| Yazar |
Mesaj |
AVCI Uzaklaştırıldı

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 6:36 pm Mesaj konusu: Helms Deep Goblin Sorunu |
|
|
| Arkadaşlar ben helms deepte brutal goblinlere karşı men oldum ve yanıma medium elf aldım.Elfler 2 dakika içinde gitti ve ben kolcu bastım. Ateşli ok skili bastım.Goblinler yüzüğü aldı ve durmadan sauronla saldırıyorlar ve ben her saldırımda ordum püskürtülüyor. Bana yardım edebilirmisiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
sinanberksaglam Uzaklaştırıldı
|
Tarih: Per Tem 29, 2010 9:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kolcularla Kapıyı ve suru korurken içerde rohirrim basmaya çalışın.
Ekonomik sıkıntınız varsa kapının önüne gondor tower guard koymayı deneyin. |
|
| Başa dön |
|
 |
Lordelf Warrior

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 10:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Surun üstünü okçularla koru.Sonra da rohirrim bas veya trebuchet bas ve saldır.Eğer bu da çözüm olmazsa pelantir güçlerini kullan.Özellikle deprem çok hasar verir. _________________
!!!Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
AVCI Uzaklaştırıldı

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 3:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| 7 bölük 5 lwl rohirrim herşeyi tamam 10 lwl theoden 10 lwl eowyn 10 lwl eomer 10 lwl faramir ve 10 gandalfla ana şehre kadar götürüp word of power yaptım düşman orduları yıkıldı. dunedain dir rohirrimdirsaldırdım. ama sonuç hüsran adamlar yüzüğü kaptı ve ordumu sauronla yıktılar ölüleride (ama süreleri az) çağırdım ama adamlar büyük ejderi çağırdı. ve ordunun yarısı gitti. dunedain ve okçu rohirrimler ejderi aldı ama sauron üzerime taş attı sonrada herolarrımı öldürdü. bir tek faramiri kaçırabildim yani ne yapsam yenemiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
reis Soldier

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 4:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| AVCI demiş ki: | | 7 bölük 5 lwl rohirrim herşeyi tamam 10 lwl theoden 10 lwl eowyn 10 lwl eomer 10 lwl faramir ve 10 gandalfla ana şehre kadar götürüp word of power yaptım düşman orduları yıkıldı. dunedain dir rohirrimdirsaldırdım. ama sonuç hüsran adamlar yüzüğü kaptı ve ordumu sauronla yıktılar ölüleride (ama süreleri az) çağırdım ama adamlar büyük ejderi çağırdı. ve ordunun yarısı gitti. dunedain ve okçu rohirrimler ejderi aldı ama sauron üzerime taş attı sonrada herolarrımı öldürdü. bir tek faramiri kaçırabildim yani ne yapsam yenemiyorum. |
hiç hiç gerek yok arkadaşlar, oyunla ilgili biraz tecrübe kazanman gerek sadece. yanına elf almışın birde. tamamen gereksiz. tek bir crate a heroyla alırsın bir brutali  |
|
| Başa dön |
|
 |
reis Soldier

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 8:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
hem sana harika bir çözüm yolu vereyim, madem men oluyorsun. bir Men of the West hero yap. "Spear Throw" skilini sonuna kadar geliştir, blademasterı da koy. Oyunda blade mastera bas, o yandığı sürece %100 daha fazla zarar özelliği var, sonra da saurona mızrağı fırlat bak bakalım sauron hala oralarda mı  |
|
| Başa dön |
|
 |
ahmet9706 Soldier

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 3:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Anlattığınız orduyla öyle bir durumda düşmanı yenememeniz için iki neden var:
Birincisi, ordularınıxa hakim değilsinizdir. Bu en mantıklı olanı çünkü aksi taktirde rakibiniz tek bir tane dahi olsa hata yapmadan oynuyor demektir (iyi oynayabilir ama mükemmel olması mümkün değildir ). Saldırdığınız orduda Aragorn olmadığından birinci şık doğru oluyor (alınmayın ). Öncelikle Aragorn Sauron'u alabiliyor. Blademaster ve elendil'i kullanın ve ölü orduyu (Aragorn'dakini) çağırın. Aragorn ölür ama ölü ordusu Sauron'u yener. Bu arada rohirrimi dikkatli kullanın. Öyle bir sistem kurmalısınız ki ok kullanan veya mızrak kullanan rohirrimlere iki saniyeden daha kısa sürede ulaşabilmelisiniz. Mızraklıları kaçırırken ok kullananları devreye sokmalı, gerektiğinde düşmanı vur-kaç yaparak yıpratmalısınız. Bunun için bilinçli bir oyun sergilemeniz gerekir. Zaten her şey böyledir bu oyunda. Bizim bu konuda anlatacaklarımızın pek faydalı olacağını sanmıyorum.Rangerlar ile düşman mızraklılarını, Aragorn ve Eomer (mızrak atışıyla) Sauronu, Gandalf (Word of power ile) ve rohirrimlerle düşman ordusunu dağıtabilmelisiniz. Bunun için askerlere hızlı bir şekilde ulaşabilmeniz ve gerekli yerlerde geri çekilmelisiniz. Geri çekildikten sonra da orduyu hızla tekrar toplamalısınız. Ben bir arkadaşımı 13-14 sefer tekrar ordu basarak yendiğimi bilirim . Param olduğu için 20 tane basmasını söylerdim. Asker öldükçe tekrar Rohirrim çıkardı. Rakip bu denli büyük bir baskıya ve bilinçli bir şekilde yönetilen rohirrime pek direnemez. Epey oyun oynayın. Mümkün olduğunda kendi seviyenizde oynayın. Oynaya oynaya oyunu çözecek ve çıtanızı git gide yükselteceksinizdir. |
|
| Başa dön |
|
 |
memoli Soldier

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 9:00 am Mesaj konusu: |
|
|
| beyler ben iyi biliyorumki kaleyi en iiyi elf savunur okcular uzun atıslıdır bu sayede yagdırıyorlor ama başka uluslar oyle degıl tam kale dibinde vuruyorlar bu sayede cok zor oluyor kale savunma |
|
| Başa dön |
|
 |
LeGoLaS1995 Warrior

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 11:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence Tom Bombadil okçularla falan desteklenirse alır Sauron'u.Ayrıca yine okçularla desteklenmiş 10 lwl Aragorn la da alabilirsin. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
AVCI Uzaklaştırıldı

|
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 12:57 am Mesaj konusu: |
|
|
hepinize teşekkür ederim verilen taktikleri kullanacağım gerçekten iyi taktikler  |
|
| Başa dön |
|
 |
LeGoLaS1995 Warrior

|
Tarih: Pzr Ağu 01, 2010 2:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
furkanhan Soldier

|
Tarih: Cmt Ağu 14, 2010 4:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ya merak ettim sen oyuna ekstra bir şey mi yaptın yaklaşık 1.5 senedir bu oyunu oynuyorum daha brutalın yüzük herosunu yaptığını hiç görmedim ve brutallara bi aragornla dalsam yetiyo sen oyuna yama falan mı ekledin |
|
| Başa dön |
|
 |
Túrin Turambar Soldier

|
Tarih: Cmt Ağu 14, 2010 9:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
| furkanhan demiş ki: | | ya merak ettim sen oyuna ekstra bir şey mi yaptın yaklaşık 1.5 senedir bu oyunu oynuyorum daha brutalın yüzük herosunu yaptığını hiç görmedim ve brutallara bi aragornla dalsam yetiyo sen oyuna yama falan mı ekledin |
Bazen çıkarıyorlar. Mesela 2 Brutal'a karşı oynarken İsengard yüzüğü bulmuştu ve onlara saldırdığımda Sauron'u basmışlardı... |
|
| Başa dön |
|
 |
aragorn'un fedaisi Soldier

|
Tarih: Pzr Ağu 15, 2010 12:16 am Mesaj konusu: |
|
|
İnsanları al helm's deep'de.Üst kata 8 bölük okçu köy 2 tane ateşli mancınık karşına ne atarsan at.Savunmayı yaptıktan sonra sana 6 bölük gelişmiş Rohirrim bile yeter saldırı için.
Ayrıca elfler savunma için yaratılmıştır.Uzun menzilli atışları ve gümüş oklarıyla facia olurlar düşmana. _________________ Aragornlara, Krallara
Sauron'a, Galadriel'e
Orclara, Uruk-hai'lara
Güç yüzüğü gelmiştir...  |
|
| Başa dön |
|
 |
|