bliZZard Yönetici

|
Tarih: Çar Haz 09, 2010 11:41 pm Mesaj konusu: TWT Yetkilileri: 'Yetkililerden neler beklemeliyim?' |
|
|
TWT Yetkilileri: "Yetkililerden neler beklemeliyim?"
The White Tree'de, Yetkililerimiz öncelikli olarak sizlere yardımcı olmak için varlar. Ana işlevleri üyelerimize destek olmak, forum aktivitelerini yönetmek, forum kurallarını uygulamak, forumun büyümesini sağlamak ve de en önemlisi herkesin keyifli vakit geçirdiğinden emin olmaktır.
Yetkililerden Beklentilerimiz:
Genel olarak yetkililerden liderlik etmeleri, inisiyatif göstermeleri, üyeleri teşvik etmeleri, ve TWT'nin vizyonunun ve stratejilerinin gerçekleşmesinde kilit rol oynayarak destek olmaları beklenmektedir.
- Eğlenceli vakit geçirin, forumun keyfini çıkarın.
- Foruma yeni değerler katın. (Bu göreviniz değil, ancak en ufak katkı bile bir fark yaratır.)
- Tüm forum kullanıcılarının birbirine karşı saygılı olduğundan ve olgun davrandığından emin olun.
- Üyelere karşı sabırlı, anlayışlı, saygılı, kibar ve yardımsever olun.
- Forum kurallarını uygulayın. Kurallara aykırı durumlarda, özelden kibarca ikaz edin. Bir gelişme olmuyorsa, sözünüz dinlenmiyorsa uyarı verin (sarı kart). Eğer bu durum değişmiyorsa, üye 3. sarı karta ulaştığında otomatik olarak alacağı kırmızı kartla üyeyi duruma göre süreli veya süresiz olarak siteden uzaklaştırın. Kaba saba insanların forumun diğer kullanıcılarının keyfini kaçırmasına izin vermeyelim, değil mi?
- Sosyal olun! Sohbet kutusunda üyeleri selamlayın. İnsanları forumda veya sohbet kutusunda muhabbetlere katılmaları için teşvik edin. Yeni üyelere foruma hoşgeldiklerini hissettirmek için onlarla biraz daha fazla zaman harcayın.
- Üyeler tarafından bildirilen/şikayet edilen mesajları inceleyin ve gerekeni yapın.
- Forumu düzenli olarak ziyaret edin (yoğun olduğunuz zamanlarda bile en azından günde bir kere hızlıca bir bakış atın foruma).
- The White Tree'nin büyümesine, tanıtımına katkıda bulunun. Üye olduğunuz diğer sitelerdeki insanlara, çevrenizdekilere, Facebook/Twitter listenizdekilere TWT'den bahsedin, onları forumumuza davet edin.
TWT Yönetimi _________________
Ben ateşten ve derin sulardan geçtim ayrıldığımızdan beri.
Bildiğimi zannettiğim şeylerin çoğunu unuttum ve unuttuğum şeylerin çoğunu yeniden öğrendim.
Uzakta olan birçok şeyi görebiliyorum ama yakında olan birçok şeyi göremiyorum... |
|