| Yazar |
Mesaj |
Tom_Bombadil Soldier

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 3:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Güzel olmasını ümit ediyorum.Umarım diğer oyunlardaki gibi bir sürü eksik olmaz kitaba daha yakın karakterler olur.Heyecanla bekliyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
BlackFire Warrior

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 10:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya belki daha önce sorulmuştur ama gene de soracağım. Bu oyun hakkında farklı farklı şeyler duyuyorum birisi online olacak diyor birisi online gibi oynanış ama single olacak diyor? Hangisi doğru
Singleplayer olacaksa multiplayer da olacak mı ? Yada online oynanış . Öyle rpg mmorpg den anlamam oynanış şeklinden bahsederseniz daha iyi anlarım  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
AliEren High Lord

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 10:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
| BlackFire demiş ki: | ya belki daha önce sorulmuştur ama gene de soracağım. Bu oyun hakkında farklı farklı şeyler duyuyorum birisi online olacak diyor birisi online gibi oynanış ama single olacak diyor? Hangisi doğru
Singleplayer olacaksa multiplayer da olacak mı ? Yada online oynanış . Öyle rpg mmorpg den anlamam oynanış şeklinden bahsederseniz daha iyi anlarım  |
oyun online olmıycak. oyunda bir karakterimiz olucak ve onunla oyunu oynuycaz, oyunda elbet başka karakterler olucak ama onları bilgisayar kullanıcak _________________ Yok, elveda . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
Gimli_Goko Guard Captain

|
Tarih: Pzr Tem 18, 2010 10:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
| AliEren demiş ki: | | BlackFire demiş ki: | ya belki daha önce sorulmuştur ama gene de soracağım. Bu oyun hakkında farklı farklı şeyler duyuyorum birisi online olacak diyor birisi online gibi oynanış ama single olacak diyor? Hangisi doğru
Singleplayer olacaksa multiplayer da olacak mı ? Yada online oynanış . Öyle rpg mmorpg den anlamam oynanış şeklinden bahsederseniz daha iyi anlarım  |
oyun online olmıycak. oyunda bir karakterimiz olucak ve onunla oyunu oynuycaz, oyunda elbet başka karakterler olucak ama onları bilgisayar kullanıcak |
Ancak conquest gibi co-op olacak. _________________
Baruk Khazad! Khazad ai-menu!
Durin'in Soyundan Bazı Cüceler
Durin ve Durin'in Soyu
Ulu Nehir Anduin |
|
| Başa dön |
|
 |
Thranduill Knight

|
Tarih: Cma Tem 23, 2010 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bana kalırsa karakter vs LotR Online'da olacak Conquestteki gibi olmaz karakterler kanımca çünkü Conquest Electronic Arts bu WarnerBros..
Ok kullanma olayına gelirsek birkaç resimden sadece arbalet tarzı kullanabileceğimizi gördüm bana göre bu 1 -.
Diğer taraftan multiplayerdan sadece Co-op olmasıda kötü,İnsan bir yere kadar oyunu bitirir sonra SinglePlayerdanda sıkılır.
Fakat oyundaki Bosslar ve diğer orclar,troller vs kaliteler güzel olursa bu da oyunu bitirdikten sonra anılar akla gelince ''Eski oyunlar neydi öyle,hadi beraber eskisi gibi War in the North oynayalım.'' tarzı depreşmeler yaratabilir.
Benim görüşlerim bu kadar sizden cevap bekliyorum _________________
Türkler öldürülür, lakin mağlup edilemezler...
Napoléon Bonaparte
Orta Dünya ile ilgili Yazılarım
|
|
| Başa dön |
|
 |
|fingolfin| Soldier

|
Tarih: Sal Tem 27, 2010 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu oyun için xbox 360 alıyorum
tam olarak 2011'in hangi ayında çıkıyor acaba ? _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
1ht1baron Soldier

|
|
| Başa dön |
|
 |
yokolujumut Soldier

|
Tarih: Cma Ağu 06, 2010 3:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Eğer 2 ocakta çıkarsa benim yılbaşı hediyem olur  _________________ T
h
e
Yokoluj |
|
| Başa dön |
|
 |
ilhanbatu Soldier

|
Tarih: Cma Ağu 06, 2010 5:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
aslında biraz korkuyorum conqest gibi olmasınıdan bir endişeliyim ama güzele benziyor muhtemelen güzel bir yapım olucak 2010 da çıkarsalarya şunu  _________________ saouron komutan olarak hiç bir insanın onu yok edemeceği söylenen9 ların en muazzamı ANGMARIN CADI KRALInı başa getirdi
barınağı ise MİNAS MORGUL |
|
| Başa dön |
|
 |
An-Anonymous Haberci

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 12:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Oyunun çıkış tarihi hakkında 2011 dışında hiçbir resmi açıklama yapılmadı; hatta bırakın günü ayı, oyunun 2011'in hangi çeyreğinde çıkacağına dair bir bilgi de yok. Genelde oyunların çıkış tarihleri resmi ağızdan açıklanmadan önce büyük oyun mağazalarında duyurulur ve War in the North için öyle bir şey de yok ortada. Bu yüzden kesin bir tarihe odaklanmak yerine henüz duyurulmadığını unutmamak lazım. _________________ There is some good in this world... And it's worth fightning for... |
|
| Başa dön |
|
 |
|fingolfin| Soldier

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 8:48 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oyun e3'te duyurulmuştu diye hatırlıyorum.yanlış mıyım ?
Ayrıca şu oyun Rockstar tarafından yapılsa ne güzel olurdu.Gta'da ki gibi istediğimizi yapabildiğimiz bi oyun olsaydı...şu an red dead redemption oynuyorum (gta'nın western uyarlaması) gerçekten inanılmaz  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
An-Anonymous Haberci

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 9:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
| |fingolfin| demiş ki: | Oyun e3'te duyurulmuştu diye hatırlıyorum.yanlış mıyım ?
Ayrıca şu oyun Rockstar tarafından yapılsa ne güzel olurdu.Gta'da ki gibi istediğimizi yapabildiğimiz bi oyun olsaydı...şu an red dead redemption oynuyorum (gta'nın western uyarlaması) gerçekten inanılmaz  |
E3'ten birkaç ay önce duyuruldu, ilk kez E3'te gösterildi. Ama önincelemelerin verdiği bilgiler dışında E3'te gösterilen hiçbir şeyi göremedik.
Rockstar'a gelince, çok güzel oyun yapıyorlar ama yaptıkları oyunlar biraz aşırı yetişkin bazlı. Baya uzak Yüzüklerin Efendisi çizgisinden. GTA gibi serbest bir Yüzüklerin Efendisi oyununu en iyi yapabileceğine inandığım yapımcı Bethesda (Oblivion, Fallout 3) ama bu da pek mümkün değil. Gerçi bırakalım serbestliği, düzgün bir oyun gelse benim için yeterli olacak. O günleri görebilecek miyiz bilmiyorum. _________________ There is some good in this world... And it's worth fightning for... |
|
| Başa dön |
|
 |
mtilhan Super Saiyajin

|
Tarih: Cmt Ağu 07, 2010 9:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| An-Anonymous demiş ki: | | |fingolfin| demiş ki: | Oyun e3'te duyurulmuştu diye hatırlıyorum.yanlış mıyım ?
Ayrıca şu oyun Rockstar tarafından yapılsa ne güzel olurdu.Gta'da ki gibi istediğimizi yapabildiğimiz bi oyun olsaydı...şu an red dead redemption oynuyorum (gta'nın western uyarlaması) gerçekten inanılmaz  |
E3'ten birkaç ay önce duyuruldu, ilk kez E3'te gösterildi. Ama önincelemelerin verdiği bilgiler dışında E3'te gösterilen hiçbir şeyi göremedik.
Rockstar'a gelince, çok güzel oyun yapıyorlar ama yaptıkları oyunlar biraz aşırı yetişkin bazlı. Baya uzak Yüzüklerin Efendisi çizgisinden. GTA gibi serbest bir Yüzüklerin Efendisi oyununu en iyi yapabileceğine inandığım yapımcı Bethesda (Oblivion, Fallout 3) ama bu da pek mümkün değil. Gerçi bırakalım serbestliği, düzgün bir oyun gelse benim için yeterli olacak. O günleri görebilecek miyiz bilmiyorum. |
Bethesta yapımlarından çok Bioware ve Blizzard'dan ortak bir şey olsa süper olur diye düşünüyorum. (Üç süper fantastik oyun yapam firmanın ismi de B ile başlıyor  ) _________________ Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar,
Ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateşle barut gibi...
Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...
------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator
------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
|
|
| Başa dön |
|
 |
egemen_BLOD Warrior

|
Tarih: Pts Ağu 09, 2010 9:38 am Mesaj konusu: |
|
|
| Bioware Pandemic'i satın almamışmıydı? |
|
| Başa dön |
|
 |
An-Anonymous Haberci

|
Tarih: Cmt Ağu 14, 2010 4:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
| egemen_BLOD demiş ki: | | Bioware Pandemic'i satın almamışmıydı? |
Evet ve sonra da gidip kendini EA'e sattı. BioWare'den oyun beklerken Pandemic'ten geldi ve sonucunu da gördük. _________________ There is some good in this world... And it's worth fightning for... |
|
| Başa dön |
|
 |
|