TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Eomer'in kardeşi bulundu...

Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Genel Konular -> Geyik
Yazar Mesaj
_ElendiL_
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 12:10 am    Mesaj konusu: Eomer'in kardeşi bulundu... Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bugün televizyonda Yılan Hikayesini gördüm ve biraz izledim. Bir ara dizideki Kürşat gözüktü. Ben de dedimki: "Bu adam Eomer'e ne çok benziyor.". Sonuçta da sizlerle fikrimi paylaşmak istedim.

İşte Kürşat [(Gerçek ismini bilmiyorum ve araştırmaya üşendim kusura bakmayın.)]:

Bu da Eomer:

Sizce de benziyorlar mı?

Yaralanmış temiz alnından uzanmış yatıyor;
Bir hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor!

Mehmet Akif ERSOY
Başa dön
eren0606
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 1:31 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben pek benzetemedim. Eomer karizma konusunda ''Kürşat'' adlı arkadaşımızı epey geride bırakıyor bence. Karl Urban biraz daha zayıf ve bakışları daha etkili duruyor. Kürşat ise biraz daha kilolu ve o kadar sert durmuyor. Yanlış hatırlamıyorsam o dizide bir mafyayı canlandırıyordu bu oyuncu. Ben hiçbir zaman rolüne yakıştıramadım onu.

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Genel Konular -> Geyik Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: