TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

BFME2 online sorun

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth II -> Teknik Sorunlar
Yazar Mesaj
KraL HüR
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 1:13 pm    Mesaj konusu: BFME2 online sorun Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba öncelikle
Ben de bfme2 orjinal dvd var, oynu yükledim, check for update yaptım, ea games e kaydoldum, ama online a girince bfme2 serverlerine bağlantı yapılamadı diyor. format attım sırf bunun için oynu tekrar yükledim, bu sefer check for update yapılmıyor. moralimi altüst etti bu olay. nedeni ne olabilir? bilen birini bulabilir misiniz?
Başa dön
Arathorn's son Aragorn
Warrior
Warrior

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 1:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Online server'a bağlanırken windows güvenlik duvarınız kapalı mıydı ? Eğer değilse sorun ondan kaynaklanmış olabilir.
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 2:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet şu an da check for update yapamıyorum :) file not fond diyor
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Battle for Middle-Earth II -> Teknik Sorunlar Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: