, Altınyemiş, tatlı sarı böğürtlen!
Zavallı Söğüt-adam, köklerini topla, yolumdan çek!
Tom'un acelesi var. günün peşinden akşam gelecek.
Tom eve dönüyor yine, elinde su zambakları,
Hey! Lay lay lom! Duyuyor musunuz şarkımı?
Sorunum mod yüklemek olsa yüklerdim ama oyunun zekası yok denecek kadar az.Bfme 1 de Isengard topların kaleye getirebiliyor ve patlatabiliyorlar.Aynı zamanda kalene merdiven dayayıp da çıkabiliyorlar ama Bfme 2 de böyle bir şans yok.Ne kadar araştırsam da bu sorunu çözemedim O kadar kötü ki kalenin kapıları açık olunca içeri girmiyorlar hala kapıyı kırmaya çalışıyorlar _________________
Başka şekil de nasıl yardımcı olacağımı bilemiyorum.Ama başka türlü olmuyor, Bilgisayarın zekasını ayarlıyamassın ve düşüktür (mesela Sauron'un gözünü Forest'in dibine açıyor ve giç gezdirmiyor ama BFME1'de easy bile gezdirir). _________________ Hey!Gel bili bom!Lay lay lom!Bir tanem!
Sığırcığım süzülür eserken meltem.
Tepenin altında, güneşte parlar,
Soğuk yıldızları eşikte bekler,
Benim güzel sevgilim, doğmuş Irmak-kadın'dan
Sudan durudur teni, incedir söğüt dalından.
Bizim Tom Bombadil elinde su zambaklarıyla
Yine eve dönüyor. Bak şarkı söylüyor hoplaya zıplaya
Hey! Gel bili bom! Lay lay lom! Bir tanem!
Altınyemiş, Altınyemiş, tatlı sarı böğürtlen!
Zavallı Söğüt-adam, köklerini topla, yolumdan çek!
Tom'un acelesi var. günün peşinden akşam gelecek.
Tom eve dönüyor yine, elinde su zambakları,
Hey! Lay lay lom! Duyuyor musunuz şarkımı?