TWT Forum The White Tree

..::| Orta Dünya'nın Zirve Noktası |::..

Forum KılavuzuForum Kılavuzu  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  GruplarGruplar RadioMüzik Kutusu Site HaritasıSite Haritası  KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel MesajlarÖzel Mesajlar   Oturum AçOturum Aç 

Atatürk Köşesi

Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Öneri ve Şikayetler
Yazar Mesaj
NeVeR
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 9:24 am    Mesaj konusu: Atatürk Köşesi Alıntıyla Cevap Gönder

Bir sitede gördüm ve gerçekten imrendim.Bizde Atatürk Köşesi yapabiliriz ve onun resimlerini sözlerini yazabiliriz.Ben o siteden bilmediğim bir sürü şey öğrendim ve bilinmesi gereken şeyler.Bence böyle bir köşe açılmalı.Özellikle Türkçe'ye olan hassasiyetten dolayı böyle bir şey laikiyle yapılacaktır diye düşünüyorum.

M.Kemal ATATÜRK
Başa dön
arpharazon
Yönetici
Yönetici

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 10:15 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Açıkçası ben kendi adıma Atatürk'ün Nutuk kitabı okunarak bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. Her sitede Atatrük ile ilgili şeyler yazar ancak Atatürk'ü tam olarak anlayamamışsanız kandırılmış görürsünüz kendinizi. Üyelerimizin Nutuk adlı kitabı okumalarını teşvik içinse böyle bir bölümün açılmaması tercihimdir zira çoğu üyemiz eminim kitabı okumak yerine bu sitede okuyacağı bilgileri tercih edecek, kısacası okumaya üşenecektir. Very Happy

Başka bir mesele de Atatürk'ün hemen hemen tüm sözleri ile anıları Ciddi Konular bölümümüzde başlıklar halinde zaten mevcut olması. Dolayısıyla ben bir köşeye ihtiyaç duyduğumuzu düşünmüyorum. Wink

Lapis Philosophorum, lapis ruber, lapis quantus sacrificum vis caputo felicitas
Başa dön
NeVeR
Soldier
Soldier

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 11:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ama şöyle bir olay var ki Atatürk köşesini okuyan bilince sanip bir kişi eminim ki nutuku da okuyacaktır.Sonuçta sadece resimlerini ve sözlerini koysak bile sitemiz adına onur verici bir olay olacaktır.Onurdan ziyade maksat prestij için değil üyelerin Atatürk hakkında daha da bilinçlenmesi.Zaten böyle sözleri okuyan kişiler Atatürkçüdür ve o kitabı okumuşlardır veya okuyacaklardır.Ben böyle düşünüyorum.Kitabı okumaya üşenen zaten köşemizle ilgili hiç bir şeye de katılamaz.Ama böyle günlerde (bir çok kişi biliyordur ne demek istediğimi siyasi içeriğe girmeden) gerçekten herkesin Atatürk'ün ışığına ihtiyacı var.Bu sitede böyle bir şey yaparsak ne mutlu bizden görenler başka sitelere ordan başka sitelere yayılır ve bu da onur verici bir şey olur.(Çünkü bunu ben bir sitede gördüm oradan imrendim.)

Umarım söylemek istediklerim anlaşılmıştır.Kandırmış olma fikrinede katılmıyorum.Zira sizin yazıdan sonra herkes zaten nutuk kitabına başlayacaktır.Ek olarak oyun dışında forumda böyle bir köşe açılması gerçekten güzel olacaktır.

Son olarak bana zaman ayırıp konuma cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum.Umarım konum kilitlenmez.

İyi oyunlar ; forumlar
Spoiler:

M.Kemal ATATÜRK
Başa dön
ronartir
Yetkili
Yetkili

MesajTarih: Per Tem 29, 2010 11:47 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Genel olarak zaten bir çok siyasi, ahlaki ve kültür konularında her fırsatta Ulu Önder'den bahsetmeyi onun sözlerine, eserlerine ve öngörüsüne yer vermeyi seven, bunu destekleyen ve savunan kişileriz. Bu konuda sitede ciddi konular bölümünde açılan başlıklara bir gözatmanızı öneririm. O başlıklara paylaşım yaparak da böyle bir ihtiyacı karışalayabilirsiniz. Wink İlla ayrı bir bölüm açmak yerine popüler bir başlık çok daha faydalı olacaktır.

Başa dön
NeVeR
Soldier
Soldier

MesajTarih: Cma Tem 30, 2010 8:20 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tamam Wink

M.Kemal ATATÜRK
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Konu Gönder   Bu konu kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz    TWT Forum -> Öneri ve Şikayetler Saatler GMT +3 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin: