| Yazar |
Mesaj |
eren0606 Knight

|
|
| Başa dön |
|
 |
Anti Lycan Bad Boy

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 1:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok iyi akıl etmişsin. Hangi programla kayıt ettin?
İndiriyorum şimdi..  _________________ The Best Friend --> MCJOOP
Mekan = TWT ßeta forum
|
|
| Başa dön |
|
 |
bliZZard Yönetici

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Başlık ismini düzenledim ve sabitledim. Yayın kayıtlarını bu başlığa ekleyebilirsiniz.
Ayrıca, ileriki seferler için dosya ismini de düzenlerseniz yüklemeden önce on numara olur . _________________
Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
eren0606 Knight

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 1:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
| bliZZard demiş ki: | Başlık ismini düzenledim ve sabitledim. Yayın kayıtlarını bu başlığa ekleyebilirsiniz.
Ayrıca, ileriki seferler için dosya ismini de düzenlerseniz yüklemeden önce on numara olur . |
teşekkür ederim bliZZard. bütün program kayıtlarını buraya koyarım bundan sonra.
@anti-lycan meslek sırrı  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Guevara Radyocu

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu kayıtları diğer programlarda da sıkça alabilirseniz eğer, radyocu kadrosu için çok faydalı olacağını düşünüyorum. Kendi hatalarımızı görmemiz, bu hataları kendimiz keşfetmemiz yayınları dinleyerek, çok önemli bir durum. _________________ Aurë Entuluva!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
mtilhan Super Saiyajin

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende öğrendim bu akşam deneyeceğim bir bakalım .
Bu arada Guevara gerçekten çok kısıktı senin sesin. Müzik-blizzard-Guevara sesleri için elim hoparlörde boyuna düzeltip durdum.
Ama kapanış gerçekten güzeldi dünki yayının. Metal olarak favori şarkım çaldı sonuçta .
Never Free, Never Me... _________________ Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...
Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...
------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator
------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
En son mtilhan tarafından Pzr Tem 18, 2010 2:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
eren0606 Knight

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 2:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
bütün programları kaydedeceğim Guevara. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Rocker Radyocu

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten tebrikler iyi düşünmüşsünüz eren0606. Yayınları kaçıranlar böylece buradan takip edebilecekler. Aslında bir diğer iyi yanı da biz DJ'lere olan iyilik. Eksik yanlarımızı yanlışlarımızı kendimiz dinleyerek daha iyi anlayabileceğiz.
Bir de madem düzenli ve sabit bir başlık olacak ilk kaydın linklerinin üstüne Guevara-bliZZard söyleşisi yazsanız çünkü ileride karışabilir.  _________________
Where are the Memories ? |
|
| Başa dön |
|
 |
Terra Orta Dünya Uzmanı

|
Tarih: Pzr Tem 25, 2010 5:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Buluşma yayını linkleri için çok teşekkürler Eren. Çok iyi oldu bu . _________________
Felawing, 1 Hobbit Army |
|
| Başa dön |
|
 |
Guevara Radyocu

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Radyo TWT'de yayın kayıtları dönemi sona ermiştir arkadaşlar. Bu kararı gerçek radyo mantığına uygun olması için aldık. Sonuçta radyoda bir programı kaçırırsanız o gider, dönüşü olmaz. Ve kaçırmamak için çaba sarfetmeniz gerekir. Yayın kayıtları alınmaya başlandıktan sonra düşen dinleyici sayımızı bir şekilde geri kazanmamız gerek. İlk hamle de kayıtları durdurmak oldu. eren0606'ya almış olduğu kayıtlar için teşekkür ederiz. _________________ Aurë Entuluva!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|