| Yazar |
Mesaj |
Vezir Lord of Pain

|
Tarih: Per Tem 22, 2010 12:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet bu da doğru illa konuşacaksak Hamachi'den konuşuruz oyundan önce. Daha sonra oyun içerisinde konuşuruz. _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west! |
|
| Başa dön |
|
 |
ElvenHaldir Soldier

|
Tarih: Per Tem 22, 2010 2:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Vezir demiş ki: | | Evet bu da doğru illa konuşacaksak Hamachi'den konuşuruz oyundan önce. Daha sonra oyun içerisinde konuşuruz. |
aynen vezir hamaiciden konuşuruz fark etmiyor kaç ta olcak ama bende girmiyor bi türlü ya windows 7 kullanıyorum _________________ Sitemizde müsaade edilen imza resmi boyutu en fazla 350*120 ebatlarında ve 250kb boyutunda olabilir. Lütfen en kısa sürede imzanızı düzeltiniz.
Envinyatar |
|
| Başa dön |
|
 |
cirdan the nomi Knight

|
Tarih: Per Tem 22, 2010 3:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tabi herşey tam olsa da ttnet'in azizliğine uğrama ihtimalimiz var.Ayrıca teamspeak ayarlarsak baya güzel olur eğer kalabalık oyun yapacak olursak _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Vezir Lord of Pain

|
Tarih: Per Tem 22, 2010 3:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar Hamachi ağımız açılmıştır. Yalnızca turnuvadaki arkadaşlar katılırlarsa sevinirim.
ID : TWT|Conquest
Şifre: thewhitetree _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
Hold your ground! Hold your ground! Sons of Gondor of Rohan my brothers! I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship. But it is not this day an hour of woes and shattered shields when the age of men comes crashing down. But it is not this day! This day we fight by all that you hold dear on this good earth I bid you stand men of the west! |
|
| Başa dön |
|
 |
cirdan the nomi Knight

|
Tarih: Per Tem 22, 2010 7:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende hamachi var ama aynı sürüm mü bilemiyorum.Acaba herkes de ortak çalışabilecek(vista-7) bir versiyon linki verebilir misiniz?Yoksa herkes son sürümü update mi etsin? _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
BlackFire Warrior

|
Tarih: Cma Tem 23, 2010 11:06 am Mesaj konusu: |
|
|
O ortadaki büyük çizgiyi nasıl yazacaz hadi ben alıntı yap deyip kopyaladım ama normal olarak kopyalanmıyorda. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Hastar Warrior

|
Tarih: Cma Tem 23, 2010 11:43 am Mesaj konusu: |
|
|
O işareti Alt Gr`ye basılı tutup Z`nin yanındaki >< şu işaretlerin olduğu tuşa basarsanız yapabilirsiniz.Bu arada dediğim gibi 13:00-18:00 arası olursa benide yazabilirsiniz.  _________________ Irklar Hakkında Bilgiler |
|
| Başa dön |
|
 |
TheP17 Uzaklaştırıldı
|
Tarih: Cma Tem 23, 2010 12:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Vezir beni listeden çıkar şuan durumlar belli değil.Ben sonradan belki tekrar girebilirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
BlackFire Warrior

|
Tarih: Cma Tem 23, 2010 6:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Hastar demiş ki: | O işareti Alt Gr`ye basılı tutup Z`nin yanındaki >< şu işaretlerin olduğu tuşa basarsanız yapabilirsiniz.Bu arada dediğim gibi 13:00-18:00 arası olursa benide yazabilirsiniz.  |
Teşekkür ediyorum _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
LeGoLaS1995 Warrior

|
Tarih: Cmt Tem 24, 2010 1:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım benide yazabilirmisin?Evde patlıyorum resmen.Eğer adam gerekirse bulurum bi kaç kişi daha  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
BlackFire Warrior

|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 2:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sayımız 20 kişi olduğunda hamachi ye nasıl gireceğiz benim hatırladığım kadarıyla hamachi ye para verip almadıysan bir ağa en fazla 16 kişi katılabiliyor. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Thranduill Knight

|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 2:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| BlackFire demiş ki: | | Sayımız 20 kişi olduğunda hamachi ye nasıl gireceğiz benim hatırladığım kadarıyla hamachi ye para verip almadıysan bir ağa en fazla 16 kişi katılabiliyor. |
Arkadaşlar kolayı var Eşleştirmeleri yaparsınız buradan,
MAÇ1
X-Y
A-C
G-H
eşleşmeleri bu ağa gelsin.
MAÇ2
Q-E
I-O
P-S
eşleşmeleri bu ağa gelsin tarzından _________________
Türkler öldürülür, lakin mağlup edilemezler...
Napoléon Bonaparte
Orta Dünya ile ilgili Yazılarım
|
|
| Başa dön |
|
 |
King_Of_The_Dead Soldier

|
Tarih: Pts Tem 26, 2010 3:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya beyler ben de oynamak istiyorum online ama nasıl oynucam Hamachi ile nasıl oluyo? |
|
| Başa dön |
|
 |
Thranduill Knight

|
|
| Başa dön |
|
 |
recebin. Uzaklaştırıldı
|
Tarih: Çar Tem 28, 2010 10:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Ben de Girmek İsterim |
|
| Başa dön |
|
 |
_Blazel Soldier

|
Tarih: Per Tem 29, 2010 11:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de Giriyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Vezir Lord of Pain

|
Tarih: Cma Tem 30, 2010 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar 16 kişinin yeterli olduğunu düşündüm ve turnuvanın başlanması için gerekli aşamalara geçilmesini düşündüm. Bu yüzden birazdan Conquest ile ilgili olan MSN adresini açacağım. Turnuvadakiler MSN adreslerini Ö.M ile atarlarsa sevinirim.  _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
|
| Başa dön |
|
 |
Lordelf Warrior

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 5:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim anlamadığım birşey var.Herkes kafasına göre farklı bir saatte giriyor.Bunun çözümü yokmu hep böyle mi oynuyacaz yoksa belli bir gün ve saatte biraraya gelip mi oynayacağız  _________________
!!!Korkuyu birinin üzerinde kullanmak için önce kendi korkularının efendisi olmalısın!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Vezir Lord of Pain

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 5:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Herkesin MSN adresini topladıktan sonra ayarlayacağım. _________________ İçinizden en az yarısını arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını hakettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum.
|
| Başa dön |
|
 |
BlackFire Warrior

|
Tarih: Pts Ağu 02, 2010 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yalnız böyle herksin msn adresini sana yollamasını beklersen çok bekleriz çünkü çoğu birdaha bu konuyu kontrol bile etmez. Sana zahmet herkse pm at onlarda msn adreslerini yollasın.Bu arada msn adresleirini toplamaya bir zaman sınırı koyalım da cevap vermeyenler elensin _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|