TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

The Lord of the Rings : War in the North!
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Lord of the Rings : War in the North -> Son gelişmeler
Yazar Mesaj
Tom_Bombadil
Soldier
Soldier

MesajTarih: Pzr Tem 18, 2010 3:44 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel olmasını ümit ediyorum.Umarım diğer oyunlardaki gibi bir sürü eksik olmaz kitaba daha yakın karakterler olur.Heyecanla bekliyorum...Smile
Başa dön
BlackFire
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pzr Tem 18, 2010 10:03 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya belki daha önce sorulmuştur ama gene de soracağım. Bu oyun hakkında farklı farklı şeyler duyuyorum birisi online olacak diyor birisi online gibi oynanış ama single olacak diyor? Hangisi doğru
Singleplayer olacaksa multiplayer da olacak mı ? Yada online oynanış . Öyle rpg mmorpg den anlamam oynanış şeklinden bahsederseniz daha iyi anlarım Very Happy
High Lord

MesajTarih: Pzr Tem 18, 2010 10:07 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BlackFire demiş ki:
ya belki daha önce sorulmuştur ama gene de soracağım. Bu oyun hakkında farklı farklı şeyler duyuyorum birisi online olacak diyor birisi online gibi oynanış ama single olacak diyor? Hangisi doğru
Singleplayer olacaksa multiplayer da olacak mı ? Yada online oynanış . Öyle rpg mmorpg den anlamam oynanış şeklinden bahsederseniz daha iyi anlarım Very Happy

oyun online olmıycak. oyunda bir karakterimiz olucak ve onunla oyunu oynuycaz, oyunda elbet başka karakterler olucak ama onları bilgisayar kullanıcak
Guard Captain
Guard Captain

MesajTarih: Pzr Tem 18, 2010 10:43 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AliEren demiş ki:
BlackFire demiş ki:

oyun online olmıycak. oyunda bir karakterimiz olucak ve onunla oyunu oynuycaz, oyunda elbet başka karakterler olucak ama onları bilgisayar kullanıcak

Ancak conquest gibi co-op olacak.

Baruk Khazad! Khazad ai-menu!
Durin'in Soyundan Bazı Cüceler
Durin ve Durin'in Soyu
Ulu Nehir Anduin
Başa dön
Thranduill
Knight
Knight

MesajTarih: Cma Tem 23, 2010 11:42 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bana kalırsa karakter vs LotR Online'da olacak Conquestteki gibi olmaz karakterler kanımca çünkü Conquest Electronic Arts bu WarnerBros..

Ok kullanma olayına gelirsek birkaç resimden sadece arbalet tarzı kullanabileceğimizi gördüm bana göre bu 1 -.
Diğer taraftan multiplayerdan sadece Co-op olmasıda kötü,İnsan bir yere kadar oyunu bitirir sonra SinglePlayerdanda sıkılır.

Fakat oyundaki Bosslar ve diğer orclar,troller vs kaliteler güzel olursa bu da oyunu bitirdikten sonra anılar akla gelince ''Eski oyunlar neydi öyle,hadi beraber eskisi gibi War in the North oynayalım.'' tarzı depreşmeler yaratabilir.

Benim görüşlerim bu kadar sizden cevap bekliyorum

Türkler öldürülür, lakin mağlup edilemezler...

Napoléon Bonaparte

Orta Dünya ile ilgili Yazılarım
Başa dön
|fingolfin|
Soldier
Soldier

MesajTarih: Sal Tem 27, 2010 10:08 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu oyun için xbox 360 alıyorum

tam olarak 2011'in hangi ayında çıkıyor acaba ?
Soldier

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 11:33 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

|fingolfin| demiş ki:
bu oyun için xbox 360 alıyorum

tam olarak 2011'in hangi ayında çıkıyor acaba ?

Eğer ertelenmezse 02.01.2011 tarihinde çıkacak. Cooptimus da yazıyor.Bütün çıkmış ve çıkacak coop oyunları mevcut.
http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&sort=releasedate&direction=ASC
Başa dön
yokolujumut
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Ağu 06, 2010 3:59 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer 2 ocakta çıkarsa benim yılbaşı hediyem olur
Yokoluj
Başa dön
ilhanbatu
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Ağu 06, 2010 5:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

aslında biraz korkuyorum conqest gibi olmasınıdan bir endişeliyim ama güzele benziyor muhtemelen güzel bir yapım olucak 2010 da çıkarsalarya şunu Evil or Very Mad
An-Anonymous
Haberci
Haberci

MesajTarih: Cmt Ağu 07, 2010 12:10 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Oyunun çıkış tarihi hakkında 2011 dışında hiçbir resmi açıklama yapılmadı; hatta bırakın günü ayı, oyunun 2011'in hangi çeyreğinde çıkacağına dair bir bilgi de yok. Genelde oyunların çıkış tarihleri resmi ağızdan açıklanmadan önce büyük oyun mağazalarında duyurulur ve War in the North için öyle bir şey de yok ortada. Bu yüzden kesin bir tarihe odaklanmak yerine henüz duyurulmadığını unutmamak lazım.
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cmt Ağu 07, 2010 8:48 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Oyun e3'te duyurulmuştu diye hatırlıyorum.yanlış mıyım ? Rolling Eyes

Ayrıca şu oyun Rockstar tarafından yapılsa ne güzel olurdu.Gta'da ki gibi istediğimizi yapabildiğimiz bi oyun olsaydı...şu an red dead redemption oynuyorum (gta'nın western uyarlaması) gerçekten inanılmaz Cool
Haberci

MesajTarih: Cmt Ağu 07, 2010 9:16 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

|fingolfin| demiş ki:

Ayrıca şu oyun Rockstar tarafından yapılsa ne güzel olurdu.Gta'da ki gibi istediğimizi yapabildiğimiz bi oyun olsaydı...şu an red dead redemption oynuyorum (gta'nın western uyarlaması) gerçekten inanılmaz Cool

E3'ten birkaç ay önce duyuruldu, ilk kez E3'te gösterildi. Ama önincelemelerin verdiği bilgiler dışında E3'te gösterilen hiçbir şeyi göremedik.

Rockstar'a gelince, çok güzel oyun yapıyorlar ama yaptıkları oyunlar biraz aşırı yetişkin bazlı. Baya uzak Yüzüklerin Efendisi çizgisinden. GTA gibi serbest bir Yüzüklerin Efendisi oyununu en iyi yapabileceğine inandığım yapımcı Bethesda (Oblivion, Fallout 3) ama bu da pek mümkün değil. Gerçi bırakalım serbestliği, düzgün bir oyun gelse benim için yeterli olacak. O günleri görebilecek miyiz bilmiyorum.
Super Saiyajin
Super Saiyajin

MesajTarih: Cmt Ağu 07, 2010 9:38 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

An-Anonymous demiş ki:
|fingolfin| demiş ki:

E3'ten birkaç ay önce duyuruldu, ilk kez E3'te gösterildi. Ama önincelemelerin verdiği bilgiler dışında E3'te gösterilen hiçbir şeyi göremedik.

Rockstar'a gelince, çok güzel oyun yapıyorlar ama yaptıkları oyunlar biraz aşırı yetişkin bazlı. Baya uzak Yüzüklerin Efendisi çizgisinden. GTA gibi serbest bir Yüzüklerin Efendisi oyununu en iyi yapabileceğine inandığım yapımcı Bethesda (Oblivion, Fallout 3) ama bu da pek mümkün değil. Gerçi bırakalım serbestliği, düzgün bir oyun gelse benim için yeterli olacak. O günleri görebilecek miyiz bilmiyorum.

Bethesta yapımlarından çok Bioware ve Blizzard'dan ortak bir şey olsa süper olur diye düşünüyorum. (Üç süper fantastik oyun yapam firmanın ismi de B ile başlıyor SmileSmile)

Shakespeare - Rome&Juliet
------
Cogito ergo sum...

------
Robert Frost - Ateş&Buz
------
Take away their freedom and still they'll roar.
The beating heart of Rome is not the marble of the Senate.It's the sand of the Colosseum. - Gladiator

------
"Savaşmak, gene savaşmak önemlidir, demişti Dumbledore, ve savaşmaya devam etmek, çünkü ancak o zaman kötülüğü uzakta tutabilirsin, asla tamamen silemesende..." - Harry Potter ve Melez Prens, Sayfa 587.
Başa dön
egemen_BLOD
Warrior
Warrior

MesajTarih: Pts Ağu 09, 2010 9:38 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bioware Pandemic'i satın almamışmıydı?
Başa dön
An-Anonymous
Haberci
Haberci

MesajTarih: Cmt Ağu 14, 2010 4:27 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

egemen_BLOD demiş ki:
Bioware Pandemic'i satın almamışmıydı?

Evet ve sonra da gidip kendini EA'e sattı. BioWare'den oyun beklerken Pandemic'ten geldi ve sonucunu da gördük.
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    TWT Forum -> The Lord of the Rings : War in the North -> Son gelişmeler Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin: