TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

4. İstanbul Buluşması - 24 Temmuz 2010 08.30 / Kadiköy
Sayfa: « Önceki  1, 2

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Turnuvalar, Yarışmalar ve Etkinlikler
Yazar Mesaj
Mrgreenleaf
Knight
Knight

MesajTarih: Pzr Tem 25, 2010 3:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ama topluca en çok güldüğümüz(Aynı zamanda cidden en çok endişelendiğimiz) Lysander ve Arminas'ın G&R ile buluşması oldu. Laughing .Geldiklerinde anlattıkları (Özellikle Lysander'ın taklidi Laughing ) çok komikti.Ama bir ara gerçekten BliZZard kalkmış onların peşinden gitmeye çalışmıştı.Hepimizin isteği üzerine zor tuttuk BliZZard'ı. Laughing

Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge!
Başa dön
bliZZard
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 6:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arpharazon, vuvuzela'n elimizde. Eğer onu yine tek parça halinde görmek istiyorsan, Union Bank of Switzerland'a (EURO HESAP NO: 21 21 21, USD HESAP NO: 22 22 22) 10,000,000€ veya 12,950,000$ yatır. Sakın polise haber verme, yoksa vuvuzela'nı kırarız, bir daha göremezsin.

Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Başa dön
Mrgreenleaf
Knight
Knight

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 6:58 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dur ama önce beklesin biz üflemeyi öğrenelim öyle verelim bliZZard Twisted Evil

Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge!
Başa dön
arpharazon
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 7:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bliZZard demiş ki:
arpharazon, vuvuzela'n elimizde. Eğer onu yine tek parça halinde görmek istiyorsan, Union Bank of Switzerland'a (EURO HESAP NO: 21 21 21, USD HESAP NO: 22 22 22) 10,000,000€ veya 12,950,000$ yatır. Sakın polise haber verme, yoksa vuvuzela'nı kırarız, bir daha göremezsin.

Ya n'apsam sabah kuşağına falan mı çıksam resimlerini mi dağıtsam bilemedim şimdi. Ya dadıma sorayım da villayı satabiliyorsak öyle ödeyim parayı. Abi ekonomik durumlar o kadar fena ki garajımdaki 17 Ferrari, 19 Porche ve 23 Bugatti'nin birine bile benzin alamıyorum. Uçak yakıtı fiyatları düşmese jeti de kullanamayacağız. Lütfen biraz daha zaman ver abi.

Lapis Philosophorum, lapis ruber, lapis quantus sacrificum vis caputo felicitas

En son arpharazon tarafından Pts Tem 26, 2010 8:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Başa dön
Guevara
Radyocu
Radyocu

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 12:32 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Herkese açık 9 adet resim ekledim aşağıya arkadaşlar. O gün bizimle olan 13 kişi de gözükmekte resimlerde.

Spoiler:

Biraz karanlık olsa da, amethist - Mrgreenleaf - mtilhan

Arpharazon - Vuvuzela Lysander - ronartir

ronartir - Necromancer - Pavluşka - Arpharazon - amethist

Pavluşka - Arpharazon - amethist - Lysander - Arminas - Guevara

ronartir - Necomancer - telefon - Pavluşka

Judgement ve Adorah Mellorin

ronartir - Lysander ve Guevara ortada buluşur.

bliZZard ve Fındık Vodka.. Beklediğim resim kısaca.

Çok özel bir resim. Huzurlarınızda; FındıkVodka!

Başa dön
Anti Lycan
Bad Boy
Bad Boy

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 3:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Amethist ; Tam beklediğim gibiydi. Smile Yani resimini görünce şaşırdığım söylenemez. Sitemizin ablası. Very Happy

Mrgreenleaf ; sizi görünce İnternet Kafe sahibinin oğlu aklıma geldi. Çok benziyorsunuz.Very Happy Tabii o daha küçük. Very Happy

Mtilhan ; Beklediğim gibi, çakma vampir. Very Happy

Ronartir ve Arpharazon, sizi karıştırmamak için zorlandım Saçlarınızdan tanıdım. Very Happy Çok benziyorsunuz. Very Happy

Judgement ve Adorah Mellorin , Judgement'in saçlarını kısa bekliyordum açıkçası. Very Happy Ama böylede tarz olmuş. Very Happy Adorah Mellorin'i forumda gördüğümü hatırlamıyorum. Yorum yapamayacağım.Very Happy

Lysander ; hani böyle sinirli "Kodummu oturturum" tarzı, iri-yarı birisi bekliyordum açıkçası. (sinirli kısımı şakaydı tabii ki de:D) Ama böyle görünce rahatladım.Very Happy

Necromancer ; yazarımız tam beklediğim gibi. Very Happy Ama sizinde saçınızın kısa olduğunu sanıyordum.

bliZZard ; sizin saçınızın kısa ve sakallarınızın olmadığnı varsayarsak, biraz Rafet elroman'ı andırdınız bana. Smile Saçınızın uzun olduğunu tamin ettim ama genelde sakal bırakmadığınızı düşünüyordum.Very Happy

Guevara ; Rock'cı abim benim.Very Happy MSN'de ki avatarından görmüşdüm seni ama böyle daha bir güzel. Very Happy

Mekan = TWT ßeta forum
Başa dön
mtilhan
Super Saiyajin
Super Saiyajin

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 10:17 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben mi çakmayım buna yalnızca şu "sımayley"i yaparım Laughing

Ben Caner abiyi kısa saçlı bekliyordum Ankara Buluşması fotoğraflarından dolayı bir de sürekli başka birinin nickini söylüyor Very Happy Bana "Merhaba, ben Horus" dedi. Adorah Mellorin'e de başkasının nickini söyledi Very Happy. Tanımasak kandıracak

Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...

------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator

------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
Başa dön
Sencha
Ore wa kaizoku oni
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 11:34 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy E sadece Anti yorum yapmasın benim beklentilerimde var şimdi söylemezsem çatlarım patlarım kırılım ben Twisted Evil

Amethist : Beklemediğim gibi Very Happy bilmiyorum sesinde daha değişik birini bekliyordum. Very Happy

Cenk : Cuk oturmuş yani bu kadar olur Mr. Green Smile Biliyorsun şakalaşıyoruz tabi ( Cenk'in sesi ile gözümde canlandırdığım Cenk )

Mtilhan : Beklemediğim gibi çünkü gittiğini bilmiyordum Laughing Yok beklemediğim gibi ama sıfatı pek çıkmamış Rolling Eyes

Ronartir : Cık cık cık Evil or Very Mad beklediğim gibi çıkan tek kişi Very Happy tam beklediğim tabi sesini duysaydık bir de

Arpharazon : Mad Bulamadım hangisi olduğunu Rolling Eyes Anlatabildim mi ? Very Happy

Judgement:

Lysander : En en enlerin eni beklediğim kişi ödül veriyoruz ona

Cidden sesinin tokluğundan belki Vent'in bize bir oyunudur Very Happy daha değişik birini bekliyordum. Very Happy

bliZZard : Ona yorum yapamıyorum askere gitsin değişir belki saygılar sunarım

ve 4 . resimde kolu gözüken kişi tam hayalim Very Happy Very Happy
Vuvuzela
Yetkili

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 11:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sesim var aslında arkadaşlar. Very Happy Sadece yanlış yerde alınmış. bliZZard ile ilk konuşan bendim. Kayıtlarda şarkılar kısmında. Wink

Başa dön
amethist
Tanıtımcı
Tanıtımcı

MesajTarih: Cmt Tem 31, 2010 12:17 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Nasıl bir sesim var ki acaba Sencha? nasıl biri beklediğini merak ettim valla ?? Cool

...Buraya gelip solan ağaçlar altında kederinle bağlanacaksın...
Taa ki çevrendeki dünya bozulup hayatın tamamen çekilene kadar...
Başa dön
Sencha
Ore wa kaizoku oni
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Cmt Tem 31, 2010 12:21 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

amethist demiş ki:
Nasıl bir sesim var ki acaba Sencha? nasıl biri beklediğini merak ettim valla ?? Cool

Şöyle Smile en başta boydan görmedim ancak bir yerden duyum aldım biraz daha şey bekledim anla işte Very Happy sonra şöyle uzun bir saç,bağlı olamyan el.Resimlerin tamamını görseydik
Tanıtımcı

MesajTarih: Cmt Tem 31, 2010 12:45 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Boyumla ilgili duyum almana gerek yok zaten forumda bi yerlerde belirtmiştim...Bir de daha açıklayıcı ve düzgün cümleler kursan belki ne demek istediğini daha rahat anlayacağım Wink

...Buraya gelip solan ağaçlar altında kederinle bağlanacaksın...
Taa ki çevrendeki dünya bozulup hayatın tamamen çekilene kadar...
Başa dön
Sencha
Ore wa kaizoku oni
Ore wa kaizoku oni

MesajTarih: Cmt Tem 31, 2010 12:51 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

amethist demiş ki:
Boyumla ilgili duyum almana gerek yok zaten forumda bi yerlerde belirtmiştim...Bir de daha açıklayıcı ve düzgün cümleler kursan belki ne demek istediğini daha rahat anlayacağım Wink

Amethist bir espiri yapmak istemiştim.Ayrıca söylemiştim zaten.Yanlış bir şey mi dedim yoksa bende bir espiriyi ciddiye mi aldım. Rolling Eyes Smile

Edit : Talha dediğini anlamadım istersen özel mesaj ile konuşalım. Smile Rolling Eyes Üstmü gelmeyiniz Junior'un Gazabı

En son Sencha tarafından Cmt Tem 31, 2010 1:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Başa dön
mtilhan
Super Saiyajin
Super Saiyajin

MesajTarih: Cmt Tem 31, 2010 1:13 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Deja Vu Smile
Ben Sencha'ya espri yaptım, Sencha bana kızdı...
Gerisi mağlum değil mi, Burak Smile

Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...

------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator

------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> Turnuvalar, Yarışmalar ve Etkinlikler Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
Sayfa: « Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin: