TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

DragonForce

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Kültür ve Sanat -> Müzik
Yazar Mesaj
Rocker
Radyocu
Radyocu

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 10:20 pm    Mesaj konusu: DragonForce Alıntıyla Cevap Gönder

DragonForce 1999 yılında kurulmuş İngiliz bir Power Metal grubudur. Çoğunlukla hızlı gitar soloları ve fantastik şarkı sözleri ile bilinirler. Müziklerine bilgisayardan da eklemeler yapan bir gruptur. Grup ilk olarak 1999 yılında iki gitarist Herman Li ve Sam Totman tarafında DragonHeart adı altında kurulmuştur. Grup kurulduktan bir süre sonra diğer üyelerini de bulmuştur. Gitaristler Herman ve Sam'in DragonHeart'tan önce Demoniac grubunda çalmışlığı da vardır.Grup ilk demosunun ardından Halford ve Stratovarius gruplarının önderliğindeki turnelere katılmış ve 2002 yılında isim değiştirmiştir. Bundan böyle " DragonForce " olarak bilineceklerdir.

Baterist Matej Setinc grubun daha ilk yılında derslerini bahane ederek gruptan ayrılmış , yerine Didier Almouzni gruba katılmıştır. Grup 2. yılında bas gitaristleri Steve ile yollarını ayırmış ancak Steve bir süre sonra tekrar gruptaki yerini almıştır. Bundan yaklaşık bir sene sonra ise grubu tekrar terketmiştir.

Yeni basçıları Diccon gruba 2000 yılının son çeyreğinde katılmıştır. Bu sırada grup bir klavyeci değişikliğine daha gitmiştir ve ilk albümleri çıkmıştır.

Albümler ;

" Valley Of The Damned " ( 2000-2003 )

" Sonic Firestorm " ( 2004-2005 )

" Inhuman Rampage " ( 2006-2007 )

" Ultra Beatdown " (2008-2009)

Grup Üyeleri ;

Herman Li - Gitar
Sam Totman - Gitar
vadim Pruzhanov - Klavye
Dave Mackintosh - Bateri
Frederic Leclerq - Bass Gitar

Not : Grup Solist ZP Theart ile 2010 yılında yollarını ayırmıştır ve şu anda Solist aramaktadır.

Rock-ı Balık 26.07.2010

Tarafımca TWT için wikipedia.org adresinden çevrilmiştir. Başka sitelerde kaynak gösterilerek kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Smile

Where are the Memories ?
Başa dön
Maglor
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 12:28 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

severek dinlediğim bir gruptur yinede en iyi solo hızlı solodur mantığını kabul etmiyorum Smile metal müziği yeni dinlemeye başlayan insanlar bunları dinler sonra yok efendim slash çok yavaş çalıyormuş kolay işmiş yok eric clapton hiç çalmasa olurmuş, o şunu yapmış bu saniyede bilmem kaç nota basıyormuş gibi gereksiz muhabbetlere yol açarlar hayır efendim olay hızlı solo atmakta değil bastığın notaya duygunu verebilmekte yoksa herkes çalışıp saniyede 200 nota basar Very Happy
ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi .

En son Maglor tarafından Per Tem 29, 2010 5:28 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Başa dön
Judgement
Radyocu
Radyocu

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 12:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu grup bana Erkan Oğur'un bir sözünü hatırlatıyor:

"Müzik ile sporu birbirine karıştırmamak gerekir" Smile
Metalist
Metalist

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 11:16 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevdiğim gruplardan biridir. Nedense speed ve power metal bana biraz çekici geliyor. Rolling Eyes En sevdiğim şarkısı da zaten ortada

Through The Fire And Flames

Spoiler:

Haha bak şimdi hatırladım Very HappyVery Happy Arkadaşımla GH3 de iddiaya girdik Through The Fire An Flames'i en iyi kim çalacak diye Very Happy. O Medium oynadı ben Expert ki müziğin nasıl olduğunu bilmiyordum o zaman Very Happy (Bir de isteyerek Expert oynadım ) Ve Guitar Hero'da kaybetiiğim ilk iddia bu oldu oldukça zor bir şarkı hatta Slayer-Raining Blood'dan da zor Very Happy

Black Magic
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Kültür ve Sanat -> Müzik Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: