Ama topluca en çok güldüğümüz(Aynı zamanda cidden en çok endişelendiğimiz) Lysander ve Arminas'ın G&R ile buluşması oldu. .Geldiklerinde anlattıkları (Özellikle Lysander'ın taklidi ) çok komikti.Ama bir ara gerçekten BliZZard kalkmış onların peşinden gitmeye çalışmıştı.Hepimizin isteği üzerine zor tuttuk BliZZard'ı. _________________
Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge!
arpharazon, vuvuzela'n elimizde. Eğer onu yine tek parça halinde görmek istiyorsan, Union Bank of Switzerland'a (EURO HESAP NO: 21 21 21, USD HESAP NO: 22 22 22) 10,000,000€ veya 12,950,000$ yatır. Sakın polise haber verme, yoksa vuvuzela'nı kırarız, bir daha göremezsin. _________________ Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Dur ama önce beklesin biz üflemeyi öğrenelim öyle verelim bliZZard _________________
Before the age of the twilight, set upon the Gods,
A legend rose to claim his place among them.
And even tough Kratos sat on the throne as the new God of War,
He was haunted by the visions of his family.
A family he himself murdered.
But the hands of death could not defeat him,
The Sisters of Fate could not control him,
And on this day,The Man, The Legend, Kratos will have his revenge!
arpharazon, vuvuzela'n elimizde. Eğer onu yine tek parça halinde görmek istiyorsan, Union Bank of Switzerland'a (EURO HESAP NO: 21 21 21, USD HESAP NO: 22 22 22) 10,000,000€ veya 12,950,000$ yatır. Sakın polise haber verme, yoksa vuvuzela'nı kırarız, bir daha göremezsin.
Ya n'apsam sabah kuşağına falan mı çıksam resimlerini mi dağıtsam bilemedim şimdi. Ya dadıma sorayım da villayı satabiliyorsak öyle ödeyim parayı. Abi ekonomik durumlar o kadar fena ki garajımdaki 17 Ferrari, 19 Porche ve 23 Bugatti'nin birine bile benzin alamıyorum. Uçak yakıtı fiyatları düşmese jeti de kullanamayacağız. Lütfen biraz daha zaman ver abi. _________________
Lapis Philosophorum, lapis ruber, lapis quantus sacrificum vis caputo felicitas
En son arpharazon tarafından Pts Tem 26, 2010 8:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Amethist ; Tam beklediğim gibiydi. Yani resimini görünce şaşırdığım söylenemez. Sitemizin ablası.
Mrgreenleaf ; sizi görünce İnternet Kafe sahibinin oğlu aklıma geldi. Çok benziyorsunuz. Tabii o daha küçük.
Mtilhan ; Beklediğim gibi, çakma vampir.
Ronartir ve Arpharazon, sizi karıştırmamak için zorlandım Saçlarınızdan tanıdım. Çok benziyorsunuz.
Judgement ve Adorah Mellorin , Judgement'in saçlarını kısa bekliyordum açıkçası. Ama böylede tarz olmuş. Adorah Mellorin'i forumda gördüğümü hatırlamıyorum. Yorum yapamayacağım.
Lysander ; hani böyle sinirli "Kodummu oturturum" tarzı, iri-yarı birisi bekliyordum açıkçası. (sinirli kısımı şakaydı tabii ki de:D) Ama böyle görünce rahatladım.
Necromancer ; yazarımız tam beklediğim gibi. Ama sizinde saçınızın kısa olduğunu sanıyordum.
bliZZard ; sizin saçınızın kısa ve sakallarınızın olmadığnı varsayarsak, biraz Rafet elroman'ı andırdınız bana. Saçınızın uzun olduğunu tamin ettim ama genelde sakal bırakmadığınızı düşünüyordum.
Guevara ; Rock'cı abim benim. MSN'de ki avatarından görmüşdüm seni ama böyle daha bir güzel. _________________ The Best Friend --> MCJOOP
Ben mi çakmayım buna yalnızca şu "sımayley"i yaparım
Ben Caner abiyi kısa saçlı bekliyordum Ankara Buluşması fotoğraflarından dolayı bir de sürekli başka birinin nickini söylüyor Bana "Merhaba, ben Horus" dedi. Adorah Mellorin'e de başkasının nickini söyledi . Tanımasak kandıracak _________________ Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...
Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...
------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator
------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
Nasıl bir sesim var ki acaba Sencha? nasıl biri beklediğini merak ettim valla ??
Şöyle en başta boydan görmedim ancak bir yerden duyum aldım biraz daha şey bekledim anla işte sonra şöyle uzun bir saç,bağlı olamyan el.Resimlerin tamamını görseydik _________________
Boyumla ilgili duyum almana gerek yok zaten forumda bi yerlerde belirtmiştim...Bir de daha açıklayıcı ve düzgün cümleler kursan belki ne demek istediğini daha rahat anlayacağım _________________
...Buraya gelip solan ağaçlar altında kederinle bağlanacaksın...
Taa ki çevrendeki dünya bozulup hayatın tamamen çekilene kadar...
Boyumla ilgili duyum almana gerek yok zaten forumda bi yerlerde belirtmiştim...Bir de daha açıklayıcı ve düzgün cümleler kursan belki ne demek istediğini daha rahat anlayacağım
Amethist bir espiri yapmak istemiştim.Ayrıca söylemiştim zaten.Yanlış bir şey mi dedim yoksa bende bir espiriyi ciddiye mi aldım.
Edit : Talha dediğini anlamadım istersen özel mesaj ile konuşalım. Üstmü gelmeyiniz _________________
En son Sencha tarafından Cmt Tem 31, 2010 1:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Deja Vu
Ben Sencha'ya espri yaptım, Sencha bana kızdı...
Gerisi mağlum değil mi, Burak _________________ Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...
Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...
------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator
------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.