TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Yardım lütfen..

Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Yeni Üyeler
Yazar Mesaj
Lord of the Kings
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 6:08 pm    Mesaj konusu: Yardım lütfen.. Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben foruma yeni dahil olanlardanım, forum hakkında çok bilgim yok ve size bir şey soracağım, twt puanı almak için ne yapmalıyım ve twt puanını nasıl verebilirim? Cevap yazarsanız sevinirim... Question
Ore wa kaizoku oni
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 6:15 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy

TWT puanı almak için TWT puanı almanız lazım Very Happy basit oldu Very Happy o zaman Buraya bakın Wink

Ha teknik olarak TWT puan nasıl verebilirim derseniz 30 gün geçirdikten sonra TWT puanların yazdığı yerin yanında aşağı-yukarı ok işaretleri bulunuyor ordan - ve + olarak istediğinizi seçip gerekli yorumu yazarsanız puanı gönderdikten sonra şahsın ağzını kulaklarına kadar çıkartırsınız.

Ancak TWT puanının önemli bir yeri vardır unutmayını Wink ve TWT Puan Hakkında Konusuna bakın Wink Kurallara bakmışsınızdır Rolling Eyes Wink

Not : İlk defa wink kullandım Very Happy
Not 2 : Anlamadıysanız özel mesaj atın.
Not 3 : Hoşgeldiniz.
Not 4: Very Happy Bunu bir puan için değil cidden yardımcı olmak için yazıyorum. Wink
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: