| Yazar |
Mesaj |
Lysander Yönetici

|
|
| Başa dön |
|
 |
Guevara Radyocu

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu güzel ve harika zamanlamalı mesaj için Lysander'a teşekkürü borç bilirim Yarın öğlen buluşuyoruz arkadaşlar resmen, hani aranızda bu kadar ani kararlar verebilenler var ise aramıza bekleriz, ben de orada olacağım kendi adıma. The White Tree ailesi ile birlikte, gayet eğlenceli ve hoş sohbet bir gün diliyorum hepimize, ama gün içinde beni biraz uyuşuk bulabilirsiniz, enerjimi geceye saklayacağım  _________________ Aurë Entuluva!

En son Guevara tarafından Cmt Tem 24, 2010 12:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Elros Yetkili

Kayıt: 29.05.2008 Mesajlar: 1435 Şehir: Antalya (Lothlorien)
|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
İstanbul'da olanlara söylüyorum; Arkadaşlar sakın kaçırmayın bu buluşmayı! İnanın çok eğlenceli ve yararlı bir buluşma olacak. Daha önce katılanlara sorabilirsiniz kimse böbreğinizi çalmaz. Ben Antalya'dan gelmeye çalıştım ama maalesef katılamıyorum bu buluşmaya. Ben yüzlerce kilometre uzaktan katılmaya çalışırken İstanbul'da olup da katılmayanlar gözüme gözükmesin.
Emir abi istersen katılacağı kesin olan arkadaşların isimlerini de yaz buraya. Bu da son anda karar alınmasına etkide bulunabilir.  _________________
Canlılardan bir çoğu ölümü hakeder, ölülerin bazıları da yaşamayı. Yaşamı onlara verebilir misin Frodo?
|
|
| Başa dön |
|
 |
mtilhan Super Saiyajin

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 12:09 am Mesaj konusu: Buluşma |
|
|
Şey pm yerine buraya yazmışım da özür dilerim
Ben de gelmeye çalışacağım yol bulabilirsem  _________________ Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...
Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...
------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator
------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
|
|
| Başa dön |
|
 |
Mrgreenleaf Knight

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 12:15 am Mesaj konusu: |
|
|
Mutlu haber ben de katılabiliyorum!Yalnız saat 19 da ablam Altunizade'den çıkıp beni Taksim'den alıp birlikte döneceğiz.Ailem anca buna izin verdi.Ağabeyim zaten Kadıköy'e bile gelmemi istemiyordu şimdi öğrenmemesi lazım yoksa evde kıyamet kopar  _________________
Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge! |
|
| Başa dön |
|
 |
Lysander Yönetici

|
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker Radyocu

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 12:43 am Mesaj konusu: |
|
|
İstanbul'da olmadığım için malesef buluşmaya gelemeyeceğim ancak hepinize iyi eğlenceler dilerim , çok eğleneceğinize , iyi vakit geçireceğinize eminim. Ankara buluşmasına gelecek arkadaşlar ile zaten görüşeceğiz ama İstanbul buluşmasına da katılmak isterdim. Yaşım 18 olur olmaz ilk işim bir bilet alıp İstanbul buluşmasına gelmek olacak.
Not : İmkanı olup da gitmeyenler gerçekten çok üzülür arkadaşlar kaçırmayın bir daha bu fırsatı bulamassınız.  _________________
Where are the Memories ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Pavluşka Herodotus Of Twt

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 1:36 am Mesaj konusu: |
|
|
Yarın işim olması nedeniyle katılamayacağım kötü oldu. _________________
Justitia Omnibus |
|
| Başa dön |
|
 |
NightElf Revolution

|
|
| Başa dön |
|
 |
Sencha Ore wa kaizoku oni

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 2:36 am Mesaj konusu: |
|
|
| NightElf demiş ki: | Katılırdım ama benim saat 8:30'da uyanmam imkansız. Yani uyanırımda hayalet gibi dolanırım öyle uyuya falan kalırım. Zaten buluşma saatinden 4 saat önce yatıyorum.
Katılanlara iyi eğlenceler. Umarım çok güzel vakit geçirirsiniz.  |
Her ne kadar gelemesemde buluşmada Taksim'den vs. katılımda yapabilirsiniz.Yani 16:00 Taksim'e geçiliyor sizde orda olup iletişir gidersiniz
Bende gelmek isterdim Artık 1 sene sonra Ankara buluşmasına  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Suspect Yetkili

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 4:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Taksim'de akşam saatlerinde size yetişmeye çalışacağım üstadlar.  _________________
Grandmaster of the Nightwatchers Clan. |
|
| Başa dön |
|
 |
Terra Orta Dünya Uzmanı

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 1:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben ne gelebileceğim, ne de yayını dinleyebileceğim. Buradan Eren'den yayını kaydetmesini rica ediyorum . _________________
Felawing, 1 Hobbit Army |
|
| Başa dön |
|
 |
eren0606 Knight

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 3:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Terra demiş ki: | Ben ne gelebileceğim, ne de yayını dinleyebileceğim. Buradan Eren'den yayını kaydetmesini rica ediyorum . |
tabiiki kaydederim. bu yayın kaçmaz  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Terra Orta Dünya Uzmanı

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 3:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler. Senin sayende dinliyorum, çok işe yarıyor bu kayıtlar  . _________________
Felawing, 1 Hobbit Army |
|
| Başa dön |
|
 |
Mrgreenleaf Knight

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 10:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok süper bir buluşmaydı buradan emeği geçen herkese özellikle Lysander'a çok teşekkür ediyorum.Bana bugün hayatımın unutulmaz anlarını yaşattılar  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
Guevara Radyocu

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 2:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne gündü ama.. Uzun zamandır bu kadar çok güldüğüm bir günü hatırlamıyorum. Gelen arkadaşların hepsine teşekkür ederim bunun için. The White Tree bünyesinde katıldığım 2. buluşmaydı aslında bu ama ilk buluşma kadrosunda gereksiz isimler çok olduğu için bunu 1. kabul ediyorum.
Judgement ile birlikte saat 10.30'da Kadıköy'e geçtik ama tam o sıralarda bliZZard'ın uçağının 30dk rötar yaptığını öğrendik. Biz de bu durumu Kadıköy'de bir sokakta sabah biralarımızı içerek değerlendirdik, malum hava fazla sıcaktı.. Ardından 11.15 gibi Lysander ile buluştuk ve sahile geri döndük, iskelede bizi bekleyen amethist, arpharazon ve bliZZard ile buluştuk. Hemen ardından aramıza Mrgreenleaf, Necromancer ve Arminas da katıldı ve Kadıköy kadrosu tamamlandı. Oradan vapurla Karaköy'e geçtik kahvaltı için ama pek bir şey yiyen olmadı 1 saat kadar Karaköy'de oturduktan sonra 14.00 gibi Taksime geçtik ve kadroya ronartir de katıldı. Bu bölümde oldukça uzun bir mekan arama faslı geçirdik.. O sıcakta biraz yordu bu durum herkesi gerçekten de. En sonunda bir mekanın terasında güzel bir yer bulabildik ve oturduk. O bölümde isteyen yemeğini yedi, isteyen soğuk birşeyler içti ve sohbet - muhabbet koyulaştı iyice. Ancak biri vardı ki, sabahtan beri ısınamadım ona. Kendisini çok seven insanlar da oldu ama ben hala hoşlanmıyorum ondan. Evet o; Vuvuzela. arpharazon yanında o aleti getirdiği için buluşmanın gözdesi oldu o iğrenç sarı yaratık. Herkes bir çalma çabasına girişti, başarısızlıklar sonucu gülmekten gözyaşları döktük hatta. Neyse, bu Taksim'de oturma kısmında aramıza yeni katılanlar da oldu; Adorah Mellorin, Pavluşka ve mtilhan. Kadromuz iyice genişledi ve en sonunda 18.15 gibi o mekandan kalktık. Çünkü aklımızda başka şeyler vardı, Fındık Vodka gibi Yolda ilerlerken mekan seçimini tartıştık ve yine biraz uzun sürdü bu durum. En sonunda yine bir teras katında karar kıldık ve asıl buluşma faslı başladı. Sayımız biraz fazla olunca muhabbetler bölündü belki ama ben ortada oturup, iki kanadı da dinleme şansı bulan insanlardandım en azından. Bu mekanda aramızdan bir çok arkadaş ayrıldı saat 20.30 gibi ve kadro ufaldı. Bu saatten sonra ben, bliZZard, Lysander, amethist, Judgement ve Pavluşka kaldık.
Artık bu kadrodan sonra işin rengi biraz değişti.. Aramızda bulunan " genç " arkadaşlar açısından çok ayrıntıya girmek istemiyorum ama Fındık Vodka'ya doyuldu. Arada hala Vuvu sesleri gelse de masadan, bu bölüm oldukça eğlenceli geçti diyebilirim. Özellikle Lysander ile uğraşmak çok iyiydi Biz Judgement'la saat 01.15 gibi kadroyu daha ufalttık.
Ben bu güzel güne katılan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Hepsiyle çok fazla konuşma fırsatım olmadı belki ama orada olmanız bile çok büyük anlam ifade ediyordu. Bu buluşmanın 10 kişinin üstünde üye barındıracağını tahmin ediyordum ve öyle de oldu gerçekten. Gelemeyen arkadaşlar üzülecektir muhtemelen ama işte size fırsat, diğer buluşmaları kaçırmayın. Çekinceleriniz de olmasın 2 arkadaş hariç herkesin böbrekler tam yani  _________________ Aurë Entuluva!

En son Guevara tarafından Pzr Tem 25, 2010 2:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Mrgreenleaf Knight

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 2:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oradaki herkes sağ olsun öncelikle benim böbreklerime özen gösterildi .Ama merak ettiğim o 2 kişi kim?
Not:Buradaki ilk mesajımda ağabeyimin kıyamet koparacağını söylemiştim ya, daha beterini yapacakmış:İnterneti kapatacakmış  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
mtilhan Super Saiyajin

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geç geldim, erken kalktım .
Benim açımdanda çok güzeldi. Guevara sağ olsun bana 15:30 gibi Taksim dedi ancak mekanı bulana kadar 16:10 filan oldu. Kısa bir tanışmadan sonra Lysander'in şişlenme ihtimali olan görüşmesine gitmesi ile sohbet bunun üzerine kısırlaştı ve biraz canı sıkıldı insanların hatırlıyorum onu . Tabi Lysander'in geri gelmesi ve bize Dumanlı Vuvuzela yapması ile tekrar sohbet döndü. Daha sonra ben, Arminas, arpharazon arasında bir anime sohbeti gerçekleşti ve Lysander tarafından anime avatarları yasaklandı bunun için herkesten özür dileriz  . Bir miktar "admin makası", kırılmış kurabiyelerden sonra kalkışa geçtik. Tam o sırada teyzem aradı ve ben ayrılmak zorunda kaldım maalesef.
Not: Lysander, bliZZard'a sen hesabı öderken ne yaptığını sorsana Vuvuzela ile . _________________ Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...
Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...
------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator
------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
|
|
| Başa dön |
|
 |
Mrgreenleaf Knight

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 3:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Şu "Admin makası"nın ne havası var hala anlamadım gitti.  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
ronartir Yetkili

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 3:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten çok güzel bir buluşmaydı. Her ne kadar inteenet ortamından bir çok kişiyi tanıyor olsam da yüz yüze konuşmanın değeri paha biçilemez. Belki çok şeyler konuşmadık ama ortak ve gerçekten samimi bir gün geçirdik diyebilirim. Arkadaşlarımı tanımaktan ve görmekten büyük mutluluk duydum ve keyif aldım. O vuvuzela olmasa her şey çok daha iyi olabilirdi aslında. Ah Arpy ah. Onun dışında vaktimizin 3'te 1'i mekan aramakla geçti ancak o kısımda keyifliydi.
Her ne kadar bazı şeyler yarım kalmış gibi gelse de gerçekten iyi ve çok keyifliydi. Zaman zaman ciddileştik zaman zaman gülmekten kriz geçirdik ve en önemlisi keyifli bir günü paylaştık. Gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|