Takım adı:AshNazg
Takımdaki oyuncular ve ırkları:
GandalfTheBlack ve milkerx:Sırasıyla mordor ve isengard
Takım kaptanı:GandalfTheBlack
Takım kaptanının iletişim bilgileri:
Msn adresi: ozo_warlord [at] hotmail.com
Ve Burdan ulaşabilirsiniz.
Not: Eğer rakibimizede uyarsa onlinedende oynıyabiliriz.
Ama hamachi istiyorlarsa ordan oynarız. _________________ Sauron'un gazabı çok korkunç,
Cezası tez olucak,
Miğferdibi muharebesi bitti,
Orta Dünya savaşı başlamak üzere
Bütün ümidimiz iki minik hobitte,
Yaban ellerde gezen minik hobitlerde,
En son GandalfTheBlack tarafından Pzr Ağu 15, 2010 12:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 defa değiştirildi.
Takım Adı: Gaming Gods
Takımdaki Oyuncular : GG|Hunter (Isengard) - GG|FeVeR!(Gondor)
Takım Kaptanı : GG|Hunter
Takım Kaptanının İletişim Bilgileri : unsal_fb_1907[at]hotmail.com , TWT'den Hunter olarak da ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi eğlenceler dileriz. _________________
En son Hunter tarafından Pzr Ağu 01, 2010 8:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 defa değiştirildi.
Tarih: Per Tem 29, 2010 5:32 pm Mesaj konusu: Re: Turnuva'ya Katılım
Takımın adı: Lords of Pain
Takımdaki oyuncular ve ırkları: TRoNnNn - Gondor & Vezir - Mordor
Takım kaptanı: Vezir
Takım kaptanının iletişim bilgileri: erenyukseloglu windowslive.com _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west!
En son Vezir tarafından Per Tem 29, 2010 11:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Takım adı :Clan Gods of Game
Takımdaki oyuncular ve ırkları : GG|DiaBLo(İsengard)-(Gondor)GG|StarLine
Takım kaptanı : GG|DiaBLo
Takım kaptanın iletişim bilg.: Revolutionist__boy@hotmail.com
E-posta adreslerinizi şu şekilde yazarsanız, internet sitelerinde gezip spam yapma amaçlı e-posta adresi toplayan botlara yakalanmamış olursunuz:
Örnek: blizzard [at] thewhitetree.org
@ yerine [at] _________________ Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum...
Takımın adı: Kızıl Ok
Takımdaki oyuncular ve ırkları: AliEren(Rohan), Anti-Lycan(Gondor)
Takım kaptanı: AliEren
Takım kaptanının iletişim bilgileri: alierensevinc[at]hotmail.com _________________ Yok, elveda . . .
Takımın adı: Legolas & Haldir Kardeşler
Takımdaki oyuncular ve ırkları: Captain Mactavish & Büşran Irklar düşünülüyor.
Takım kaptanı:Büşran
Takım kaptanının iletişim bilgileri: babil_alexsander[at]hotmail.com & hornburg_archers[at]hotmail.com _________________ "I'm Tony Montana !" The Covboy !
Takım Adı: kömhür
Takımdaki oyncular ve ırkları:hür çocuk(isengard) / kömür(rohan)
Takım kaptanı: hür çocuk
Takım kaptanının iletişim bilgileri: erisozgur[at]hotmail.com
Takım Adı: Louder Than Hell
Takımdaki Oyuncular ve Irkları: LTH | bozotr93 & LTH | Junior Gondor&Rohan ve yedek olarak LTH | Rocker (Rohan)
Takım Kaptanı: bozotr93
Takım Kaptının iletişim bilgileri: bozotr93 [at] hotmail.com _________________
En son bozotr93 tarafından Cmt Ağu 14, 2010 8:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Takım Adı:Panzer
Takımdaki Oyuncular ve Irkları:Obi-Wan-Kenobi(mordor) / sibatlik (gondor)
Takım Kaptanı: Obi-Wan-Kenobi
Takım Kaptının iletişim bilgileri:Obi-Wan-Kenobi[AT]hotmail.com.tr
[/b]
Kayıt: 06.02.2010 Mesajlar: 162 Şehir: Minas Morgul / Kocaeli
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 4:58 pm Mesaj konusu:
TakımAdı:LeaveNonAlive(LNA)
Takımdaki Oyuncular Ve Irkları:Mrgreenleaf(LNA | Greeny)Gondor & Déat`h N!c3(LNA | Death)Rohan
Takım Kaptanı:Mrgreenleaf(LNA | Greeny)
Takım Kaptanının İletişim Bilgileri:jenkoo_96[at]hotmail.com.
Spoiler:
Parantez içindekiler oyundaki isimler parantezsizler ise forumdakiler
_________________ O Nazgul Efendisi , Angmar'ın Cadı Kralı , 9'Ların En Muazzamı , Minas Morgul ise Barınağı ( The Witch-King ) ~
Takım adı :Clan Gods of Game
Takımdaki oyuncular ve ırkları : GG|DiaBLo(İsengard)-(Gondor)GG|StarLine
Takım kaptanı : GG|DiaBLo
Takım kaptanın iletişim bilg.: Revolutionist__boy@hotmail.com
Takımdaki oyuncular ve ırkları : GG|DiaBLo(İsengard)-(Rohan)GG|StarLine değiştirdik. ve yedek olarak GG|SaiRaLiNde
En son DiaBLo tarafından Pzr Ağu 01, 2010 9:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi.
Takım Adı:First Blood Takım Oyuncuları ve Irkları:Hastar:Rohan-Taylan:Gondor Takım Kaptanı:Hastar Takım Kaptanının İletişim Bilgileri: Has.tarr[at]hotmail.com _________________ Irklar Hakkında Bilgiler
En son Hastar tarafından Cma Ağu 06, 2010 10:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 defa değiştirildi.