| Yazar |
Mesaj |
King_Fingolfin Soldier

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 10:07 pm Mesaj konusu: Thor (2011) |
|
|
Ünlü oyuncu Anthony Hopkinsin de kadrosunda olduğu merakla beklenen film Thor un fotoğrafları da yavaş yavaş gelmeye başladı...
Hopkins'in Odin karakterini canlandıracağı filmin Shakespeareci yönetmeni Kenneth Branagh da filmin post-prodüksiyonda olduğunu ve bu süre içerisinde filmin 3D'ye de dönüştürüleceğini söyledi.
Mayıs 2011'de vizyona girecek olan film güçlü ve kibirli bir tanrı olan Thor'un Asgard'dan ayrılıp, insanların yanında yaşamak için dünyaya gelmesini, fakat düşman tanrıların onu yeni geldiği bu gezegende bile rahat bırakmadıkları maceraları konu alacak...
Chris Hemsworth'un Thor'u, Tom Hiddleston'un ise Loki isimli tanrıyı canlandıracakları filmin kadrosundaki diğer isimler; Natalie Portman, Samuel L. Jackson, Kat Dennings, Stellan Skarsgård, Ray Stevenson, Jaimie Alexander...
Thor Filmi Tanıtım Fragmanı _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Maglor Knight

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 11:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
en sevdiğim çizgi roman karakteridir thor 2 çizimi vardır ve bence kafasında o küçük tuhaf şeyleri olan mifer'i olmadan thor eksik kalır
neyse umarım bu güzel insanın hakkını verirler  _________________ This is the end,Beautiful friend
This is the end,My only friend,
the end...
ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi . |
|
| Başa dön |
|
 |
Sencha Ore wa kaizoku oni

|
|
| Başa dön |
|
 |
Wulstrap Astral

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 1:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Bir tek miğfer değil bir de kemeri olması lazım Thor'un.
Marvel karakterlerinin konu olduğu filmleri birkaç tanesi hariç hep sevdim o yüzden bunun da güzel olacağı kanısındayım. Chris Hemsworth, tam Thor'u oynayacak bir karakter olmul bu arada.  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mtilhan Super Saiyajin

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu film "kesin kaçırmamam" listemde
Çok sevdiğim bir kurgu şahsen güçlerini kaybet, normal biri gibi düş dünyaya, aşık ol, güçlerin için savaş  _________________ Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...
Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...
------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator
------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
|
|
| Başa dön |
|
 |
Talcelep Warrior

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
iron man 2'nin sonunda thor'un çekicini bulmuştular.Bende ne zaman çıkacak diye merakla bekliyordum.Iskandinav mitlerine oldukça düşkünüm ve bu film çok iyi gelecek bana uzun bir aradan sonra... _________________ Konuyu herkes önünde görür, özü ancak ona birşeyler katabilen bulur.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|