| Yazar |
Mesaj |
NoX Soldier

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 7:38 pm Mesaj konusu: Merhaba The White Tree ailesi |
|
|
İsmim Uğur, 21 yaşındayım ve İTÜ Makinede okuyorum.
Beni Counter Stike 1.6 ve Source'den belki bilen vardır. BFME de çok sevdiğim bir oyundur ve google sağolsun pek güzel bir siteyle karşılaştım ve aylardır üyelik almaya üşendiğimden dışardan takip ediyordum.
Neyse artık beni de aranıza kabul ederseniz bundan gurur duyarım, iyi forumlar hepinize. =) |
|
| Başa dön |
|
 |
Elros Yetkili

Kayıt: 29.05.2008 Mesajlar: 1455 Şehir: Antalya (Lothlorien)
|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 7:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldiniz NoX. Elbetteki sizi aramıza alacağız. Umarım siz de kalıcı bir üye olur ve sitemizden keyif alırsınız. Hiç yabancılık çekeceğinizi sanmam, üyelerimiz gayet sıcakkanlıdır.
Forum hakkında biraz bilginiz olması ve zorluk çekmemeniz açısından buradaki başlıkları okumanız yararınıza olacaktır.
Aramıza tekrardan hoşgeldiniz diyorum.  _________________
Canlılardan bir çoğu ölümü hakeder, ölülerin bazıları da yaşamayı. Yaşamı onlara verebilir misin Frodo?
|
|
| Başa dön |
|
 |
ronartir Yetkili

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 8:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sitemize ve aramıza hoşgeldiniz NoX. İsminizi görünce bir an yakın bir arkadaşım üye oldu sandım. Çünkü o da NoX ismini kullanıyor da. Acaba bu ismi oyununda dolayı mı kullanıyorsunuz merak ettim şimdi.
Yabancılık çekmeyeceğinizden eminim yeter ki çekingen davranmayın. Ancak yazdığınız bilgilere göre de böyle bir olasılık düşünmüyorum. Tekrar hoşgeldiniz.  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
NoX Soldier

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 7:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
NoX hoşuma gidiyor kullanıyorum ben de bir özelliği yok aslında. Bu sıcak karşılama için teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
ekin6060 Oyun Uzmanı

|
Tarih: Cmt Tem 31, 2010 7:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hoşgeldin. _________________
 |
|