TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

TWT Ağustos 2010 Conquest Turnuvası !
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Lord of the Rings: Conquest -> Multiplayer
Yazar Mesaj
Vezir
Lord of Pain
Lord of Pain

MesajTarih: Per Tem 22, 2010 12:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet bu da doğru illa konuşacaksak Hamachi'den konuşuruz oyundan önce. Daha sonra oyun içerisinde konuşuruz.

Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west!
Başa dön
ElvenHaldir
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 22, 2010 2:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vezir demiş ki:
Evet bu da doğru illa konuşacaksak Hamachi'den konuşuruz oyundan önce. Daha sonra oyun içerisinde konuşuruz.

aynen vezir hamaiciden konuşuruz fark etmiyor kaç ta olcak ama bende girmiyor bi türlü ya windows 7 kullanıyorum

Envinyatar
Başa dön
cirdan the nomi
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 22, 2010 3:36 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tabi herşey tam olsa da ttnet'in azizliğine uğrama ihtimalimiz var.Ayrıca teamspeak ayarlarsak baya güzel olur eğer kalabalık oyun yapacak olursak
Lord of Pain

MesajTarih: Per Tem 22, 2010 3:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet arkadaşlar Hamachi ağımız açılmıştır. Yalnızca turnuvadaki arkadaşlar katılırlarsa sevinirim. Smile
ID : TWT|Conquest
Şifre: thewhitetree

Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west!
Başa dön
cirdan the nomi
Knight
Knight

MesajTarih: Per Tem 22, 2010 7:21 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bende hamachi var ama aynı sürüm mü bilemiyorum.Acaba herkes de ortak çalışabilecek(vista-7) bir versiyon linki verebilir misiniz?Yoksa herkes son sürümü update mi etsin?
Warrior

MesajTarih: Cma Tem 23, 2010 11:06 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

O ortadaki büyük çizgiyi nasıl yazacaz hadi ben alıntı yap deyip kopyaladım ama normal olarak kopyalanmıyorda.
Warrior

MesajTarih: Cma Tem 23, 2010 11:43 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

O işareti Alt Gr`ye basılı tutup Z`nin yanındaki >< şu işaretlerin olduğu tuşa basarsanız yapabilirsiniz.Bu arada dediğim gibi 13:00-18:00 arası olursa benide yazabilirsiniz. Wink Rolling Eyes
Uzaklaştırıldı

MesajTarih: Cma Tem 23, 2010 12:30 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vezir beni listeden çıkar şuan durumlar belli değil.Ben sonradan belki tekrar girebilirim.
Başa dön
BlackFire
Warrior
Warrior

MesajTarih: Cma Tem 23, 2010 6:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hastar demiş ki:
O işareti Alt Gr`ye basılı tutup Z`nin yanındaki >< şu işaretlerin olduğu tuşa basarsanız yapabilirsiniz.Bu arada dediğim gibi 13:00-18:00 arası olursa benide yazabilirsiniz. Wink Rolling Eyes

Teşekkür ediyorum
Warrior

MesajTarih: Cmt Tem 24, 2010 1:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım benide yazabilirmisin?Evde patlıyorum resmen.Eğer adam gerekirse bulurum bi kaç kişi daha Wink

Başa dön
BlackFire
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 2:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayımız 20 kişi olduğunda hamachi ye nasıl gireceğiz benim hatırladığım kadarıyla hamachi ye para verip almadıysan bir ağa en fazla 16 kişi katılabiliyor.
Knight

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 2:22 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BlackFire demiş ki:
Sayımız 20 kişi olduğunda hamachi ye nasıl gireceğiz benim hatırladığım kadarıyla hamachi ye para verip almadıysan bir ağa en fazla 16 kişi katılabiliyor.

Arkadaşlar kolayı var Eşleştirmeleri yaparsınız buradan,

MAÇ1

X-Y
A-C
G-H

eşleşmeleri bu ağa gelsin.

MAÇ2

Q-E
I-O
P-S

eşleşmeleri bu ağa gelsin tarzından

Türkler öldürülür, lakin mağlup edilemezler...

Napoléon Bonaparte

Orta Dünya ile ilgili Yazılarım
Başa dön
King_Of_The_Dead
Soldier
Soldier

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 3:29 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ya beyler ben de oynamak istiyorum online ama nasıl oynucam Confused Hamachi ile nasıl oluyo?
Başa dön
Thranduill
Knight
Knight

MesajTarih: Pts Tem 26, 2010 5:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

King_Of_The_Dead demiş ki:
Ya beyler ben de oynamak istiyorum online ama nasıl oynucam Confused Hamachi ile nasıl oluyo?

http://www.akagac.org/e107bb/viewtopic.php?t=4928&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=6e7b9e899a327771b091f400999f6506

Buradan bakabilirsiniz Smile

Türkler öldürülür, lakin mağlup edilemezler...

Napoléon Bonaparte

Orta Dünya ile ilgili Yazılarım
Başa dön
recebin.
Uzaklaştırıldı

MesajTarih: Çar Tem 28, 2010 10:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de Girmek İsterim
Başa dön
_Blazel
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 11:11 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de Giriyorum
Başa dön
Vezir
Lord of Pain
Lord of Pain

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 1:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar 16 kişinin yeterli olduğunu düşündüm ve turnuvanın başlanması için gerekli aşamalara geçilmesini düşündüm. Bu yüzden birazdan Conquest ile ilgili olan MSN adresini açacağım. Turnuvadakiler MSN adreslerini Ö.M ile atarlarsa sevinirim. Smile

Başa dön
Lordelf
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts Ağu 02, 2010 5:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Benim anlamadığım birşey var.Herkes kafasına göre farklı bir saatte giriyor.Bunun çözümü yokmu hep böyle mi oynuyacaz yoksa belli bir gün ve saatte biraraya gelip mi oynayacağız Question

!!!Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın!!!
Başa dön
Vezir
Lord of Pain
Lord of Pain

MesajTarih: Pts Ağu 02, 2010 5:10 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Herkesin MSN adresini topladıktan sonra ayarlayacağım.

Başa dön
BlackFire
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts Ağu 02, 2010 6:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yalnız böyle herksin msn adresini sana yollamasını beklersen çok bekleriz çünkü çoğu birdaha bu konuyu kontrol bile etmez. Sana zahmet herkse pm at onlarda msn adreslerini yollasın.Bu arada msn adresleirini toplamaya bir zaman sınırı koyalım da cevap vermeyenler elensin
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin: