TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Merhaba The White Tree ailesi

Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Yeni Üyeler
Yazar Mesaj
NoX
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 7:38 pm    Mesaj konusu: Merhaba The White Tree ailesi Alıntıyla Cevap Gönder

İsmim Uğur, 21 yaşındayım ve İTÜ Makinede okuyorum.
Beni Counter Stike 1.6 ve Source'den belki bilen vardır. BFME de çok sevdiğim bir oyundur ve google sağolsun pek güzel bir siteyle karşılaştım ve aylardır üyelik almaya üşendiğimden dışardan takip ediyordum.
Neyse artık beni de aranıza kabul ederseniz bundan gurur duyarım, iyi forumlar hepinize. =)
Başa dön
Elros
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 7:46 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hoşgeldiniz NoX. Elbetteki sizi aramıza alacağız. Smile Umarım siz de kalıcı bir üye olur ve sitemizden keyif alırsınız. Hiç yabancılık çekeceğinizi sanmam, üyelerimiz gayet sıcakkanlıdır.

Forum hakkında biraz bilginiz olması ve zorluk çekmemeniz açısından buradaki başlıkları okumanız yararınıza olacaktır.

Aramıza tekrardan hoşgeldiniz diyorum. Smile

Canlılardan bir çoğu ölümü hakeder, ölülerin bazıları da yaşamayı. Yaşamı onlara verebilir misin Frodo?
Başa dön
ronartir
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 8:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sitemize ve aramıza hoşgeldiniz NoX. İsminizi görünce bir an yakın bir arkadaşım üye oldu sandım. Çünkü o da NoX ismini kullanıyor da. Very Happy Acaba bu ismi oyununda dolayı mı kullanıyorsunuz merak ettim şimdi. Smile

Yabancılık çekmeyeceğinizden eminim yeter ki çekingen davranmayın. Ancak yazdığınız bilgilere göre de böyle bir olasılık düşünmüyorum. Tekrar hoşgeldiniz. Smile

Başa dön
NoX
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cmt Tem 31, 2010 7:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

NoX hoşuma gidiyor kullanıyorum ben de bir özelliği yok aslında. Smile Bu sıcak karşılama için teşekkürler.
Başa dön
ekin6060
Oyun Uzmanı
Oyun Uzmanı

MesajTarih: Cmt Tem 31, 2010 7:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hoşgeldin.
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: