| Yazar |
Mesaj |
Hunter Royal Guard

|
Tarih: Çar Nis 08, 2009 10:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
iyi kullanıldığı zaman çok işe yarıyor bence wizard blastının alanı çok fazla ordunun başında daha da iyi (birde BFME2 deki gibi herolarıda kendi tarafına çekebilse süper olurdu ) |
|
| Başa dön |
|
 |
STM|Istanbul Soldier

|
Tarih: Per Nis 09, 2009 4:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim fikirm bfme 1 de kullandığımız ateştopu özelliği herolara kullanılınca oldukça iyi can alıyo.
Ama ben bfme 2 fanıyım.Benim fikrim saruman gandalftan çok daha kullanışlı.ateş topu ve ilk özelliği hemen doluyo+ tekbaşınada oldukça kullanışlı.No rush'lı oyunlarda ateş topunu çıkardığınız saruman (benimki paket 1.06 sarumanın ateş topu özelliği 2. level de çıkıyo) karşıdaki orduya fırlatıp kampa geri dönüyor.sonuç? Rank+power+hezimet ayrıca yangınıda unutmayın |
|
| Başa dön |
|
 |
Hunter Royal Guard

|
Tarih: Per Nis 09, 2009 10:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
En azından adamları vururken uçursa 2'deki gibi. Maksat görsellik. 
En son Hunter tarafından Sal Ağu 03, 2010 4:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
lordaeron Soldier

|
Tarih: Cmt Nis 11, 2009 2:20 pm Mesaj konusu: Re: Saruman neden çok güçsüz? |
|
|
| ayrıca kitabını okuyan varsa sarumanın kötülüğü seçtikten sonra arifliğinin ortadan kalktığını görürsünüz oyunuda ona uyarlamışlar |
|
| Başa dön |
|
 |
WızardMaster Soldier

|
Tarih: Cma Nis 17, 2009 5:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Yanına bir ordu verince bence Saruman oldukça iyi bir Hero |
|
| Başa dön |
|
 |
Taylân Royal Guard

|
Tarih: Cmt Oca 09, 2010 8:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Saruman savaşmak için değil taktik alanda iyi bir hero.Mesela şöyle bir örnek vereyim.
Saruman'ı çıkardınız.
Ordularınızı bayrak kullanmadan Saruman'la bedavaya level atlattınız.Sonra askerleri yolladınız.Saruman tek kaldı.Rakipler Saruman'ı tam öldürecekken oyalamak için wormtounge büyüsüyle rakiplerinizi kontrol ettiniz sonrada kaçırırsınız Saruman'ı.Hadi diyelim ki daha fazla ordu yolladılar,Sarumanın rakibi kontrol etme büyüsüde daha yeni kullanılmış hemen ilk level büyüsüyle adamları öldürebilirsiniz.Sonra rakip yerden öldüremeyeceğini anladı diyelim;havadan saldıracak kartal çağırdı.Fire ball ile öldürürsünüz.gerçekten çok amaçlı bir hero her işe yarıyor.Ama Gandalf'ın yaptıklarını ondan beklememek lazım... |
|
| Başa dön |
|
 |
gozahor Warrior

|
Tarih: Cmt Haz 12, 2010 9:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
| muhammad ali demiş ki: | | Bu oyunu sevme nedenlerimden biri de hem Tolkien dünyasını hem de Jackson dünyasını iyi harmanlamış olması.. Bu gözle baktığımda 2 heroya feci haksızlık yapılıyor:Boromir ve Saruman.. Konumuz Saruman olduğundan onun için alternatif bir güç tahminleri yapabiliriz.. Mesela Gandalf Word of Power büyüsünde 'uyu Caradhras' diyor sanırım.. Filmde hatırlarsanız Saruman da buna karşılık 1-2 büyülü söz kullanıyor,şimdi Saruman zaten solo gezdirilemeyen bir karakter,bu dezavantajından dolayı 10 ranke deprem veya gökten birşeyler yağdırma gibi bir özellik konulsa hiç de fena olmazdı,çünkü bu oyunu herolar çekiçi yapıyor.. Son olarak bana göre güç sıralaması:Gandalf The White-Saruman-Witch King-Gandalf The Grey-Aragorn-Boromir şeklinde olmalı herhangi bir LOTR oyununda.. Tolkien in kemiklerini fazla sızlatmamak gerek |
sıralama konusu doğru aynen öyle olmalı 10 lvldede dediğin gibi bir büyü gelse çok iyi olur keşke 1.04 patch gelsede böyle birşey yapsalar  |
|
| Başa dön |
|
 |
IWitchKingI Warrior

|
Tarih: Cmt Haz 12, 2010 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saruman konusunda her oyuncu aynı düşünceyi genelde benimsemez.
Biri tek gezdirmek ister biri kalabalık, biri özelliklerini kullanmak ister diğeri temkinli davranır.Ama genel yargı şudur Saruman tek dolaştırılabilecek bir hero değil micronuza güvensenizde bunu yapmanızı tavsiye etmem zira karşısına daha kuvvetli bir hero çıkarsa kaçırmak çok güç.Benim Saruman'ı kullanma tarzım tamamen orduları seri bir şekilde level aldırmaktır.Nitekim en mantıklısıda budur.Hiç beklenmedik bi an Isengard saflarından çıkan bir ateş topu oyunun seyrini çok değiştirebilir. _________________
Uploaded with ImageShack.us |
|
| Başa dön |
|
 |
McLeGo Knight

Kayıt: 27.05.2009 Mesajlar: 497 Şehir: Ithilien - Osgiliath
|
Tarih: Pzr Haz 13, 2010 12:58 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar sarumanda gandalf kadar güçlü olsaydı isengard zor durdurulurdu bence. sanırım denge için bu kadar güçsüz yapılmıştır. hem sarumanın özellikleri daha çok bire bir savaşta değilde ordu ile savaşlarda işe yarıyor. kullanım alanı farklı yani. _________________
Lord Of The Rings : BFME War of the King Mod Web Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
gozahor Warrior

|
Tarih: Pzr Haz 13, 2010 3:33 am Mesaj konusu: |
|
|
| McLeGo demiş ki: | | arkadaşlar sarumanda gandalf kadar güçlü olsaydı isengard zor durdurulurdu bence. sanırım denge için bu kadar güçsüz yapılmıştır. hem sarumanın özellikleri daha çok bire bir savaşta değilde ordu ile savaşlarda işe yarıyor. kullanım alanı farklı yani. |
gandalf ordu ile kullanılmıyormu ? ayrıca sarumanı 10 yaptıgımızda okadar iyi olmasına gerek yok orta seviye bir skillde açılsa çok doğru ve güzel olur |
|
| Başa dön |
|
 |
ahmet9706 Soldier

|
Tarih: Pzr Haz 13, 2010 12:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gozahor demiş ki: | | McLeGo demiş ki: | | arkadaşlar sarumanda gandalf kadar güçlü olsaydı isengard zor durdurulurdu bence. sanırım denge için bu kadar güçsüz yapılmıştır. hem sarumanın özellikleri daha çok bire bir savaşta değilde ordu ile savaşlarda işe yarıyor. kullanım alanı farklı yani. |
gandalf ordu ile kullanılmıyormu ? ayrıca sarumanı 10 yaptıgımızda okadar iyi olmasına gerek yok orta seviye bir skillde açılsa çok doğru ve güzel olur |
Sarumanda dediğiniz gibi skiller var zaten. Askerlerinize istediğiniz gibi rank atlatabilirsiniz. düşmanın ordusunun ortasındaki askerleri kendi tarafınıza alarak ordunun düzenini bozabilirsiniz (işte sarumanın yanındaki orduya en büyük yararı ) Diğer güçleri de düşman birlikleri üzerinde çok etkilidir. Bu durumda zaten yükseltmeleri ywapılmış İsengard ordusu ile birlikte büyük işler başarır. |
|
| Başa dön |
|
 |
McLeGo Knight

Kayıt: 27.05.2009 Mesajlar: 497 Şehir: Ithilien - Osgiliath
|
Tarih: Pzr Haz 13, 2010 12:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| gozahor demiş ki: | | McLeGo demiş ki: | | arkadaşlar sarumanda gandalf kadar güçlü olsaydı isengard zor durdurulurdu bence. sanırım denge için bu kadar güçsüz yapılmıştır. hem sarumanın özellikleri daha çok bire bir savaşta değilde ordu ile savaşlarda işe yarıyor. kullanım alanı farklı yani. |
bir düşünün. gandalf sizce ordu içinde mi yoksa tek başına mı kullanılmalıdır. ganladfın ordu içinde tek avantajı verdiği leadership bonusudur. sarumanla gandalf ı ordu içinde yarıştıramazsınız bile. _________________
Lord Of The Rings : BFME War of the King Mod Web Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
Anti Lycan Bad Boy

|
Tarih: Pzr Haz 13, 2010 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar,Saruman'ın güçsüz olduğuna inanmıyorum açıkçası. Gandalf'ın da Saruman'dan tek üstünlüğü Gölge Yele'ye binebilmesi ve "Word Of Power" (Yanlış hatırlamıyorsam.) yeteneğinin olması.Bazı modlarda Saruman'da da o yetenek oluyor ve ikisi birbirine eşit oluyor. Ayrıca Evil Campaign'ı oynayın bir kere.Zor orduya karşı oynayın. Saruman'ın ağaçları öldürmekte ki rolünü görürsünüz.  _________________ The Best Friend --> MCJOOP
Mekan = TWT ßeta forum
|
|
| Başa dön |
|
 |
gozahor Warrior

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 10:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ea artık sarumana ayar çekmeli bu herola oynamak istiyorum ama tam bir rezalet yapmışlar ak büyücümüz diğer ak büyücü tarafından tek yiyior skillerini bir kullanıon birdaha seneye anca açılıyor leadershipi var alanı çok küçük vs daha bir sürü - özellik sonuçta isengardda 2 hero var bukadarda olmaz diyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
aqua_blaster Uzaklaştırıldı

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 11:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
sarumanın kullanım alanları çok kısıtlı yani onu tek başına gezdirmek pek iyi bir şey olmaz çünkü canı az ama ordunun arkasında tutulduğunda ben ondan daha ölümcül bir hero düşünemiyorum savaş anında fireball atabilir ve wormtongue özelliğini kullanarak karşı tarafın ordusunu kendine çevirebilir _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
AliEren High Lord

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 11:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar
Gandalf : Tek başına bir kitle-imha aracıdır.
Saruman : Orduların ihtiyacı olan her şeydir.
Yani Saruman ve Isengard comboları, Gandalf ve Gondor Combolarını devirir. Çünkü Saruman ordularla yaşar, ve öldürür. Gandalf ise, tek işe yarar. _________________ Yok, elveda . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
Terra Orta Dünya Uzmanı

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 11:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Saruman ordularla, Gandalf ise bizim alkışlarımızla yaşar .
Ben Gandalf'ı Knightlarımla kullanıyorum. Gandalf'ı solo kullandığımı hatırlamıyorum. Hata yapıyor da olabilirim. Gandalf tam anlamıyla savaşçı bir hero. Ama Saruman savaşçı değil, savaşçıdan çok destekçi. 2v2 gibi takım oyunlarında Saruman'ı ordunun ortasına diktin mi (toprağını eşelemeyi, sulamayı falan unutmamak lazım ), Saruman çok tehlikeli bir hero olabilir. _________________
Felawing, 1 Hobbit Army |
|
| Başa dön |
|
 |
gozahor Warrior

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
sarumanın orduluk bir yanını göremiyorum leadershipi çok az alana etki ediyor diyelimki asker çalma özelliği var ama hem 10 dk açılıyor bu skill tıkladığınızda hero 15 saniye kontrolden çıkıyor onuda geçtim gandalf tek atıyor saten  |
|
| Başa dön |
|
 |
aqua_blaster Uzaklaştırıldı

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 11:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
gandalf ona istari vurmadan önce lurtzla onu kitleme şansın var vede gondor gandalf olmadan bir savaşı çok zor kazanır _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
AliEren High Lord

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 1:08 am Mesaj konusu: |
|
|
| gozahor demiş ki: | sarumanın orduluk bir yanını göremiyorum leadershipi çok az alana etki ediyor diyelimki asker çalma özelliği var ama hem 10 dk açılıyor bu skill tıkladığınızda hero 15 saniye kontrolden çıkıyor onuda geçtim gandalf tek atıyor saten  |
Aynı Zamanda Speeccraft ile birimlere level atlattırabiliyor. Ve grima düzgün kullanıldığında çok işe yarıyor, aynı zamanda alev topuda var. Saruman'ı küçümsemeyin bence. _________________ Yok, elveda . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
|