| Yazar |
Mesaj |
ekin6060 Oyun Uzmanı

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 3:19 pm Mesaj konusu: Sorular, Öneriler ve Şikayetler |
|
|
Sorularınızı, önerilerinizi ve şikayetlerinizi buradan dile getirebilirsiniz. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Guevara Radyocu

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 3:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
- Turnuva içerisinde bir oyuncu sadece tek bir takım seçme hakkına mı sahip olacak ?
- Turnuva tarihi tahminen 15 Ağustos - 7 Eylül gibi görünüyor. Bu durumda Ramazan problemi ortaya çıkabilir. Maç saatleri nasıl ayarlanacak ? _________________ Aurë Entuluva!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ekin6060 Oyun Uzmanı

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 3:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Guevara demiş ki: | - Turnuva içerisinde bir oyuncu sadece tek bir takım seçme hakkına mı sahip olacak ?
- Turnuva tarihi tahminen 15 Ağustos - 7 Eylül gibi görünüyor. Bu durumda Ramazan problemi ortaya çıkabilir. Maç saatleri nasıl ayarlanacak ? |
Evet sadece bir takımla turnuvaya katılayabilir.
Maçların oynanması için iki günlük bir süre zarfı verilecek takımlar bu süre zarfı içerisinde istediği zaman maçlarını oynayabilirler. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Hunter Royal Guard

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 4:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Irklar random olsa daha zevkli olmaz mıydı?  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain of Iron Hills 2010 Miss TWT Güzeli

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 5:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Off. Şu turnuva daha erken bir tarihte yapılamıyor mu ya? Her yıl aynı sorundan dolayı katılamıyorum bu turnuvaya. Ağustos ayı cehennem sıcaklarını barındırır resmen içerisinde. İnsanlar temmuzda gitmek yerine yılın en sıcak ayında yani ağustosta denize gitmeyi tercih ediyorlar. Bu insanlardan biri de benim. Dolayısı ile her yıl heves ile beklediğim turnuvaya katılamıyorum. Tam ağustos ayında yurt dışından akrabalarım geliyor ve ben turnuvaya katılamıyorum. İki yıldır böyle oluyor..
Eminim turnuvanın bu aylarda düzenlenmesinin bir sebebi vardır. Ancak bu yıl Ramazan'dan sonra okullar açılmadan hemen önce düzenlenebilirdi. Ya da Ramazandan önce. Her neyse katılamayacağım için son derece üzgünüm gerçi oyunu da oynamıyordum yaklaşık bir yıldır ama. Katılacak arkadaşlara keyifli vakit geçireceklerini umarak maçlarında başarılar diliyorum.
Son olarak; geçen yılki facianın tekrarlanmayacağını ve turnuvaya katılacak olan arkadaşlarımızın daha duyarlı olacaklarını umuyorum, diliyorum. _________________
Auré entuluva!
Bomba gibi geliyor!
XI. Bölüm Eklendi!
Gölgelerin İçinden |
|
| Başa dön |
|
 |
RaMSeS_8 Soldier

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 5:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bence ırklar random olsa daha iyi olur... _________________
Ride now!... Ride now!... Ride! Ride to ruin and the world's ending! |
|
| Başa dön |
|
 |
Adem Soldier

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim bir önerim olacak arkadaşlar. Benim takım arkadaşım yok. Eminim bir çok kişinin de yoktur ve benim gibi arkadaşların takım arkadaşı bulması adına takımı olmayanlar için bır konu açılsa ve o konuda herkes birbiriyle eşleşse bunun ayarlamasını da turnuva kurucularından biri yapsa bence çok iyi olur. Örneğin şu şunla eşleşmeyi kabul etti ve eşleşti şeklinde .
-------------------------------------------------------------------------------------
Düzenleme: Forum içerisinde kullandığınız Türkçe'ye özen gösterin.
arpharazon |
|
| Başa dön |
|
 |
Hunter Royal Guard

|
|
| Başa dön |
|
 |
Vezir Lord of Pain

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 8:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada oyuncuların ismi olarak Forum'daki isimleri mi yazılacak yoksa oyundaki mi? _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west! |
|
| Başa dön |
|
 |
ahmet9706 Soldier

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 1:31 am Mesaj konusu: |
|
|
| Acaba maçlar hangi versiyonda oynanacak? |
|
| Başa dön |
|
 |
JunioR Ash nazg durbatulûk

Kayıt: 01.05.2009 Mesajlar: 598 Şehir: Antalya-Minas Morgul
|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 1:36 am Mesaj konusu: |
|
|
1.03'de oynanacaktır.  _________________
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul." |
|
| Başa dön |
|
 |
gozahor Warrior

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 2:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| oyunlar hamachi üzerindenmi yapılacak |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain Mactavish Knight

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gozahor demiş ki: | | oyunlar hamachi üzerindenmi yapılacak |
| ekin6060 demiş ki: | Turnuva Kuralları
4 – Turnuva hamachi üzerinden olacaktır. Maçlar, her grup için ayrı bir ağ kurulup o ağda oynanacaktır. İki takım üyeleri dilerlerse başka ağda ya da online üzerinden oynanacaktır.
|
Edit:Silahı hızlı çeken kazanır. Kovboy !  _________________
"I'm Tony Montana !" The Covboy !
En son Captain Mactavish tarafından Cmt Tem 31, 2010 8:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Sencha Ore wa kaizoku oni

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 2:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | oyunlar hamachi üzerindenmi yapılacak |
4 – Turnuva hamachi üzerinden olacaktır. Maçlar, her grup için ayrı bir ağ kurulup o ağda oynanacaktır. İki takım üyeleri dilerlerse başka ağda ya da online üzerinden oynanacaktır.
Turnuva kurallarında yazıyor zaten.
Edit : Saniye farkı  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NeVeR Soldier

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 8:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynısını captain yazmış ama yazıların yazılma tarihine bakınca anladım  _________________ “Türk demek Türkçe demektir; ne mutlu Türk'üm diyene!”
M.Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
ekin6060 Oyun Uzmanı

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 10:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Turnuva da ırk seçilecek diye karar verdim. Bir kaç sebebim var. Birincisi, bir takıma iki Isen ya da iki Mordor gelince çok zevksiz maçlar oluyor. İkincisi farklı takımlara birer Gondor gelince yine çok zevksiz maçlar oluyor. Bu iki nedenden ötürü ben böyle düşündüm ve böyle karar aldım. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Atçanyurt Soldier

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 10:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
| turnuvaya sistemim yavaş olduğu için katılamayacağım ama maçları izlemek isterim sizlerin vermiş olduğu linkten dosyayı indiriyorum ama izleyemiyorum bilenininiz söyleyebilir mi? |
|
| Başa dön |
|
 |
ekin6060 Oyun Uzmanı

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 10:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Atçanyurt demiş ki: | | turnuvaya sistemim yavaş olduğu için katılamayacağım ama maçları izlemek isterim sizlerin vermiş olduğu linkten dosyayı indiriyorum ama izleyemiyorum bilenininiz söyleyebilir mi? |
Replay izlemeyi soruyorsanız eğer aşağıdaki linki bir inceleyin.
http://www.thewhitetree.org/e107bb/viewtopic.php?t=26 _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain Mactavish Knight

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
| Déat`h N!c3 demiş ki: | BFME I şuanda bende mevcut fakat versiyonum 1.00 , 1.03 nereden yapabilirim ve forum kurallarının linkinide yollarsanız sevinirim çünkü 1 saattir bulamadım  | Başlat > Tüm programlar > EA Games > Check for uptade bu kadar  _________________
"I'm Tony Montana !" The Covboy ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Déat`h N!c3 Warrior

Kayıt: 06.02.2010 Mesajlar: 162 Şehir: Minas Morgul / Kocaeli
|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 11:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler : ) Yukarıdaki mesajımda Forum Kuralları demişim k.bakmayın Turnuva Kuralları olacaktı nereden bulabilirim? _________________
O Nazgul Efendisi , Angmar'ın Cadı Kralı , 9'Ların En Muazzamı , Minas Morgul ise Barınağı ( The Witch-King ) ~ |
|
| Başa dön |
|
 |
|