| Yazar |
Mesaj |
Gil-Adanthalion Warrior

|
Tarih: Çar Tem 28, 2010 12:48 pm Mesaj konusu: Lorien mi? Ayrıkvadi mi? Ya da size göre neresi? |
|
|
Evet arkadaşlar, ömrünüzü gecireceğiniz huzurlu yerlerde ilk sırada olan iki yer.
Siz nereyi tercih ederdiniz.İster orda konaklamak, ister yaşamak hangisi?
bliZZard arkadaşımız hatrına , Sizler için en mükemmel olan yer neresi?
Değerli görüşlerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar nedenini de belirtirseniz iyi olur. _________________
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Kütüphanedeki Yazılarım
En son Gil-Adanthalion tarafından Çar Ağu 04, 2010 5:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
bliZZard Yönetici

|
Tarih: Çar Tem 28, 2010 3:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoş bir soru, ama Lorien ve Ayrıkvadi ile sınırlı olmamalıydı. Kimisi için Moria cennet gibidir mesela (bkz. Cüceler ).
Ama madem bu ikisiyle sınırlı, cevabım Ayrıkvadi olurdu. Nedenlerim ise, 1.si yabancıların orda daha iyi karşılanması, 2.si kitaptaki tasvirler ve filmdeki görüntülerde Ayrıkvadi'nin daha ferah ve iç açıcı gösterilmesi, 3.sü ise daha modern bir yerleşke oluşu (Lothlorien'li elflerle Star Wars 6'daki Ewok'lar arasında pek bir fark göremiyorum gelişmişlik açısından ). _________________
Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
Maglor Knight

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 12:06 am Mesaj konusu: |
|
|
1-Shire hep hayran olmuşumdur shire'e ve çevresine böyle gidip pipo içilesi bi yer, arkadaşlarınla her gece toplanıp eğlenebileceğin bi yer diye düşünüyorum
2-hithlum'da yaşayabilirdim ilk çağlarda ama buna bir neden veremem sanırım sadece seviyorum  _________________ This is the end,Beautiful friend
This is the end,My only friend,
the end...
ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi . |
|
| Başa dön |
|
 |
Terra Orta Dünya Uzmanı

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 12:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Yaşamak için bir yer seçecek olsam, Ayrıkvadi'yi seçerdim.
Lorien'i tercih etmem çünkü yükseklik korkum var. Ağaçların tepesinde dolaşamam ben . Ateş Salonları'nda şarkılar ve öyküler dinlemek, paha biçilmez birşey bence. Ayrıca Ayrıkvadi'de Arwen var . _________________
Felawing, 1 Hobbit Army |
|
| Başa dön |
|
 |
Aragorn Warrior

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 9:04 am Mesaj konusu: |
|
|
Shire olabilir.Çünkü çok geniş ve güzel bir yer.Ormanlar, nehirler vs..  |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain Mactavish Knight

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Mordor diyorum. Çünkü Deniz var + Hava sıcak + 7/24 Güvenlik + Toprakları verimli.Biraz çeki düzen versen harika olur.Kum plajı açardım oraya şenzlok 10 lira satsan. 300 400 bin kişi ortalama 35 milyon para kazanırsın . Bu parayla güzelim mordor dağlarına tripleks villalar yapardım. Gözün olduğu yerede bir AVM açardım.Tarihi müze açardım son ittifakdan kalma kalıntılar "Görmüş olduğunuz kafa Sauronu kafasıdır" Gibi.. Hee bide düğün salonu açardım.(Olmaz yani hergün minasın tepesinde ) + Havalimanı MHY ( Mordor Hava Yolları ) .. Yani işin özü " Ana gibi yar Mordor gibi diyar olmaz ! ...  _________________
"I'm Tony Montana !" The Covboy ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Terra Orta Dünya Uzmanı

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Abi senin bahsettiğin yer Antalya . Mordor'da yaşanır mı ? Hava sıcak, ama çok sıcak, nefes alınmayacak kadar . Sonra yeşillk bile yok . Zor gelirim tatile oraya . _________________
Felawing, 1 Hobbit Army |
|
| Başa dön |
|
 |
AliEren High Lord

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 3:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya Lorien, ya Shire. Neden ?
Lorien, çimler, çiçekler ve mallornlar arasında bir cennet. BliZZard'ında dediği gibi pek gelişmiş değil böylelikle her şey doğal halini her şeyden daha iyi biçimde koruyor.
Shire, Shire tam bir rahatlık ortamı. Neşeli bir halk, harika çayırlar, tepeler. İnsan daha ne isteyebilirki. _________________ Yok, elveda . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
darth_morgoth Uzaklaştırıldı

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Captain Mactavish demiş ki: | Mordor diyorum. Çünkü Deniz var + Hava sıcak + 7/24 Güvenlik + Toprakları verimli.Biraz çeki düzen versen harika olur.Kum plajı açardım oraya şenzlok 10 lira satsan. 300 400 bin kişi ortalama 35 milyon para kazanırsın . Bu parayla güzelim mordor dağlarına tripleks villalar yapardım. Gözün olduğu yerede bir AVM açardım.Tarihi müze açardım son ittifakdan kalma kalıntılar "Görmüş olduğunuz kafa Sauronu kafasıdır" Gibi.. Hee bide düğün salonu açardım.(Olmaz yani hergün minasın tepesinde ) + Havalimanı MHY ( Mordor Hava Yolları ) .. Yani işin özü " Ana gibi yar Mordor gibi diyar olmaz ! ...  |
Captain Mactavish, abi sen n'aptın yaa Vallahi coşmuşsun. Hele son söze bittim:
"Ana gibi yar Mordor gibi diyar olmaz !.. "
Hazır yazmışken ben de Ayrıkvadiyi seçerdim. Çünkü Lorien'den daha sevecen gibi ve daha az korkutucu. Yüzük Krdeşliği'nde Lorien'li yerlerdeki müziklerden korkuyorum bee.  _________________

En son darth_morgoth tarafından Cma Tem 30, 2010 11:00 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aragorn Warrior

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 8:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Captain Mactavish demiş ki: | Mordor diyorum. Çünkü Deniz var + Hava sıcak + 7/24 Güvenlik + Toprakları verimli.Biraz çeki düzen versen harika olur.Kum plajı açardım oraya şenzlok 10 lira satsan. 300 400 bin kişi ortalama 35 milyon para kazanırsın . Bu parayla güzelim mordor dağlarına tripleks villalar yapardım. Gözün olduğu yerede bir AVM açardım.Tarihi müze açardım son ittifakdan kalma kalıntılar "Görmüş olduğunuz kafa Sauronu kafasıdır" Gibi.. Hee bide düğün salonu açardım.(Olmaz yani hergün minasın tepesinde ) + Havalimanı MHY ( Mordor Hava Yolları ) .. Yani işin özü " Ana gibi yar Mordor gibi diyar olmaz ! ...  |
Deneme türünde Nobel alabilecek bir yazı ) |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain Mactavish Knight

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 3:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Çoğrafya dersinde öğrendime göre volkanik yerlerde topraklar verilimli olduğunu duydum. Söylerim TEMA vakfına hemen yeşilik olur. Olmadı kampanya yaparız. " 1 Fidan 20 orc... Sizde can kurtarın "der gibi.. he oda olmadı reklamlarda oynatırız arkaya jön olarak Haluk Bilgineri koydukmu tamam.. Bakalım görürüz ozaman Lorien mi ? Ayrık vadimi ? Benden söylemesi..
" Morgrad Ormanı " Dikkat Troll çıkabilir. _________________
|
| Başa dön |
|
 |
NoldorWarrior Defender of Rivendell

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Tabii ki Ayrıkvadi. Bannerımdan belli oluyordur heralde.  _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
egemen_BLOD Warrior

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 10:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Shire'de olmak isterim valla.Çiçek , böcek , neşeli insanlar...Ben kırsal alanları severim.İnsanın ömrüne ömür katıyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
BreathOfScare Warrior

Kayıt: 29.01.2010 Mesajlar: 173 Şehir: Samsun/Kadıköyormanı
|
|
| Başa dön |
|
 |
Déat`h N!c3 Warrior

Kayıt: 06.02.2010 Mesajlar: 162 Şehir: Minas Morgul / Kocaeli
|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 10:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Minas Morgul abi yeşil spot ışıkları falan heykeller + Minas Morgul'dan Mordor'a Bumgee Jumping yapacaksın yamaç atlayışı falan MacTavish senle projelerimizi oluşturmaya başlayalım  _________________
O Nazgul Efendisi , Angmar'ın Cadı Kralı , 9'Ların En Muazzamı , Minas Morgul ise Barınağı ( The Witch-King ) ~ |
|
| Başa dön |
|
 |
Gimli_Goko Guard Captain

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 11:18 am Mesaj konusu: |
|
|
1. Khazad-dum
2. Erebor
3. Demir Tepeler ve ya Mavi Dağlar
Khazad-dum ve Erebor işgal edilmemişse oralarda yaşamak isterim. İşgal edilmişse Mavi Dağlar ve ya Demir Tepeler'de tabiki bir cüce olarak yaşamak isterim. _________________
Baruk Khazad! Khazad ai-menu!
Durin'in Soyundan Bazı Cüceler
Durin ve Durin'in Soyu
Ulu Nehir Anduin |
|
| Başa dön |
|
 |
Captain Mactavish Knight

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 11:20 am Mesaj konusu: |
|
|
| Déat`h N!c3 demiş ki: | Minas Morgul abi yeşil spot ışıkları falan heykeller + Minas Morgul'dan Mordor'a Bumgee Jumping yapacaksın yamaç atlayışı falan MacTavish senle projelerimizi oluşturmaya başlayalım  |
Elbette.  _________________
|
| Başa dön |
|
 |
VioLans Soldier

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 5:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
bliZZard'ın da belirttiği gibi keşke Lorien ve Ayrık Vadi ile sınırlı olmasaymış. Seçeneklerde Gondolin bulunsa Tereddütsüz oyumu kullanırdım.
Neden mi?
Şöyle başlayayım. Ben Ayrık Vadi ve Özellikle Lòrien hayranı ve Lotr kitaplarını okumamış birisiyim. Ancak filmde izlediğim ve Büyük ölçüde yardım aldığım Minas Tirith Kütüphanesi yardımıyla Gondolin'i öğrendim. Küçük bir araştırma ve BFME-2 haritasında o havayı hissetmek gibisi yok. Man-Elf diyarı desek yeridir.
Tabi ki filmden söz ettim. Trilogy'de de görüldüğü üzere filmde baskın olan ırk İnsan'lar. İnsan'ların ve Elfl'lerin ittifakları da birbirine oldukça bağlıymış.
Uzun lafın kısası;
Tek Rakibim MHY. 
Birde açılan konu üzerine bir sözüm var.
Sağlam orc kalmaz Mordor'da, Elf diyarı Sığmaz Lòrien'a.
( Bu arada bu benim ilk yazımmış. İnanmıyorum ) |
|
| Başa dön |
|
 |
Gil-Adanthalion Warrior

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
| VioLans demiş ki: | | bliZZard'ın da belirttiği gibi keşke Lorien ve Ayrık Vadi ile sınırlı olmasaymış. Seçeneklerde Gondolin bulunsa Tereddütsüz oyumu kullanırdım.]bliZZard'ın da belirttiği gibi keşke Lorien ve Ayrık Vadi ile sınırlı olmasaymış. Seçeneklerde Gondolin bulunsa Tereddütsüz oyumu kullanırdım. |
Zaten oraya bakarsanız sonradan seçenekleri geniş tuttum.(Size göre neresi dedim) _________________
Mal kaybeden, bir şey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmistir.
Kütüphanedeki Yazılarım
En son Gil-Adanthalion tarafından Çar Ağu 04, 2010 5:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 defa değiştirildi. |
|
| Başa dön |
|
 |
VioLans Soldier

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 6:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Konuyu Geçenlerde okumuştum ve yazımı yazarken yeniden okumayı aklıma bile getirmemişim. Kusura bakmayın .
i love Gondolin 4Ever  |
|
| Başa dön |
|
 |
|